Tuesday, October 7, 2008

The fog has gathered over the road, just like a ghost

Kuten joku saattoi jo huomata, vaihdoin vihdoin bannerini kun se edellinen oli käytössä varmaan jotain 4547 vuotta. Tällä kertaa tuo on myös kokonaan itse tehty ja kuvattu, joten en ainakaan riko mitään tekijänoikeuslakejakaan! :)
Eilen aamulla oli heti aamulla ko 8.15 se ruotsinkoe, ja luulen että se meni ihan hyvin kun se oli aika lyhytkin. Eilinen asuni:

♥ vaal.pun farkut & helmet: Seppälä
♥ mekko/tunika, pallokorvikset ja mustat ruusupinnit (jotka näyttää tuossa kuvassa vain isolta kököltä): H&M

♥ huppari: kaverilta

♥ nallekoru: Glitter

Hyi, eilen oli aamulla hirveän syksyinen sää kun vain satoi ja oli tosi harmaata, mutta onneksi sade lakkasi juuri ennen koulun loppua. :)
Tänään oli onneksi koko päivän hyvä sää, joten menin vielä skootterillani kouluun. Enää ei voi ikinä tietää milloin menen sillä viimeisen kerran tänä syksynä.
Tänään pääälläni oli yksi lempiasukokonaisuuksistani, tykkään niin paljon pinkin ja mustan yhdistelmästä, ja sitten kun päällä oli vielä MCR:n paita, niin ihana asu oli koossa. ♥
Sorry extraepäselvä kuva.
♥ pillit ja huppari: H&M

♥ mekko: Seppälä

♥ MCR-paita: kaverilta

♥ sydänhelmet ja jumbopinni: H&M
♥ korvikset: Glitter
♥ rannekoru: Seppälä
♥ "reikähanskat": Tykkimäki

Bongaa alla olevasta kuvasta pienet pinkit nuolet. Amis-Mara olen.
Sattuisiko kukaan muuten tietämään miten esim. tuon ylläolevan kuvan tai bannerini tekstikohdat/kuvanmuokkausohjelmalla tehdyt muutokset saisi näkymään kuvan tallennuksenkin jälkeen selkeinä? Kun olen huomannut, että aika monien muidenkin kuviin jää sellaiset epäselvät kohdat siihen kohtaan, mihin on jotain lisätty. Apua, en edes osaa selittää tuota. :DD Tuntuu muuten että nykyään teksteihini kommentoidaan vähemmän kuin ennen, missä kaikki kommentit luuraa? Niitä on aina mukava saada (no okei ei mitään HYI OOT LÄSKI juttuja kun tiiän sen jo muutenkin) elikkä joo kommentointi ei oo edelleenkään kiellettyä. :)

Näyttäa siltä että tästä tämänpäivän postauksesta on tulossa ennätyslyhyt ja yksipuolinen. Pitääpä siis vaikka mainita että ei kannata katsoa leffaa nimeltä Little Voice, katsoin sen siis tänään ja oli muuten aika surkea paitsi että siihen liittyi vähän Marilyn Monroe.
Tuosta tuli muuten mieleen että katsoin eilen Amélien koulun jälkeen, ja ei kyllä todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Hassu juttu vain on se, että en ole siitä ennen edes niin pitänyt/nähnyt siinä monien hehkuttamaa loistoa, mutta eilen sen katselun jälkeen tuntui että se koko leffa vain avautui minulle ja ymärsin siitä paljon enemmän kuin muilla kerroilla. En kyllä yhtään tiedä mistä tuo johtuu, ehkäpä vähän siitä että tällä kertaa minulla ei ollut sen suhteen mitään odotuksia kun jo muistin ettei se ole niin erikoinen. Mutta toisin kävi, ja nyt olen happy. ♥
Nyt kun alkaa lauantaina syyslomakin, niin toivottavasti saan suostuteltua porukkani lähtemään edes Kuopioon shoppailemaan (ja pyytäisin vaikka Vilun tai Allun mukaan) kun ei onnistunut Vantaankaan reissu. 8(( Suunnittelimme siis sinne lähtöä minä + äiti + kummitätini + kaksi serkkua, mutta heillä kaikkia menoja sukulaistensa luo suunnilleen koko loman, joten eipä tullut siitä Helsingin shoppailumatkasta mitään. :( Pitääpä siis olla tyytyväinen jos edes Kuopioon pääsisi... Ei ole todellakaan odotukset korkealla kun emme ikinä muutenkaan käy missään.
Hyvää viikonjatkoa kuitenkin kaikille!

PS. Hihii, tänään palattiin Allun kanssa kauppiksen matikantunneille, ja meille palautettiin kokeet ja sain nelosen. ♥ Toivottavasti jatkuis vähintään yhtä hyvin matikka jatkossakin. ;)

PPS. Sain tänään kuulla Jim&Jillissä käydessä myyjältä että miten ihana Marilyn-laukkuni on. Ei ole ensimmäinen kerta kun joku myyjä sanoo jotain mukavaa asustani tai hiuksistani tai jostain, ja tuollaiset kommentit kyllä piristää tosi paljon. :) Henkilökohtaisesti sanotut kommentit lämmittävät sydäntä kyllä kaikista eniten, vaikka on niitä tosi mukavaa kuulla esim. täällä blogissakin. Pitäisi itsekin uskaltautua sanomaan useammin joillekin puolitutuille tai jopa tuntemattomille jotain mukavaa, muuallakin kuin netissä. :---))

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11