Saturday, December 13, 2008

You try to be strong, but you're always so alone

En tajua mikä minuun on mennyt, kun postusten väli tuntuu aina vain kasvavan. Sorry. Ja ei tästä minullekaan mitään iloa ole, koska sitten tämän yhden postauksen tekemiseen menee ylikauan kun pitää esitellä viiden päivän asut. Tai no _haluan_ esitellä, koska en voi jättää väliinkään. :D

Tämä viikko alkoi tosi hitaasti, kun maanantaina ja tiistaina on niin pitkät päivät ja vielä hirveitä aineita. Maanantain asu näytti tältä, ja olen pahoillani etten jaksanut tarkentaa noita kokovartalokuvia, joten ne on nyt tuollaisia kamalia könttejä vain.
♥ monster -paita: itse tehty
♥ pitkähihainen ja pillit: H&M
♥ keltasiet helmet: Vilulta
♥ neonvihree koru: lapsuusajoilta
♥ sydänkoru (ranteessa) & korvikset: H&M
♥ nappipinni & smile-pinssi: Seppälä
♥ reikähanskat: Tykkimäki


Tiistai:
♥ "kulta"farkut: Jim&Jill
♥ pitkähihainen & ruusupaita: H&M
♥ kaulakoru: Allulta
♥ (saman sarjan) rannekorut: Seppälä
♥ korvikset & pinnit: H&M

Muuten rankan tiistain jälkeen sain kuulla ilokseni aivan ihanan uutise, eli kaverini Vilu oli saanut meille jo loppuunmyydyt liput HIM:n Nosturin keikalle 27.12!! Vilu aloitti minun suostuttelun tässä vähän aikaa sitten, ja koska Vilu on paras suostuttelija (ja minä paras suostuteltava) lupauduin lähtemään Vilun mukaan tuonne keikalle ja kahdeksi yöksi hänen kaverinsa luo Espooseen. Jännittää kyllä ihan sikana, koska en ole ennen käynyt tuollaisilla kunnon keikoilla (mitä nyt jossain ala-asteella Antti Tuiskun keikoilla XD) joten pelkään jo ihan henkenikin puolesta, koska luvassa on hc HIM-fanien seassa oloa. Ja tietenkin koko se matka, kun en ole edes tavannut sitä Vilun kaveria jonka luona yövymme, enkä sitäkään Vilun kaveria jolta saamme kyydit Helsinkiin ja takaisin. :D Toivon _todella_ että tuo koko reissu onnistuisi eikä mitään kamalaa tapahtuisi, koska kyllähän tuo tulee maksamaankin ja en haluaisi että minulla jäisi keikoilla käynnistä mitenkään huonoa kuvaa. :// Nyt pitää jatkaa HIM:n tehokuuntelua että osaisin vähän paremmin kappaleiden sanojakin siellä keikalla. =DD

Okei, mutta nyt keskiviikon asuun. Oli lettipäivä.
♥ farkut: Seppälä
♥ sydän-paita: Vilulta
♥ huppari: H&M
♥ sydänkoru: H&M
♥ korvikset: Glitter
♥ Hello Kitty -pinnit: Allulta
♥ pinnit: Sokos Emotion
Keskiviikkona mentiin muuten kaverini Allun jälkeen koulun jälkeen UIMAAN! Emme olleet käyneet siellä vapaa-ajalla pitkään aikaan, vaikka ennen kävimme siellä silloin tällöin riehumassa. Nyt kuitenkin mentiin sinne ihan uimamielessä, koska minun pitäisi todellakin aloittaa joku liikuntaharrastus. Ja ylitin kyllä itseni, koskka uin yhden kilometrin (!) rintauintia (taukojen kanssa kylläkin)! Se oli suuri saavutus minulle. :P Porealtaassakin sitten käytiin, mutta ei siellä kyllä kauaa viihdytty kun joku 50 ukkeli alkoi selittämään meille elämäntarinaansa. Hyh hyh mitä pervoja ukkoja sinnekin päästetään!

Torstaina oli kokonaisuudessaan ihan kamala päivä, ja samoin oli Allullakin. Angstasimme sitten ihan urakalla. Koko ajan tuntui ettei päivä voisi enää huonommaksi mennä, mutta kyllä se vain meni. Oli mm. fysiikan koe, johon luin ennätysvähän, koska normaaliin tapaan päätin aloittaa lukemisen vasta edellisiltana. No, sitten kun viimein olin aloittamassa lukemista klo 9 illalla, niin juuri silloin alkoi Neloselta Van Helsing -leffa, johon keskittymiseni kokonaan kohdistui. Eipä sitten tullut luettua kuin mainoskatkoilla, ja leffan loputtua niin että menin nukkumaan vasta klo 12, ja herätyshän tietenkin oli klo 5.30. hyvä Mara. Että ei ihmekään kun koko torstai meni päin bebaa ja meinasin koko ajan nukahtaa ja piti vielä lukea siihen fyssan kokeeseenkin muilla tunneilla. En kestä jos joudun uusimaan sen. -__- No, angstaus-torstain asu:
♥ pillit: Seppälä
♥ Kiroileva Siili -paita: sen nettisivuilta
♥ huppari: tuliainen Viipurista

