Tuesday, November 4, 2008

Out of words and out of breath

Argh, olen tässä säätänyt näiden kuvien kanssa ylikauan, kun Bloggeri taas jotain jumitti. Antoi sentään vihdoin minun lisätä ne tänne..

Sunnuntaina en ollut vielä siirtänyt Ghost Rock -asukuviani koneelle, joten laitanpa ne sitten nyt tähän kun tuonkin asun (kuten aina kaikki) kuvasin. Oli aika outoa kun päälläni oli kahtena päivänä peräkkäin wet-look leggarit, MCR:n paita ja pinkki-mustat luurankokynsikkäät. Yleensä asuissani ei ole melkein mitään samaa melkeinpä viikon sisällä, mutta tuo olikin erikoistapaus kun oli ensin Halloween ja sitten se Ghost Rock. :)
♥ wet-look leggarit & huppari: H&M
♥ raitamekko: Seppälä
♥ My Chemical Romance -paita: kaverilta (Vilulta♥)
♥ (teko)kiiltonahkalaukku: äidin vanha
♥ kynsikkäät: Cybershop
♥ kaulakoru & korvikset: H&M
♥ pinnit: Seppälä
Oli vielä siellä Ghost Rockissa myös vielä normaalia tummemmat silmämeikitkin. Sain kyllä kuulla Halloweeninäkin silmämeikeistäni.. :DD
Uuh ihanat paint-muokkaukset. ♥ En vaan kestäny tuota taustaa. Harmi ettei tuo laukku näy paremmin kun se on sellasta kivaa tekokiiltonahkaa.
Viikonlopun tapahtumat kerroinkin jo viime postauksessa, joten nyt sitten vuorossa eilisen ja tämän päivän asut.
Maanantai:
♥ t-paita/henkselihame: Lindex
♥ leopardineule & sukkikset: H&M
♥ tupsupipo: H&M
♥ pinnit: Seppälä
♥ korvikset: Indiska
♥ kruunukaulakoru: Glitter (yksi lempikoruistani)
♥ pinkit helmet: kaverilta (Allulta♥)
♥ rannekorut: itse tehtyjä
Tänään sitten tapahtui jotain niiiin outoa ja radikaalia minulta, että tätä ei ole tapahtunut varmaan kymmeneen vuoteen. Eli. _Laitoin hiukseni ponnarille aika korkealle ja siten että korvani ja koko naamani näkyy_. Voin kuvitella mielessäni kaikki kummastuneet katseet kun porukka lukee tuon lauseen. Eli suomeksi sanottuna, en ole pitänyt hiuksiani viimeksi ns. korvantakana kun viimeksi joskus ala-asteella. Kehittelin jo joskus pienenä ongelman korvistani, enkä melkein koskaan pitänyt hiuksiani kiinni. Jossain kasilla tai ysillä aloin kuitenkin pitämään hiuksiani joskus sivuponnarilla tai kahdella ponnarilla, mutta kuitenkin siten että ponnarti tulivat tosi alas niskaani ja että korvani peittyvät, kuten teen vieläkin. Eilen kuitenkin sain tuon ihme ajatuksen kun hiukset oli jo valmiiksi littanassa, ja kokeilin laittaa niitä sitten ponnarille. Jotenkin sitten toesin että ei tuo nyt niin kamalata näytä, ja tänä aamuna sitten virittelinkin hiukseni sitten noin ja lisäsin hiuksiin sitten vielä äitini vanhan huivin. Oli kyllä jotenkin niin paljas olo koko päivän kun korvissa vain ujelsi eikä hiukset roikkuneet naamalla! :DD I did it!
(hiukseni muuten näyttävät kaikissa kuvissa tosi tummilta ja oransseilta. ö__Ö Tuon efeksin saa kyllä aikaan ainakin huoneessani & vessassani olevat hehkulamput. En siis omista noin kusisia hiuksia)
♥ mekko/tunika: H&M
♥ huppari: Vilulta (alunperin H&M)
♥ farkut: Seppälä
♥ huivi & mustat helmet: äidin vanhoja
♥ vaal.pun helmet: Seppälä
♥ korvikset: Allulta (alunperin Seppälä)
♥ pääkallorannekello: Kihla & Kello
♥ rannekorut: Allun tekemiä
HIHIIIII tuo on niin iso juttu että sitä ei voi kukaan tajuta!! XD Ehkä olen vihdoin pääsemässä yli korvistani (hoho, kuulostipa oudolta). Tapahtuisipa näin kaikkien muidenkin kehoni osien ja koko kehon osalta...
No mutta joo, hyvä että itseäni tunnistin ja silleen. Ei tämä kyllä mikään pysyvä juttu ole, pörröstä en luovu! ;D

Lainasin muuten viimeviikolla kirjastosta myös muutakin kuin dvd:itä ja cd:itä. Nimittäin kolme unientulkintakirjaa. Niitä olen tässä lueskellut, aika hauskoja juttuja jotkut tulkinnat. :D Minun olisi mm. pitänyt löytää sieltä Ghost Rockista tuleva mieheni, koska näin edellisenä yönä unta että olin huvipuistossa. Luettuani yhdestä kirjasta huvipuistosta, niin sen mukaan minun pitäisi ostaa lippu johonkin konserttiin tai muuhun sellaiseen, ja sieltä löytyisi miekkonen minulle. ♥ No, eipä ainakaan tällä hetkellä tunnu että siellä olisin ketään erikoista tavannut. :'DD Oli kyllä aika sattuma kun juuri ennen tuota Ghost Rockia sen unen näin, ja muistin tuon huvipuistotulkinnan vasta kun olin valmistautumassa sinne lähtöön. Interesting.

Okei nyt loppu noille miehenmetsästyspuheille. Voisin vaikka hakea vielä yhden viinilasillisen Fanta Free omena-päärynä-limua ja yrittää karsia joitain blogeja Blogilistalta. En kyllä haluaisi, mutta kun kaikki postaavat niin tiuhaan tahtiin niin eihän tässä kerkeä suunnilleen muuta tehdä kuin lukea toiseten elämistä ja haaveilla että oma olisi parempi! :D
Natti natti!

PS. Tänään ja huomenna täällä kotikaupungissani on markkinat, ja bussia odotellessa kävelin nopesati sen läpi ja näin muutamalla pikkutytöllä ihanat Hello Kitty ilmapallot, voi kun jäin sellaista haluamaan. ♥__♥ Lähetin jopa äidilleni viestin että toisi sellaisen minulle töittensä jälkeen jos hän käy markkinoilla, mutta yhyy ei hän ainakaan tänään käynyt. 8(( Nyyh se Kitty oli liian söpö!!
Muistan kun pienenä markkinoilla ollessassamme sain joskus oman pallon. ♥ Ainakin yksi on vieläkin ehkä, sellainen pinkki Barbie-pallo, joka on kylläkin sellaisen tikun päässä. HAHA! =D

Nyt soi: Placebo - 36 Degrees

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11