Thursday, November 27, 2008

I can't explain myself at all

Heti aluksi haluan kiittää kaikkia ihania lukijoitani jotka piristävät päiviäni kommenteillaan. Kiitos! :---))

Tämä viikko on mennyt aika kivasti, ja nyt on viimeinen viikko kakkosjaksoa. Se ei olekaan niin mukavaa, koska meillä on ensijaksossa luvassa hirveän pitkiä päiviä verrattuna näihin kahteen ekaan jaksoon! Meidät totutettiin liian hyvään. :---(( Mietin vaan että miten jaksan juuri talven pimeimpänä aikana hirveän pitkiä päiviä..

Tiistaina tosiaan tein sen videopostauksen, joten sen takia jäi väliin maanantain asun esittely. Tässäpä se siis. Oli ekaa kertaa päällä tuo tunika/mekko.
♥ tunika/mekko: Seppälä
♥ pillit: H&M
♥ pitkähihainen: H&M
En muuten jaksanut muokata noiden kokovartalokuvien lisäksi mitään muita kuvia, koska niitä on taas niin paljon. Joten yrittäkää kestää huonompaa laatua.
♥ kaulakoru: Allulta
♥ rannekorut: Seppälä & itse tehtyjä
♥ korvikset: Glitter
♥ pinnit: Seppälä
♥ satiininauha: kangaskauppa
♥ vyö: Ekotori



Tässä myös noilla edellisen postauksen videoilla nähty asu tarkemmin esiteltynä. Aika värikästä linjaa. :---D
♥ mekko: Seppälä
♥ vetskari"takki": Jim&Jill
♥ (kahdet) paksut sukkikset: H&M

♥ sydänhelmet, korvikset & pinni: H&M
♥ kaulakoru: Tiimari
♥ rannekorut: itsetehtyjä (kertokaa muuten minulle onko tuo yhdyssana vai ei?Jäi häiritsemään!)
♥ patellavyö: Jim&Jill

Eilen sitten oli aika erikoinen päivä, kun meillä ei ollut ollenkaan normaalia koulua, vaan lähdimme Kuopion amiskalle vähän niinkuin messuille, ja aiheena oli maailmanympärysmatka. Siellä oli siis todella monesta eri maasta porukkaa ja erilaisia "pisteitä", joissa kyseisten maiden henkilöt kertoivat maistaan. Unohdin nyt ottaa kuvan paperista, jolla Taiwanista kotoisin oleva nainen kirjoitti nimeni taiwaniksi/kiinaksi. Minulle selitettiin että nimeni meinasi jotain erikoisen/erityisen hienoa kukkaa. :''D Kiinalaiset olivat myös hellyyttäviä, kun halusivat kuvaan kanssani. :'3
Muuten mukava reissu, mutta voi että sitä odottamista! Suunnilleen yksi tunti olisi hyvin riittänyt koko paikan kiertämiseen, mutta sen sijaan bussi lähti amikselta vasta klo 13.30, että suurin osa ajasta taisi mennä pelkästään aulassa istuskeluun. Yritin muuten bongailla siellä
Nomppaa, mutta en tietenkään nähnyt häntä mutta hän oli nähnyt minut. :D Olisi ollut mukava nähdä kerrankin joka bloggari livenä. =D

Tässä kuitenkin eilinen asuni. Taisi olla irakilainen mies joka "pelkäsi" noita hanskojani. XD
♥ My Chemical Romance -paita ja hame: Vilulta
♥ raitamekko & pilkkulaukku (mikä tyylirike!): Seppälä
♥ huppari ja sukkikset: H&M
♥ pinnit & Hello Kitty: Seppälä
♥ korvikset: H&M
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
♥ luurankokynsikkäät: Cybershop


Meinasin muuten tulomatkalla nukahtaakin, ja kuvista päätellen olen vieläkin aika unessa..

Tänään oli taas puolikahdentoistapäivä, ja ulkona tosi kylmä! En tajua miten voin selvitä talvesta kun jo muutaman asteen pakkanen on melkein liikaa...
Otsis muuten alkaa kasvamaan ylipitkäksi, ja ärsyttää siirtää sitä koko ajan sivuun! Alla olevassa kuvassa sama homma menossa.
♥ give me a hug -paita & farkut: Seppälä
♥ neule: Vilulta
♥ korvikset & iso vaal.pun ruusuponnari: Seppälä
♥ pinnit: H&M
♥ helmet: ei tietoo
♥ rannekorut: Allun tekemiä (ruskee Tiimarista aikoinaan)
Jei, Allu kuvasi minut koulun jälkeen ulkona. :---)) Tarkemmin sanottuna lumipenkassa. Hihi melkein koirankusessa seisominen on jännää. ♥ En sitten tajua noita käsieni asentoja!
♥ takki & lapaset: H&M
♥ kaulaliina: Seppälä
♥ Marilyn -laukku: Cybershop
♥ ruskeat talvivarsitennarit: Carlson

Koulun jälkeen katsoin Turhuuden turuilla (Vanity fair) -leffan jossa oli mm. Reese Witherspoon. Reesen lisäksi leffassa ei kyllä paljoa muuta hyvää ollutkaan.. Oli varmaan ensimmäinen kerta kun alkoi nukuttamaan leffan aikana ihan tosissaan!

Muutenkin on ollut aika leppoisa päivä, sain muuten siitä tekstinkäsittelyn kokeesta vitosen, eli parhaan! JIHUU! ♥ Enempää en olisi voinut toivoa, kun kyseessä oli kuitenkin Word -ohjelman käyttö, jota minulla ei koneellani edes ole (kuten kaikki vähän blogiani lukeneet jo tiesivätkin...)
Nyt illalla olen taas poltellut mm. alla olevaa kynttilää, pitäisi kyllä ostaa lisää tuikkuja!
Vielä ainakin yksi mukava juttu, eli se, että lähden huomenna Allun kanssa Kuopioon shoppailemaan lyhyen koulupäivän jälkeen. :)) Voi kun tekisi mieli ostaa vaikka mitä, toivottavasti löytäisin ainakin talvikengät ja jonkun juhlavan mekon tai hameen, koska ensiperjantaina koulullamme on itsenäisyyspäiväjuhla ja seuraavana päivänä mummini 80w synttärit. Tulisi siis tarpeeseen! Meille myös juuri kerrottiin että koulullamme on tapana viettää tuota itsenäisyyspäivää vähän juhlavammin, koska muita juhlia ei koulussamme oikeastaan ole, koska ei ole vanhojentansseja eikä sitten ylppäreitäkään. Tulisi edes vähän juhlavampi olo meille merkonomeille ja datanomeillekin. :) Enpä sitten näin etukäteen tiedä miten juhlava se juhla käytännössä on..

No mutta nyt pitäisi alkaa katsella tarkemmin asua huomiselle, taidan kyllä kallistua tuohon jo maanantaina nähtyyn mekkoon/tunikaan, kun se olisi hyvä päällä shoppaillessa. En kyllä oikeastaan ikinä käytä lähes samaa asua viikon sisällä!

Okei mutta momo, rupean lukemaan Demiä ja muistakaa vastata tuohon kyselyyni. :)

PS. Voisi pikkuhiljaa alkaa hommata joululahjoja, kun en ole hankkinut lahjaa vielä yhdellekään..

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11