Thursday, October 16, 2008

I need to start to be myself, 'cause I'm sick of everybody else

Tämä syyslomaviikko on mennyt todella nopeasti, vaikka en olekaan tehnyt yksinkertaisesti mitään. Eli toisin sanoen olen ollut melkein koko viikon koneella. Maanantaina Alina kuitenkin kävi tuomassa osan meidän tekemästä H&M:n tilauksesta, ja päädyin ottamaan niistä tulleista tuotteista kolme.
Ensinnäkin tämän pinkin leopardineuleen jota olen kuolannut niin kauan kun näin sen ekan kerran.

Toinen ihanuus oli tämä kultainen radiokoru, jossa on timantteja. ♥__♥
Nämä kultaiset ballerinat tilasin koaska ne olivat alennuksessa, ja koska minulla on samanlaiset mutta pinkit jo ennestään, ja tiedän että ne on hyvät. :) (vaikka jalat meneekin muussiksi jos kävelee liikaa)
Tässä myös sieltä Kuopion Madu Shopista ostamani Marilyn -pinssi, ärsyttää kun en saanut siitä tarkkaa kuvaa, joten kiva mössökuva sitten.. -__-'
Yhyy, tässä myös siinä H&M:n tilauksessa tulleet ihanuudet, eli kiiltonahkaiset mustat korkkarit. 8(( Siksi yhyy, kun palautin ne vaikka tekikin niiiin mieli jättää ne ja laittaa sitten ensiviikolla kouluun. Päädyin kuitenkin palauttamaan ne kun olen tuhlannut lähiaikoina liikaa ja tarvitsisin TALVIkengät enemmän kuin syyskengät. Heh, no oikeastaan kyllä syyskengätkin tarvitsisin, kun hypin tuolla ballerinoissa varmaan joulukuuhun asti. ♥ Suurin syys noiden palauttamiseen oli kuitenkin se, että pelkään että ne olisivat heti hirveillä naarmuilla ja ihan kuluneet. Itken verta.
Nyt ajatukset kuitenkin muualle, vaikka sitten näihin kuviin mitä otin eilen ja toissapäivänä. Ei tuolta pihalta kyllä paljoa kuvattavaa löytynyt, kaikki on vain ruskeaa, harmaata, ja muita tylsiä värejä. Nämä on sitten ihan random järjestyksessä, toivottavasti ketään ei haittaa.
No okei oli siellä edes vähän punaistakin.

Tuolla on sitten sorsia by the way. :D
Vielä vähän aikaa sitten tässä jumbopuussakin oli vielä lehdet.

Sieeeniä! 8)) Harmi ettei enää löytyny enempää. :(

Moneskohan kerta kun otan tuosta pienestä ruusupuskasta kuvan? Se on vieläkin noin pinkki, vaikka on jo lokakuun puoliväli.
Ulkorakennuksemme nurkalla on vanha amme, johon tippuu räystäästä vettä esim. kukkien kasteluun. Muistan kun pienenä uimme tuossa kesäisin. :D

Hui tää on melkein pelottavan näkönen, ihan kuin joku ihme otus. ö__Ö Toi on siis oikeesti ruusun tommonen juttu joka tulee kun se kuolee. 8---DD


Tänään innostuiin myös tylsyyden iskiessä kuvaamaan koiriamme.
Hahaha, ihana kuva. :---D ♥ Remu siis venyttelee.

Pysyi sentään edes hetken paikallaan.

Aloitin muuten tämän postauksen tekemisen jossain neljästä, ja nyt kello on kohta puoli kymmenen. Syy tähän on se, että olen ytrittänyt ladata tänne kahta tänään otettua videota, mutta vain toinen niistä latautui tänne. Argh, ärsyttää niin vietävästi! Nyt siis luvassa vain Pimun pyörimistä mandariininkuoressa, se on sen lempipuuhaa muuten. No, onneksi toisessa videossa oli vain koirien riehumista/leikkimistä, mutta olisitte ainakin kuulleet minun äänenkin. :D En tajua miksi Blogger ei voi ladata sitä, se vaan näyttää että "lähetetään videota", mutta sitä sen on tehnyt monta tuntia. Ei neljä minuuttia kestävän videon lähettämiseen niin kauaa pitäisi mennä. ö__Ö Voi kun osaisin lisätä sen tänne jollain muulla keinolla, kuten jotkut julkaisevat videoitaan YouTuben kautta. No, ehkä kokeilen vielä tuon lähettämistä seuraavan postauksen yhteydessä. :/ No mutta, tässä kuitenkin vielä Pimu (& Remu)! :) En muuten tiedä sitäkään että mikä tuo ärsyttävä "thump" ääni on, joka kuuluu monta kertaa. Johtunee varmaan kamerasta tai jostain.

PS. Argh, tämän Bloggerin jumituksen lisäksi myös telkkari on pätkinyt koko illan. -__-' Mikä teknologialla on aina minua vastaan?! Olisi myös kiva muokata blogini ulkoasua, nimittäin siten että kuvat näkyisivät isompina ilman että niitä tarvitsisi klikata. En kuitenkaan tajua _yhtään mitää_ noiden koodien ja muiden muokkaamisesta, ja tahdon myös säilyttää tuon pinkin taustan. Luulisin että osaisin edes vähän koodailla kun vietän muutenkin niin paljon koneella aikaa, mutta ilmeisesti kulutan sen ajan aina kaikkeen turhaan sen sijaan että oppisin jotain hyödyllistä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11