Monday, November 30, 2009

I'm fat because I eat, and I eat because I'm fat

Mitä tekee Mara kun pitäisi vihdoin aloittaa kemiankokeeseen lukeminen? No tulee tietysti postaamaan. :) Hyvä tapa saada minut postaamaan on se, että pitäisi oikeasti tehdä jotain muuta..

Kolmipäiväinen viikonloppu sujui mukavasti puolen metrin (no melkein) DVD-pinon antia katsellessa ja marenkeja mussuttaessa (sorruin niitäkin tekemään..). Eilen myös loppui BB, kuten kaikki varmaan tietävät. Oikeastaan toivoin että Esa A voittaisi, vaikka minulle olikin melkein sama kuka heistä voittaa kunhan ei Antti. Loppujen lopuksi olin kuitenkin iloinen että Aso voitti, vaikka en alussa hänestä pitänytkään, mutta hän tosiaan muuttui talossa positiivisempaan suuntaan. :)

Tänään kävin koulussa ainoastaan tekemässä puolentunnin ajan työoikeuden koetta. Ehkä yksi kamalimmista aineista ikinä. Sen jälkeen jäin vielä tekemään ammattiviestinnän ryhmätyön loppuun Allun kanssa, kunten viime postauksessa kerroin sen tekeminen ei ihan onnistunut viime torstaina. :D
Piti vielä odotella klo 11.10 bussia, joten kävin kirpparipöytää siivoamassa, ja selvisi yksi kamala juttu siihen liittyen kotiin tullessani: sinne viemämme potkulauta on joko a) varastettu, b) jossain päin kirpparia c) ?. Pitää käydä selvittelemässä tuota asiaa lähipäivinä, koska minä jo ajattelin että jos se ei mene kohta kaupaksi niin haen sen kotiin ja viipotan sillä ensi kesänä pitkin lähiseutuja. 8--) En kestä jos emme saa siitä edes korvausta jos sitä ei löydy. ;__;

Olin liikkeellä tänään tässä asussa:

♥ MCR-paita: Vilulta
♥ huppari & korvikset: H&M
♥ mekko: Seppälä
♥ mustat sukkikset: ?
♥ pipo: kirppis
♥ laukku: äidin vanha
♥ kynsikkäät: Cybershop
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä

Minulla ei ole tietoa mistä nuo mustat sukkikset ovat peräisin, mutta laitoin ne pinkkien sukkisten päälle niin niistä tuli aika kivan näköiset.

Sukkiksissa on lisäksi takana saumat, joten ne saattavat olla hyvinkin vanhat.
Mitäs olette mieltä suuremmasta kuvakoosta? Kokeilen juuri tällaista Bloggerin uutta tekstinmuokkausjuttua (:D) enkä oikein tiedä pitäisikö pysytellä pienessä kuvakoossa kun ei ole tuo kamerani mikään paras niin varsinkin isoissa kuvissa epäselvyys näkyy paremmin. .__. Isoista kuvista kuitenkin tykkään, joten..

Asettelin tänään ikkunaani pinkit valot, ja innostuin niitä samalla kuvaamaan. Kamera vääristää kyllä tuota väriä, mutta no can do.

 
 
Tässä myös kuvia pienemmässä kuvakoossa. Kumpi on teistä perempi? Tietty nämä ylipimeät kuvat näyttävät vielä pahemmilta isoina.
 
 
 
Minulla on vähän ongelmia tämän uuden Bloggerin kanssa, koska en saa kuvia siirreltyä eri kohtiin, vaan jos ne jo kertaalleen laitan tähän tekstikenttään niin en pysty kuvien väliin kirjoittamaan. .__. Osaisiko joku neuvoa, tai onko kellään muulla tämän kanssa ongelmia?

Nyt ei auta muu kuin lukea kemiaa, ettei sentään uusintaan tervitsisi mennä, kun keskiviikkona alkaa se työssäoppiminenkin! Hurr miten jännää. Se ei kylläkään ole niin kivaa että joudun leikkaamaan kynsiäni sitä varten. ;__; Bye bye kynnet. Huomenna ne lyhenevät huomattavasti.

Np: Disco Ensemble - Sleep on the Wheel

Thursday, November 26, 2009

I know how it feels to be on your own

Hey!

