Monday, December 8, 2008

'Cause we're still alive

Ohops, mitenkäs tässä nyt näin kävi että tuli viikon tauko? =D En osaa itsekään vastata tuohon muuta, kuin että ilmeisesti kiirettä on pitänyt...
Viime tiistaina päälleni pääsi viime postauksessa esitelty H&M:n tyllihame. Oi kun rakastan tuota. ♥__♥
Tiistaina alkoi myös kamala aine nimeltä talouhallinnon perusteet, ja sitä taitaa jatkua ihan ekan vuoden loppuun saakka, kuten sitä yritystä ja liikeideaa.. Tässä kuitenkin tisstain asu.

♥ kaikki vaatteet taas vaihteeksi H&M:ltä
♥ pinnit ja rannekoru sentään Seppälästä
♥ ja satiininauha kangaskaupasta


Tiistainakin jatkui hamelinja. Ja tuosta kuvasta kyllä huomaa miten tuollaiset pidemmät hameet ei sovi lyhyille.
♥ hame: Jim&Jill
♥ Hello Kitty -paita ja huppari: H&M
♥ sukkikset: KappAhl
♥ helmet: Seppälä
♥ muffinsipinnit: H&M
♥ rannekorut: Allun tekemiä
♥ korvikset: lahjaksi saaru


Nyt ei oikeesti juttu luista yhtään, joten tuleepa taas koko postaus täyteen näitä viime viikon asujen esittelyjä.
Seuraavana vuorossa torstai, joka oli muuten tosi erikoinen päivä. Nähtiin nimittäin kaverini Allun kanssa erästä Saimia, joka oli luokallamme melkein koko ala-asteen ja seiskaluokan. Sitten hän kuitenkin kasille vaihtoi koulua, emmekä ole nähteen sen jälkeen kuin kahdesti ihan nopeasti ja sattumalta. Saimi oli aikoinaan Allun kanssa parhaita kavereitani, ja nyt vihdoin saimme aikaiseksi nähdä toisiamme kaupungilla. Oli kyllä mukavaa vaihtelua, ja toivottavasti nähdään vielä joskus. :)
Niin ja se Mäkkärin pitkästä aikaa syöty kinuski-Sunday oli kyllä hyvää. xD

Tässä kuvassa odotan torstai aamuna bussia, ja kun tylsyys iski piti kaivaa kamera laukusta.

♥ takki: KappAhl
♥ rusetilla oleva huivi: Fida lähetystori

♥ virkattu kukka: ihanan serkkuni tekemä

Tosi kivat näkymät joo... Olin kyllä aika iloinen kun ihan kamalien loskakelien jälkeen tuli vähän lunta. :) Onneksi se on nyt pysynyt maassa. Näkyy jalanjälkenikin tuohon pysäkille. Kerkesin sitten vasta illalla kamalan räntäsateessa tarpomisen jälkeen kuvata asuni, ja olen kyllä sen näköinenkin. Tältä näyttää Mara räntäsateen jälkeen..
♥ MCR-paita ja hame: Vilulta
♥ neule, pitkähihainen ja sukkikset: H&M
♥ radiokoru & rusettirannekoru: H&M
♥ korvikset: Glitter
♥ rusettipinni: lapsuusajoilta
♥ luurankohanskat: Cybershop

Sain muuten torstaina myös vihdoin sen Veikkauksen joulukalenterin. :---)) Ei kyllä hyvältä näytä niiden kuvien raaputuksen suhteen tällä hetkellä.. Yksi anonyymi muuten tässä eilen ehdotti että hommaisin itselleni ensivuodelle omilla pärstäkuvillani varustetun seinäkalenterin, kun tykkään itsestäni näitä kuvia niin paljon tänne työntää, ja täytyy sanoa että aika loistava ajatus. ;----DD Ehkä se hillitsisi tätä ylitsevuotavaa itserakkauttani..

