Wednesday, October 22, 2008

I have to find a way, to show you I care

Oho, onpas taas melkein huomaamatta hujahtanut lähes viikko viimekertaisesta postauksesta. Ei tässä ole oikeastaan mitään kertomisen arvoista kyllä tapahtunutkaan..
Loppuloma meni samoissa merkeissä kuten koko muukin loma, eli käytin sen kotona löhöilyyn (lue: dataamiseen). Lauantaina kuitenkin muistin että en ole koko lomaa nähnyt serkkutyttöjäni Katjaa ja Riikkaa, joten sunnuntaina kävin heitä moikkaamassa. Skootterillani olin matkassa, ja taisi jäädä viimeiseksi kerraksi tänä syksynä, koska siitä ei ole toiminut oikeanpuolimmaiset vilkut yli kuukauteen ja ennen lomaa huomasin ettei nopeusmittari(?)kaan toimi. :DD Laatukamaa siis kyseessä. No, viimeistään keväällä se menee huoltoon..

Maanantaina palasin kouluun alle viiden tunnin yöunilla. Taisi olla eka kerta kauppaopistossa kun ei tarvinnut laittaa hiuksia melkein ollenkaan kun laitoin uuden pipon päähän koko päiväksi. ♥
♥ ruusupaita, pitkähihainen, pillit, pipo & korvikset: H&M
♥ Marilyn -pinssi: Kuopion Madu Shop
♥ silkkinauha kaulassa: joku kangaskauppa
Kyllä, huomasin maanantaina itsekin, että lähes koko asuni on H&M:ltä! En ole varmasti ensimmäinen jolle näin käy, mutta olihan tuo vähän outo tunne. No, kuitenkin tykkäsin tuosta asusta kovasti.

Tähän perään heti eilinen eli tiistain asu.
♥ leopardineule, sukkikset (kahdet), korvikset & radiokaulakoru: H&M
♥ hame: kaverin vanha
♥ printti-t-paita (en edes tiedä miten tuo pitäisi kirjoittaa! XD): Lindex
♥ kultapinkkipanta: Jim&Jill
♥ rannekorut: Seppälä

Eilen katsoin kirjastosta lainaamani Holiday -leffan, jossa oli päähenkilöinä aika tunnetutkin Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law ja Jack Black. Olen meinannut tuon katsoa joskus aiemminkin, ja täytyy kyllä sanoa että oli kyllä ihan katsomisen arvoinen. Lähiaikoina olen katsonut kirjastosta lainaamiani dvd:itä aika paljon, ja tuo on kyllä yksi parhaimmistoon kuuluva yksilö. Romanttinen komedia siis kyseessä, ja kestoa päälle kaksi tuntia. Suosittelen tuon katsomista vaikka joululomalla, koska leffan tapahtumat sijoittuivat joululomalle, ja tapahtumapaikkoina oli LA ja pieni kylä Englannista.

Tämä leffojen katsominen on ollut yksi lempitapani viettää aikaa tänä syksynä (vaikka dataaminen vie tietysti aina voiton). Leffojen lainaaminen on ollut nyt ainakin paljon helpompaa, kun kauppaopisto on kaupungissa, ja monesti ruokatunnilla on aikaa käydä esim. juuri kirjastossa, koska se on lähin paikka koulusta jossa voi käydä. Kirjoja olen nykyään todella laiska lukemaan, ja vuoden loppuun mennessä olen katsonut varmaan kaikki kirjaston leffat! :D

No okei, kiviäkin kiinnostaa nuo edelliset höpötykseni, siispä tämänpäiväiseen asuuni. Kuvat muuten otin todella kiireellä, ja lopulta piti melkein juosta bussipysäkille. Siitä johtuen valinnanvaraa tämän "kokoasun" kuvien välillä oli kaksi, ja toisesta puuttui tietysti jalat nilkasta alaspäin, ja toisessa oli kauhea asento. Pitipä siis päätyä tähän jossa seison kuin mikäkin puu.
♥ huppari, hame, kahdet paksut sukkikset, rusettirannekoru & kaulakoru: H&M
♥ printti-t-paita (taas tuo sana): Jim&Jill varmaan. No Only sen merkki kuitenkin on.
♥ Hello Kitty -kaulakoru: Seppälä
♥ "reikähanskat": Tykkimäki
♥ rusetti: lapsuudesta peräisin
Tänään tapahtui myös todella kiva yllätys. Kymmen aikaan kauppaopiston ykkösluokkalaiset kokoontuivat auditorioluokkaan kuuntelemaan juttua mm. kaupanalan ammattiliitosta PAM:sta, ja lopulta saimme liittyä siihen ilmaiseksi. Siksi ilmaiseksi, koska opiskelemme vielä ja se on vain väliaikasita eikä mihinkään sitovaa. Paikanpäällä siihen liittyneiden kesken arvottiin 20€ lahjakortti S-ryhmän kauppoihin, ja suureksi yllätykseksi MINÄ voitin sen. ♥ Haha, harvoin minulle mitään tämmöisiä mukavia ylläreitä tapahtuu, ja harvoin voitan mistään arvonnoista mitään, joten siksi ihmettelinkin tuon voittoa kun voitin jo kesällä Nelliinan arvonnasta ne punaiset sydänlasit. :D Eipä tuota varmaan ongelmaa käyttää tuota lahjakorttia sitten vaikka Sokoksella tai Prismassa.
Hmm, tulipas tuostakin jutusta selitettyä paljon, vaikka tuo olisinkin monille muille varmaan ihan pikkujuttu. Itselleni tuollaiset pienetkin kivat yllätykset on suuria juttuja, ja ihan hyvä että osaan iloita niistä ainakin kunnolla. :)

Tänään myös stressattiin opiskelijakortteihin otettavia kuvia, vaikka sekin on kyllä ihan pikkujuttu, kun tulee varmaan sellainen sentti kertaa sentti kokoinen kuva vain johonkin korttiin. XD Kamala kun suurentelen kaikkia pienimpiäkin asioita hirveän isoiksi, eli kuvainnolisesti teen aina kärpäsestä härkäsen..

Huomenna onkin sitten jo torstai, ja ihanaa kun sunnuntaina varmaan näen Hanna.serkkuani kun menemme sunnuntaina hänen veljensä synttäreille. Jee! Ikävä jo tässä alkaa ollakin.
Nyt kuitenkin on pakko hakea jotain iltapalaa, kuolen kohta nälkään. Joten bye bye!

PS. Hihiii, kiitos kaikki 30 tilaajaa, jotka seuraavat tekemisiäni Blogilistan kautta! ♥ Olette ihania kun jaksatte lukea höpötyksiäni, ja jotkut vieläpä kommentoida. ;) Jos en olisi tällainen laiskimus ja osaisin nuo kaikki pakettien lähetysjutut, voisin vaikka joskus pitää pienen arvonnan. =) Älkää kuitenkaan odottako mitään, koska tämä ei ole mitenkään varmaa. Jos kuitenkin pitäisin arvonnan, niin mitä olisi mukavaa voittaa arvonnassa palkinnoksi? Vastauksia otetaan mieluusti vastaan, ehkä vielä joku päivä saan arvonnan aikaiseksi.

PPS. Tuli muuten heti BB:en edes vähän mielenkiintoa kun Johan lähti Afrikkaan ja Munya tuli Suomeen. Säälittävää, tiedän, mutta en voi olla katsomatta jokailtaista lähetystä.
Unohtuikohan minulta muuten kertoa jotain merkittävää, tuntuu ihan siltä.. Mutta nyt sinne syömään!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11