♥ helmet & asuun täydellisesti sopivat korvikset: Vilulta
♥ rannekoru: Glitter
♥ pinnit: lapsuudesta

Eilinen eli perjantai oli onneksi huomattavasti parempi päivä. Koulussa oli melkein hykerryttävää vaikka oppiaineet eivät olleetkaan niin mielenkiintoisia, mutta muuten kyllä. 8)) Päästiin myös klo 11.30, ja lähdimme heti ruokailun jälkeen Allun kanssa kävelemään uimahallille. Siellä sitten päätin, että aion katsoa osaanko uida "ihan virallisestikin", koska vasta silloin voi sanoa että osaa uida, jos ensin hyppää veteen niin että pää käy veden alla, ja sitten ui 200 metriä ilman taukoa ja 50 metriä siitä selällään. Hihii, onnistuin ja olisin kyllä jaksanut enemmänkin. :D Eilen sitten myös uin yhteensä sen päälle kilsan, ja tällä kertaa poreammeessakin oli lokoisanpaa, kuten myös höyrysaunassa.
Tässä myös eilinen asu:
♥ mekko & musta pitkähihainen: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ huppari: Vilulta
♥ pipo: H&M
♥ Hello Kitty: Seppälä
♥ korvikset: Allulta
♥ pinni: H&M
♥ rannerengas: Cybershop
♥ satiininauha: kangaskauppa
Jos en aina jaksaisi vääntää mitään tekohymyä, olisi tämä yksi tehokas keino saada suupielet ylöspäin:

HAHA, huoneeni on ihan entisellään taas. ♥
Tällä viikolla olen muuten viettänyt paljon aikaa muutenkin kuin uimahallissa ja koneella, nimittäin sain Allulta lainaan ylistetyn Stephenie Meyersin Twilight -kirjan. En ole koko syksynä lukenut yhtään kirjaa, ja muutenkin koko vuotena nolottavan vähän, joten vihdoin sain inspiraation lukea, ja on tuossa sentään yli 400 sivua. :D
Tässä ihan kuin joku myyntikuva, mutta pitäisi kai ottaa se hyvänä asiana kun merkonomihan minusta on tulossa. :---D
Kamerani ei suostunut yhteistyöhön.
Asuani ja pärstääni kuvaillessa rupesin siinä jotain pelleilemään, ja tajusin että alla oleva poseeraushan on suoraan Placebon Twenty Years videolta! Vaikka pidetään niitä sormia noin myös MCR:n I'm Not Okay (I Promise):n videossa, ei kyllä silmän ympärillä.
Placebo - Twenty Years


Tämä oli muuten ensimmäinen YouTube video blogissani, koska opin käyttämään tätä ominaisuutta vasta nyt. Ehkä tämä sadasensimmäinen postaus on viimeinen aika korkata tämäkin toiminto. XD

Tämä päivä on sitten kulunut Houkutusta lukiessa, ja kirpparitavaroiden hinnoittelussa. Aivan, laitamme (tai no voisi kyllä sanoa että minä laitan) kirpparipöydän ensiviikon alussa paikalliselle kirpparille. Tämä piti tehdä jo oikeasti monta viikkoa sitten siitä syystä, että olisimme tienanneet varmaan paljon enemmän, kun joulumyynti on moninkertaista. No, toivotaan että se reilu viikko vaikuttaa myös jotenkin. :D Pitäisi taas sitten jaksaa käydä viemässä sinne aina joka päivä uutta tavaraa ja siivoamassa sitä pöytää. Onneksi se kirppari on sentään lähempänä kouluani kuin viime vuonna, kun meillä oli silelä pöytä.

Okei, mutta nyt haen jotain iltapalalaa ja jatkan Houkutuksen lukemista. Bye!

PS. Koulussamme pitää muuten aina ruokalaan mennessä laittaa sellaisiin laatikkoihin ruokaliput, joiden avulla pääsemme syömään. No, aina ruokailua edeltävä tunti kuluu ruuasta haaveillessa, ja ruokalippuun taakse piirrellessä. Voi kun kivaa ajanvietettä, ja ainakin vahtimestarilla on aina mukavaa katseltavaa kun hän tarkastaa ne liput. ;D Eilenpä sitten Allu taiteili lippuni taakse minut oikein unelmatilanteessa. 8''D Huomaa myös kuusenlatvaan laittamani Heartagrammi. Niin ja Allu on tosi taitava piirtäjä, tuo on vain tosi nopeasti tehty.
Np: HIM - Soul On Fire

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11