Not. Sorry vaan anonyymi (ja kaikki muutkin) jos mun pärstä ei miellytä, tässä vähän lisää perjantain asun yhteydessä. ♥ Ja silloin oli koulullamme ne jo ehkä aiemmin kertomani itsenäisyyspäiväjuhalat, joihin minulla oli ennennäkemätön vaatekriisi. Yleensä ei tällasia kriisejä vaatteiden kanssa ole, mutta nyt oli kun sen asun piti myös kaydä lauantaina eli itsenäisyyspäivänä olleisiin mummin 80-vuotis synttäreille. Suurin ongelma oli se, että en omista mitään sopivaa boleroa tai tarpeeksi juhlavaa neuletta tuollaisen toppimaisen paidan päälle. No jonkin aikaa mietyttyäni päädyin sitten vain laittamaan harteilleni äitini vanhan musta-valkoisen tiikeri/pantterihuivin. :) Itse tykkäsin asustani, vaikka se makuuni aika musta olikin.
Päällä oli myös ekaa kertaa iskäni jostain löytämät vanhanaikaiset sukkahousut, joissa on sauma takana. Voi että tuli ihan Marilyn Monroe olo kun hänellä oli Some Like It HOT:ssa saumasukkikset. ;) Uutta oli myöskin korkeavyötäröinen hame, jonka unohdin viime postauksessa esitellä. Olinkin etsinyt tuon tapaista, ja onneksi sitten löysin!
♥ pilkkupaita ja hame: H&M
♥ vaal.pun toppi: Allulta lainassa
♥ saumapitsisukkikset: iskältä
♥ kengät: K-Kenkä (?)
Vääristyy ton paidan väri..
Hiukset oli papiljotin tapaisilla pötköillä yön yli (termit hallussa..)
♥ huivi & helmet: äidin vanhat
♥ kukkapinnit: Accessorizes
♥ korvikset: Seppälä
♥ rannekoru: itse tehty
♥ rannekello: Kihla & Kello
♥ kruunukaulakoru: Vilulta
Lauantaina siellä mummini synttäreillä oli tosiaan samat vaatteet, paitsi että helmet jätin kotiin ja kengät vaihtuivat musta-valkoisiin pilkullisiin, jotka sain joskus kummitädiltäni, ja nyt ne on sopivat. ♥
Tässä näkyy myös nuo saumat takaa, vähän vinossa kylläkin tuossa.
Juhlissa oli ihan kivaa, tai no niin kivaa mitä nyt sukujuhlissa voi yleensä olla.. Olimme siis n. 70 hengen porukalla (johon kyllä kuului myös mummin ystäviä) yhdessä pitopalvelupaikassa. Näin taas 44657 sukulaistani. On kyllä onni että minulla on edes muutama ihana serkku, jotka tunnen. (kun serkkuja minulla on yhteensä 36, jos pikkuserkkuja ei lasketa). Oli jopa minullekin kasvisruokaa noissa pirskeissä! En kyllä tajua miksi aina otan tuollaisissa juhlissa kakkua vaikka en ole siitä koskaan tykännyt. Ja se on ehkä ainoa herkku mistä en tykkää, vaikka tosi monia en kyllä muutenvain syö.

Synttäreiden jälkeen vielä kummini ja heidän lapsensa eli serkkuni Katja ja Riikka tulivat meille pienimuotoisiin pikkujouluihin, ja joimme glögiä ja katsoimme linnanjuhlia. Oli muuten ensimmäinen kerta kun katsoin koko juhlat, ja täytyy kyllä sanoa että olen todella pettynyt vieraiden mekkoihin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mm. Annalla oli kivan pirteä mekko, vaikken Annasta muuten tykkääkään, ja nauroimme kyllä koko porukan voimin hänen mokalleen, ettei hän odottanut Panua kättelyn jälkeen. Mekö muka vahingoniloisia? =D Mutta okei, kyllä sen ymmärtää kun Anna on kuitenkin nuori ja oli ensimmäistä kertaa noissa pippaloissa. =)

Sunnuntaina eli eilen sitten jouduin pänttäämään asiakaspalvelvelun ja markkinoinnin kokeeseen. Tuo on ehkä yksi parhaista aineista, mutta ihan hemmetin vaikeaa lukea noita asioita ja siirtää tietoja paperille! Toivotaan että se koe kuitenkin meni ihan hyvin. Ja siitä tulikin mieleeni että nyt kun vihdoin meillä alkoi enkku, niin sain sen lähtötasotestistä vitosen (eli parhaan), jei! 8---))

No okei, lähtihän se juttu sitten luistamaankin, mutta nyt pitäisi kyllä jo lopetella. Loppuun kuitenkin video ihanan Mömmömme jumppahetkestä. Ei ole oikeasti mahdollista että en tajunnut kuvata tuota videota toisinpäin, luulin että se luonnistuisi minulta ihan luonnostaan, argh! No okei, ne ketkä jaksaa rasittaa niskojaan, kääntäkää päänne vasenta olkapäätänne kohti ja painakaa play-nappulaa, ja nauttikaa ihanasta Mömmön rutiinista, eli jumppahetkestä. ;)


PS. Oi kävin tänään lainaamassa The Crashin levyjä kirjastosta. Muistan kun kuuntelin sitä jo aika pienenä, mutta nyt on ollut hirveä tauko lukuunottamatta muutamaa kappaletta. Jännää kuunnella kappaleita jotka jo niin hyvin tuntee mutta ei ole kuullut pitkään aikaan.

PPS. KÄÄK! Meinasi unohtua mainita, että tämä on muuten sadas postaukseni! Wou, minä, Mara-makkara, maailman laiskin ihminen, sai näinkin suuren asian tehtyä! 8---DD Voimia ei kuitenkaan ole näköjään riittänyt vaikka jonkin arvonnan järjestämiseksi tämän suuren juhlan kunniaksi, että se siitä aikaansaamisesta.. Mutta, nyt oikeasti lupaan, että sellaisen saan joskus aikaiseksi jos nyt jatkan ihan normisti blogini pitämistä! Be patient. ;)

Np: The Crash - Still Alive

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11