Monday, December 1, 2008

Tarvitsen joulukalenterin

Tänään se sitten alkoi, eli koko ykkösvuoden rankin jakso kauppiksessa. Tuntuu etten mitenkään selviä siitä että on melkein aina klo 8.15-15.30 koulua. Olen vain niin laiska ihminen. Eikä tätä asiaa kyllä paranna yhtään että meillä alkoi tänään yrittäjyys ja liikeidea, joka kestää ykkösvuoden loppuun. Ö__Ö Sitä on aina maanantaisin ko 8.15-11.30 ja tiistaisin 12.15-15.30 ainakin tämän jakson ajan, että tulee ainakin niskat kipeiksi ym kun jo normaalin vapaa-ajandataamisen lisäksi ollaan nuo ajat aina koneilla + mikrotietokonetunnit + kaikki muut joissa käytetään konetta. Kyllähän minä muuten viihdyn koneella, mutta en koulussa, koska se meinaa sitä että pitäisi tehdä ihan kamalia töitä niillä, kuten perustaa joku vatun yritys tuossa liikeideajutussa, eikä sitä saa nykyään edes tehdä parityönä. Vatun kiva.

Okei mutta nyt vähän mukavampiin juttuihin vaikka olenkin aika väsynyt, nimittäin perjantaina menimme kaverini Allun kanssa Kuopioon shoppailemaan. Oli kyllä mukava kun käveltiin koulun jälkeen Allun äidin työpaikalle ja oli ihan kamalat sohjokelit niin kummankin kengät menivät ihan likomäriksi. XD Eikä se jäänyt pelkästään niihin kenkiin, vaan mukana kastui myös kengänpohjallsiet ja kahdet paksut sukkahousut, ja rupeapa jotain sukkiksia siinä kuivaamaan autossa. ::D No onneksi takapenkille oli puhaltimet niin saatiin jalkojamme vähän kuivattua.
Emme kerenneet käydä läheskään kaikissa kaupoissa kun ne menivät seitsemältä kiinni, mutta löysin silti kivoja juttuja. :)
Tässä perjantain asu.
♥ mekko: Seppälä
♥ sukkikset & neule: H&M
Tarkoitus ei sitten ole heruttaa bebaani vaan näyttää kerrankin asuni myös takaapäin.
♥ vyö: Ekotori
♥ korvikset & pinnit: H&M
♥ kruunukoru: Glitter
♥ helmet: äidin vanhat

Läppäkuva. :---D Kun olen aina niin sexy...



Moi peiliteinikuvat. ♥
Tässä vähän näitä ostoksia. Olin niin tyhmä etten muistanut kuvata yhtä H&M:n ihanaa mustaa korkeavyötäröistä hametta, mutta näette sen kyllä sitten kun esittelen perjantain & lauantain asut kun laitan sen silloisiin juhliin.
Nämä H&M:n miestenpuolen luurankohanskat näin jo kaukaa, ja tämä oli välttämättömyysostos vaikka minulla onkin ennestään ne pinkkimusta kynsikkäät.Printtitrikoomekko löytyi H&M:n young-puolelta ja se oli tarjouksessa n. 5€. ♥ Voi että rakastan kaikkia mahdollisia printtejä.
Cute. ;__;

Röyhelöhameen/tutun löysin myös H&M:ltä, ja menitin sydämeni tälle totaalisesti kuten sille toisellekin ostamalleni mustalle hameelle. Tämä on pidemmän näköinen päällä kuin kuvassa.
Melkein viimeisinpänä menimme DinSko:on, ja olin jo aika epätoivoinen talvikenkien löytymisen suhteen. Onneksi sitten kuitenkin nämä löytyivät ja vieläpä alennuksesta 25€ hintaan. ♥ Vaikkei nämä ole todellaankaan mitkään ns. terveyskengät millaiset juuri pitäisi hommata, niin on näissä sentään matala pohja eivätkä kärjetkään ole kovin kapeat. Ihana tekokiiltonahka on isoin plussa.

Muita ostoksia oli pari joululahjaa ihanille tyypeille ja aina niin ihanat Mäkkärin ranskikset ja mansikka Sunday. + se hame.

Muuten viikonloppu kului nukkuessa, syödessä ja datatessa, mutta lauantaina ihana serkkuni kävi asentamassa vihdoin koneelleni sen Word 2007:n, mutta enkunkielisenä. XD En varmaan ikinä opi sitä käyttämään kun käytämme koulussa 2003:a, ja 2007 on muutenkin mysteeri ja siihen päälle vielä enkunkielisyys. :''D Mutta hyvä että on nyt edes se tässä.


Sunnuntaina tein muuten pakastimesta löytyneen Finduksen vegetarian wok whole meal couscouksen (tai jonkin tommosen) ja voi että oli hyvää. ♥__♥ Söin sitä vielä tänäänkin ja siinä lisänä perunasalaattia, ah miten runsaskalorista. Jei tuota riittää vieklä huomiseksikin kun pussi oli 600g. :P
Eilen myös värjättiin hirveä tyvikasvuni ja uudet rotat (eli kaksi pinkkiä raitaa) minulle. Työlästä hommaa tuo värjääminen.

Tänään sitten asuuni pääsi kolme uutta juttua, nimittäin printtimekko, talvisaappaat ja luurankohanskat. Oli muuten nyt toista kertaa hiukset kohtuukorkealla ponnarilla.
Omg, kaikki H&M:ltä, eli
♥ mekko, neule, huppari & wetlook-leggarit: H&M
Hihii Päivien viemää taustalla. 8''))
♥ helmet: äidin vanhat
♥ nellekoru: Glitter
♥ panta: Allulta
♥ korvikset: H&M
♥ rannerengas: Cybershop
♥ pinni: Seppälä
♥ vyö: Ekotori
♥ Marilyn -pinssi: Madu Shop

Tulipas paljon koruja!
Värjäsin myös eilenilalla BB:n finaalia katsellessa kynteni lempitavallani, eli joka toisen kynnen pinkillä ja joka toisen mustalla.
Nyt taidan jatkaa Viidakkomurojen syöntiä ja aloittaa Salkkareiden katsomisen. Tässä vielä pari kuvaa Remusta ja sen omalaatuisesta nukkumatyylistä. ;) See ya!


PS. ÄÄÄ haluan joulukalenterin kun joulukuukin alkoi! Jonkun josta voi voittaa rahaa tai kivoja palkintoja. 8)) Myydäänkö niitä Veikkauksen tai Lumilyhdyn kalentereita tänä vuonna ja mistä niitä voi ostaa?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11