Saturday, November 15, 2008

Happy B-day Mömmö <3

'ellooo everybody! Eipä minulla tässä mitään erikoista kerrottavaa ole, mutta päätin nyt postata kun ei ole mitään muutakaan tekemistä. Katson kyllä samalla tuota Cat in the Hat leffaa.. XD Aamulla katsoin myös vuonna -88 tehdyn Kala nimeltä Wanda -leffan, kyllähän tuon paremman puutteessa katsoi. Eilen kyllä erehdyin katsomaan lyhyen koulupäivän jälkeen irlantilaisen The Honeymooners -leffan, jota en kyllä suosittele kenellekään!

Okei mutta jospa nyt laittaisin vaikka torstain asusta kuvat. Tuossa asussa olin koulun lisäksi kaupungilla, kun mikrotietokone työvälineenä -sijaisemme ei ollut koulussa, niin meillä oli Allun kanssa aikaa olla kaupungilla klo 11.30-14.00. Tulimme kyllä koululle jo aikaisemmin takaisin, mutta ainakin Seppälässä oli kannattavaa käydä kun siellä oli kaikki tuotteet -20% alennuksessa, kun ilmeisesti Vaasaan oli avattu uusi Seppälä. Siispä löysin ainakin alusvaatteita aika pieneen hintaan. No mutta tässä se asu:

♥ farkut & vaal.pun-vihreä neule: Seppälä
♥ neuletakki: Vilulta

♥ helmet & korvikset: Seppälä
♥ rannekorut: Allun tekemiä (paitsi ei tuo ruskea)

♥ pinnit: H&M

Ostin muuten silloin viime perjantaina (?) sieltä Sokos Emotionista sen Wet'n'Wildin 3€ maksavan poskipunan, ja sen hintalaatusuhde on aikas mainio. :)
Eilen pääsimme taas klo 11.30, joten viikonloppu alkoi aika aikaisin, kuten yleensäkin. Tässä lyhyen koulupäiväni asu, josta itse tykkään melkoisesti. :)
♥ huppari, hihaton, hame, sukkikset & pipo: kaikki H&M! XD En edes aiemmin tajunnut tuota.
♥ korvikset & kruunukaulakoru: Glitter
♥ rusettipompulat & -pinnit: Lindex
♥ "reikähanskat": Tykkimäki
♥ Marilyn pinssi: Madu Shop

Haha, ihana keltainen pallopää. ♥ XD Kunnon mössökuva kun on ilman salamaa otettu.
HAHAHA, ja sitten LOPPUKEVENNYS!
Olen aika hemaiseva, don't cha think? ;) Hmm, ja vielä ihmettelen että missä ne poikaystäväehdokkaat piileksii...

Anygays, eilen illalla oli taas hyvää aikaa selailla asosin nettisivuja, joissa on muuten -20% alennuksetkin. Voi kun tuli ihan kamala hinku tilata jotain, mutta ei tule tapahtumaan. :(( Tässä kuitenkin muutamia aivan ihania juttuja. ♥__♥ Ja on muuten aika bebasta että en osaa tehdä mitään hienoja kollaaseja mitä kaikki muut tekee.. Itse tyydyn aina vaan länttäämään tänne kasan kuvia ja that's it. Kertokaan millä ihmeen ohjelmilla niitä teette ja eikö niiden tekemiseen mene hirveästi aikaa? Vaikka kyllä minulta sitä aikaa löytyisi, se olisi sitten toinen asia jaksaisinko mitään kollaaseja aina ruveta vääntämään. No joo mutta tässä muutama niistä lukuisista ihanuuksista:


Jones&Jones Short Sleeve Dogtooth 50s Shirt Dress

Ducie Crystal Button Silk Pocket Dress
Eucalyptus Sash Belt Polka Dot Party Dress
Little Miss Sew Skull Embroidered Taffeta Skirt
Little Miss Sew By Laura Lees Heart Embroidered Taffeta Dress

Äää eihän noita kestä katsella kun tulee hirveä syyhy näppeihin saada nuo. *drool* Miksei täällä myydä missään edes tuon _tapaisia_ vaatteita? Voi tätä vääryyttä.

Tänään muuten oli aika hauskaa, kun äitini lähti juuri pikkujouluihin työkavereittensa kanssa, joten minä sain olla hänen henkilökohtainen stylistinsä. =D Ensin autoin häntä valitsemaan vaatteet ja lainasin mm. yhtä laukkuani ja mustia ruuspinnejäni, ja sitten meikkasin hänet, jota hän ei itse _ikinä_ tee. Lopuksi laitoin vielä hiuksia, ja lopputulos oli ihan hyvä. ;) Olen auttanut häntä noissa jutuissa jo aika pienestä asti, ja koen sen todella mukavaksi ajanvietteeksi ja sain vieläpä vähän palkkaakin. ;D Olen varma ettei tämä ole viimeinen kerta kun hän on vaatekriisissä ja minä olen sitten päivänpelastaja. Ja minäkös se olin se kauhukakara? No okei ehkä yleensä, mutta en ainakaan tänään...


Tänään on myös rakkaan mäyriksemme Pimun eli tuttavallisesti Mömmön 7w synttärit! Hihi onnee Pimu-Papo-Mamo-Mömmölle! ♥♥♥ En tajua miten se voi olla jo niinkin vanha, tuntuu ettei siitä nyt niin kauan ole kun haimme sen Lammilta ystävänpäivänä kun olin vasta kolmosluokalla. Niinhän se aika vain menee... Mömmön kunniaksi siitä muutama söpöpöpö kuva. =)
Ekana Pimu tasan 2w sitten, kun se täytti 5w. :D
Kesällä -07.
Mamollahan on tunnetusti fetissi mandariinin kuoriin, joten se sai päähänsä Jaffa -tarran ja appelsiininkuorihatun. XD
Toinen fetissi on pallot, kuten tuosta pelkästä pallosta jo huomaa. Tämäkin on otettu kesällä -07.
No tässä on kyllä Remukin, mutta olen kyllä onnistunut sopivalla hetkellä ottamaan kuvan!

Tästä ei enää postaus pysty menemään sekavammaksi, joten ehkä on ihan hyvä hetki lopettaa ja sanoa hyvät viinkonloput kaikille lukioille. =)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11