Monday, October 27, 2008

Does this face look almost mean

Onneksi viikonloppu oli paljon mielenkiinotisempi kuin normaalit tylsät viikonloppuni jolloin olen vain kotona dataamassa, koska ensinnäkin perjantaina menin kaverini Vilun luokse yöksi. Vilun kanssa on aina yhtä hauskaa, ja olen tuntenut hänet ainakin 10 vuotta. Katsoimme perjantai-iltana kirjastosta lainaamani American Pien, samalla kun söimme niiin naminami pastaa carbonara-kastikkeella, että ei mitään rajaa. ♥__♥ En ole koskaan elämässäni syönyt noin hyvää pastaa ja kastiketta, mutta perjantai muutti tuonkin asian. Lauantaina sitten mietin varmaan koko päivän sitä. XD Pastaunelmoinnin lisäksi kävimme kävelyllä, ja koska Vilu asuu niin korvessa menimme myös metsään rämpimään. Olisin ehkä kuitenkin ottanut jotkut muut kengät mukaan jos olisin tiennyt tuosta, koska nyt valkoiset kangasballerinat ovat enemmänkin ruskeat ja kenkien kastuminen ei ole niin mukavaa. Ihan kivaa kuitenkin muuten oli, tässä vähän kuvia.
Hahaha, toivottavasti Vilu ei suutu kun salakuvailin sitä. :---DD

Tuo kivikin piti ikuistaa kun se oli niin oudonmuotoinen. Tajusin myös tuota kuvatessa että varjoni on entistä paljon leveämpi, mutta onneksi se johtui vain takanaolevan puun varjosta. En sentään noin tukki ole ainakaan vielä!

Matkan aikana nähtiin aika paljon erilaisia portteja, ja yhdessä oli tällainen varmaan 45667 vuotta vanha ruostunut liikennemerkki.
Kaverikuvakin tuli sentään otettua. ♥
Lauantaina katsoimme myös Holidayn, ja värjäsipä Vilu myös hiuksiini pinkin raidan. ♥ Harmi vain ettei se kestä kauaa. :( Mutta onneksi tein tänään tilauksen Cybershoppiin, ja sieltä pitäisi väriputeli olla nyt tulossa. 8))
Ostin myös Vilulta sen vanhoja koruja että Vilun velat vähän pienenisivät, ja sain myös pari Vilun vanhaa vaatetta. Vaatteista ei ole vielä kuvaa, mutta tässä nämä korut. Omistan jo entuudestaan samanlaiset helmet kuin nuo keltaiset ja punaiset, mutta vaaleanpunaisina. Ostin myös nuo valkoiset siipikorvikset, jotka näyttävät kyllä ihmeellisiltä möykyiltä tuossa kuvassa. Niiden lisäksi vielä nuo puna-mustaraidalliset korvikset & yksi nuottikorvis.
Nämä jutut tulee nyt vähän oudossa järjestyksessä, mutta tässä viimeviikon torstain asu, kun sen kuitenkin kuvasin.
♥ leopardikauluspaita: äidin vanha
♥ vaal.pun neule & hame: H&M
♥ korvikset & kaulassa olevat helmet: Seppälä
♥ ranteessa olevat helmet: kaverin tekemät
♥ pinnit: H&M
♥ leopardihuivi: Lindex
Tässä myös perjantain asu. Oli kyllä juuri minun tuuria, kun en juuri perjantaina ottanut sateenvarjoa mukaan ja jouduin odottamaan isääni kaupungissa jonkin aikaa kun pääsimme jo klo 11.30, niin tietysti juuri perjantaina piti olla ärsyttävä syyskeli ja sataa. No tässä perjantain asu. Hiukset vamottaa tuossa kuvassa. 8-----DD
♥ farkut: Seppälä
♥ tummanharmaa (t-)paita: Lindex
♥ raitahuppari: äidin tuliainen Viipurista
♥ Super Mario -pelin sieni: itse tehty
♥ korvikset: H&M
♥ pinnit: lapsuudesta
♥ rannekoru: Glitter

Tänään oli sitten rento lörtsypipo & löysäteeppari -päivä.
♥ monster -paita: itse tehty
♥ neule: Jim&Jill
♥ pillit: H&M
♥ raitapolvisukat: Sokos
♥ pipo, pinnit & rusettirannekoru: H&M
♥ korvikset: Glitter
♥ Marilyn -pinssi: Madu Shop
Hyi nuo kuvat kyllä vääristää tuota raidan väriä. :/

Tänään päästiin myös jo klo 11.30 kun viimeiset tunnit peruuntui, joten menimme sitten kaupungille odottamaan yhdenbussia Allun kanssa. Ostin mm. Miss Mixin koska siinä oli mm. Marilyn julkassa. Jim&Jillissä odotti myös ihanana yllärini Onlyn pinkki karvahupputakki -40% alennuksessa! Olin katsellut sitä jo aikaisemmin ja kertonut siitä täälläkin, mutta onneksi en silloin mennyt sitä ostamaan 70€ hintaan, koska nyt hintaa jäi jotain 41€. Myös perjantaina kyytiä odotellassa katselin sitä, mutta silloin tarjous oli vain -20%. Jeii, nyt on talvitakkiongelmakin ratkaistu, ja sain vieläpä pinkin. ♥ Kerkesin jo muiden pinkkitakkisten blogeissa tätä (entistä)ongelmaani jo itkeä. :---D Vaikuttaa myös todelta lämpimältä tuo takki, että selviää jotenkin niistä kovimmistakin pakkasista. Harmi etten vielä tuosta kuvaa jaksanut ottaa. :(

No mutta, tällaista minulle tällä kertaa kuuluu, vielä kun löytyisi ne talvikengät. ;)
Nyt jatkan kuitenkin Täydellisiin naisten katsomista ja samalla vaikka sen Miss Mixin lukemista.

PS. Kävin tänään myös kirjastossa, kuten tosi usein nykyään olen tehnyt. Tänään kuitenkin lainasin ekaa kertaa dvd:iden lisäksi pari cd:tä, Nirvanalta yhden ja Misfitsien 2 albumia. Otsikkokin on yhdestä Misfitsin kappaleesta.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11