Wednesday, December 31, 2008

Joulu oli ja meni

Nyt tuli taas sitten viikon postaustauko, sori. Joulukin oli ja meni, ja tiedän että nyt on huono hetki kertoa siitä kun huomenna on jo uusi vuosi. No, aion nyt kuitenkin esitellä tässä saamani lahjat ja muut, ja minua pyydettiinkin näyttämään asu jossa vietin joulun, joten.. :D

Olin siis perheeni kanssa aaton kotonamme, ja päätin sitten pukeutua näinkin hurmaavaan asuun..

♥ hame: Ekotori
♥ huppari: tuliainen Viipurista
♥ t-paita: Vilulta
♥ polvisukat: joskus joululahjaksi saadut
♥ villasukat: itse tehdyt
♥ tonttulakki: ?
♥ vyö: äidin vanha
♥ helmet: Vilulta
♥ hopeinen ponnari: Allulta
♥ Hello Kitty -ponnarit: H&M

Haha, että ainakin vähän erilainen asu kuin normisti. XD

Joulu sujui oikein mukavasti, ja tuntui että ekaa kertaa odotin enemmänkin kaikkea muuta mukavaa kuin pelkkiä lahjoja. Joulusaunan jälkeen minä toimin lahjojen jakajana, ja kuvasimme lahjojen jaosta monta videota. En kyllä niitä tänne aio laittaa. :D

Tässä vähän aaton kuvailua sisällä.
Näkymä keittiön ikkunastamme.
Adventtitähti.
Äitini oli ostanut tänä vuonna erilaisen joulutähden, nimittäin vaaleanpuna-valkoisen. Toivottavasti tuollainen olisi myös ensivuonna!


Kävimme myös aattona kävelemässä, tässä muutama kuva.
Saimme laitettua punaiset jouluvalot kivasti menemään pitkin koiriemme tarhaa, jossa koirat ovat välillä kesällä.
Koska en syö lihaa, kalaa, kanaa enkä mitään karkkeja, niin piti vähän itse soveltaa joulusyömisieni kanssa. Ostimme ensimmäistä kertaa kokonaisen ananaksen, ja se oli tosi hyvää, paitsi että suutani alkoi kyllä kirvellä.
Koiramme eivät varmaan vielä aamulla aavistaneet mitään että illalla on luvassa lahjojen jakoa, joten ne lämmittelivät rauhassa takan edessä.

Hain kyllä ihan itselleni tuon tyynyn tuohon takan eteen, mutta Remu sitten päätti vallata sen..
Mahduin minäkin siihen sitten lopulta, ja yritin ottaa kuvaa kun syön tuossa samalla joulutorttua. Tuli kyllä huono kuva. :D
Lahjojen ilmestyttä kuusen alle Pimu päätti aloittaa niiden vartioimisen, ja se murisi muille koirille jos ne edes vilkaisivat lohjoihin päin. :DD Muuten niin söpö ja lauhkea Pimu muuttui lahjojen edessä aika itsekeskeiseksi.
Haha, tässä myös video jossa kuuluu vähän tuota Pimun murinaa kun se murisee Napsulle ja Remulle. :D



Tämä oli Napsulle jo kymmenes joulu, joten se tiesi mistä lahjojen saamisessa on kyse, joten se meni onnellisesti avaamaan luupakettiaan.
Lupasin kuvata saamani lahjat, joten tässä ne nyt on.
Kummeiltani sain mm. tämän suuren pinkin seinäkellon.
..Kuten myös alla olevan pistaasin värisen KoKo-lautasen. Keräilin tuota KoKo-sarjaa ruskeana ja limenä, mutta kun limen tekeminen lopetettiin ja minulta puuttui enää lime lautanen, niin nyt sitten tuo pistaasi saa kelvata, vaikka ärsyttää kylläkin kun yksi lautanen on eri sävyä.
Astioita sain myös muita, nimittäin äidiltäni Mörkö- ja Hattivattimukit ja Mymmeli kulhon. Nyt minulla taitaa olla 10 Muumimukia ja 4 kulhoa! :) Sori kun näissä kuvissa vääristyy värit, kun otin ne ilman salamaa hehkulamppuvalaistuksessa. Mörkömuki on siis oikeasti tummansininen ja Hattivattimuki oranssi, ja Mymmelikulho pinkki.


Tässä myös pari korttia jotka sain.
En nyt tiedä oliko sopivaa ottaa kuva rahoistaan, mutta lahjoja ne on siinä missä muutkin. :D Eli rahaa yhteensä 120€, sitten Allulta Glitterin vaal.pun setti jossa on panta ja kaksi rusettipinniä, Allulta myös Body Shopin saippua ja enkelimagneetti. Äidiltä dödö.Tässä myös Allulta saatu pinkki baskeri ja äidiltä saatu Parrotsin Japan Mix sekoitus, jossa on jotain pähkinajuttuja ja muuta suolaista pikku purtavaa.
Äidiltä sain lahjat tuossa korissa, ja siinä oli muiden juttujen lisäksi nuo Seppälän pyjamahousut. Tiesin kyllä että saan nämä kun olin mukana ostamassa näitä, ja tiesin kyllä Muumiastioistakin.
Lisäksi sain äidiltä pyjaman, johon kuuluu pinkki t-paita ja pilvihousut.
Sitten ehkä suurin yllätys, eli se, että isäni oli erikseen ostanut minulle lahjan! En ole varmaan melkein ikinä saanut häneltä mitään mitä hän olisi ihan itse hommannut, mutta hän oli mennyt ja ostanut minulle tämän mustan venyväranteisin Leijona-rannekellon! Tuo on muuten kiva, mutta pitää käydä vähän lyhennyttämässä vähän tuota ranneketta kun minulla on niin kapean ranteen ja kädet.

Äitini sai samanlaisen kellon mutta kullanvärisen, joten voimme hänen kanssaan aina vaihtaa kelloja asujemme mukaan. :D
Sain vielä pari muutakin lahjaa, ja olen tosi tyytyväinen saamiini lahjoihini, ja voisin kyllä senkin laskea joululahjaksi, että sain mennä sinne 27.12 olleeseen HIMin Nosturin keikalle, ja vanhempani vielä maksoivat lipunkin. Niin, olin tosiaan siellä keikalla muutama päivä sitten, ja en tiedä pitäisikö minun tehdä siitä ihan oma postauksensa, koska olisi niin paljon kerrottavaa! Tämä viikon taukokin johtuu siitä, ja olin eilen liian laiska kirjoittamaan. Suurin harmin aihe on se, että en ottanut koko reissulla yhtään ainutta kuvaa! Yleensä kuvaan melkein kaiken, mutta en sitten siellä jaksanut kaivaa missään vaiheessa kameraa esiin, eikä siellä keikalla edes ollut kameraa mukana, kun en uskaltanuut uhrata sitä.
Okei, mutta nyt en kerro matkasta yhtään enempää, alan vaikka kohta kirjoittamaan uutta postausta ettei tämä mene yhtään sekavammaksi. :DD

Np. Billy Talent - Fallen Leaves

PS. Vaihdoin muuten eilen vähän ulkoasua Nompan antamilla ohjeilla. En ole ennen tajunnut että sitä voi muuttaa niin helposti. 8'')) Kiitos Nomppa! Pitää kyllä katsoa muutanko tuota pinkin sävyä johonkin toiseen.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11