Käytiin Allun kanssa maanantaina katsomassa New Moon, kun ei ensi-iltaan päästy. Olin yrittänyt ajatella leffaa mahdollisimman vähän, joten minulla ei myöskään ollut paljoa ennakko-odotuksia. Kyllähän se sitten hyvä oli, ja päälle kaksituntinen vierähti rattoisasti Edwardia ja kumppaneita katsellen. Ei leffa tietenkään kirjan tasolle yltänyt, mutta enpä muista milloin kirja olisi ollut huonompi kuin siitä tehty leffa. Ehkä leffaa olisi parantanut se jos tykkäisin Jacobista (tai Juakopista kuten sen savoksi väänsin XD), mutta kirjoja lukiessani aloin inhota häntä. Kallistun siis vampyyrien puoleen. :--)
Käyn muuten leffassa aika harvoin (suunnilleen muutaman kerran vuodessa), ja olisi ihan kivaa että ne harvat kerrat olisivat mukavia. Harmi vaan että minun ja Allun taakse sattui "kiva" kälättävä teinilauma.. Onhan se toki mukavaa puhua ym. kavereiden kanssa, mutta mielestäni sen voisi kyllä tehdä ENNEN tai JÄLKEEN leffan. Itse en ainakaan halua pilata muiden leffahetkiä, ja toivon että muut ajattelisivat samalla tavalla. Niin ja jotenkin luulen että nyt kaverini Vilu tulee tämän lukemisen jälkeen sanomaan minulle jotain kun tiedän miten hän itse käyttäytyy varsinkin Twilight-leffoissa.. :--D

Vilu muuten linkkasi minulle tämän mahtavan tekeleen, jonka joku on tehnyt. :D En suosittele katsomaan/lukemaan jos ei ole lukenut kirjoja tai ei muuten vain halua juonipaljastuksia!

Kuva

Koulussa ja leffassa olin tässä asussa. Minulla oli ekaa kertaa H&M:ltä tilattu pinkki tyllihame. Minulla on samanlainen mutta musta jo ennestään, ja lovetan niitä molempia. ♥__♥
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita: itse tehty
♥ hame, pitkis & sukkikset: H&M
♥ laukku: äidin vanha
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ korvikset: Glitter
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä
♥ pääkallosormus: sellasesta koneesta johon laitetaan raha :--D
Lakkasin sunnuntaina kynnet viidellä eri lakalla.
Tilasin tyllihameen lisäksi H&M:ltä muutakin, mutta jätin vain tyllin lisäksi ihanan pehmoisen leopardimyssyn..
..ja kaksi hakaneulatyynyä alennuksen jälkeen yhteensä vain neljä euroa!
Tiistaina näytin tältä:
Image and video hosting by TinyPic
♥ Marilyn-toppi: H&M
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ leggarit: Seppälä
♥ laukku: äidiltä saatu
♥ rusetti: Backstreet
♥ korvikset: Glitter
Naamakuvaspämmi.
Yritin kuvata silmämeikkiä muttei se ihan onnistunut. :(
Illalla Otto oli taas vaihteeksi huoneessani, ja se joutuikin kuvailun uhriksi.
Söpis! ♥
"No more paparazzi!"
Keskiviikon asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ Bambi-paita: Seppälä
♥ neule: Jim&Jill
♥ hame & pipo: H&M
♥ laukku: Tokmanni
♥ rannekorut: lapsuusajoilta
Tykkään limestä, mutta minulla ei ole oikeastaan ollenkaan limenvärisiä vaatteista ja koruja, mutta keskiviikkona vähäiset varastot pääsivät päälle, ja toivat mukavaa piristystä normaaliin pinkki-mustaan asuuni.

Tänään päähän pääsi leomyssy.
Image and video hosting by TinyPic
♥ kauluspaita & korvikset: kirppis
♥ mekko & vyö: äidin vanha
♥ myssy & sukkikset: H&M
♥ laukku: Laukkukeskus (tms.)
Kemiantunnilla suunnilleen nukkumisen jälkeen käveltiin Allun luo tekemään ammattiviestinnän tyhmätyötä. Allun tekemän maukkaan muffinsinkaan syöminen ei paljoa virkistänyt, ja ryhmätyö jäikin kesken kun oli jo lähdettävä. Oli harvinaisen ideaköyhää varsinkin minun osaltani.
Sain Allulta taas lainaan Sinkkuelämää-tuotantokauden, tällä kertaa vitosen. Aionkin katsoa sitä ja kirjastosta lastenpuolelta lainaamiani Simpsonit-jaksoja seuraavien kolmen päivän aikana, kun huomenna on taas vapaapäivä. Lisäksi on lainassa kirjastosta myös joku animaatio Valiant, ja ihana The Day After Tomorrow, jossa on hottis Jake Gyllenhaal. :--P ♥ On siis sentään jotain tekemistä, kun ei taaskaan ole oikeastaan muita suunnitelmia.

Nyt kun tuli mieleen niin on pakko kertoa yksi juttu minkä tajusin. Nimittäin, ensiviikolla keskiviikkona meillä alkaa kaksi kuukautta kestävä työssäoppiminen, ja se varsinainen juttu siinä on se, että en yhtään tiedä mitä se tekee blogilleni sinä aikana. Juttuhan on niin, että minulla on siellä työasu, enkä ajatellut viritella mitään erikoisia asuja muutaman minuutin ajaksi päivässä, kun ne olisivat vain työmatkoilla. Muita menoja minulla ei varmaan ole kovin usein, joten blogini ehkäpä isoin juttu eli päivän asujen esittely jää siis todella vähälle. Saa nähdä, keksinkö jotain muuta kirjoitettavaa tai kuvattavaa, kun on jo niin pimeää kun tulen kotiin, vai piteneekö postausvälit entisestään. :/
Vaikka TOP jännittääkin jo, niin odotan sitä kuitenkin innolla. Tuleepahan ihan erilainen arki ja uusia kokemuksia! :)

Tulipa taas jauhettua, ehkä seuraavaksi alan jauhamaan iltapalaa ja katsomaan Salkkareita.

Np: Cobra Starship - My Moves Are White

PS. Muistakaahan paikalliset kirpparihait käydä katsastamassa Varkauden Säästökirpparin pöytä nro 65. ;)

Sunday, November 22, 2009

juha_tuskan haaste

Tämä melkein viisipäiväinen loma ei sittenkään mennyt ihan pieleen, koska suunnitelmiini tuli pieniä muutoksia.
Torstai meni kotona koomatessa ja Sinkkuelämää katsoessa kuten arvelinkin, mutta perjantaina lähdin kaverini Vilkun eli Vilun eli juha_tuskan luokse (ensin nukuttuani 1,5 h pommiin..). Laulettiin Singstaria, pelattiin korttia, vahdittiin heidän miljoonaa koiraansa ja löllöiltiin vaan. :--)
Palasin jo eilen illalla kotiin, eikä minulla ole vierailusta yhtään kuvamateriaalia. :(
Kirjoitimme kuitenkin toisillemme 30 kysymystä, joihin meidän pitää vastata omissa blogeissamme. Tässä Vilun kysymykset ja minun vastaukseni. :) Kuvamateriaalina on yhteiskuvia meistä. Laitoin kuvat aikajärjestykseen ja ne alkavat keväästä -08. Olisin laittanut aikaisemminkin otettuja kuvia, koska olemme tunteneet suunnilleen 11 vuotta, mutta luulen ettei Vilu olisi hirveästi tykännyt.. :D En muuten tiedä yhtään että mitä noiden kuvien laadulle tapahtui, koneella kansioista kun niitä katson ne näyttävät ihan hyviltä. ö__Ö

1. Kolme ensimmäistä mieleen tulevaa sanaa?
~ Pikachu, kutittaa, kynnet

2. Mitä haluaisit uskaltaa tehdä?
~ Liian monia asioita! Esim. olla aina oma itseni, tai siis että uskaltaisin puhua normaalisti muillekn kuin läheisimmille ihmisille.. Lisäksi haluaisin uskaltaa lähteä ulkomaille työssäoppimiseen kolmosluokalla jos se on mahdollista. Haluaisin myös uskaltaa kertoa aina mitä tunnen, tai puhua tyypeille jolle tekisi mieli puhua. Meneepäs monimutkaiseksi. Mutta ylipäätänsä haluaisin olla rohkeampi ihminen.
3. Halpa ja pieni vai iso ja kallis kaupunki?
~ No jos se halpa kaupunki olisi pienempi kuin se missä nyt asun, niin sanoisin että iso ja kallis. Tämä tämänhetkinenkin on ihan liian pieni, muttei siltikään halpa.

4. Unelmahiuksesi? (Selitä tai kuvin)
~ Pinkit platinablondeilla ja mustilla osiolilla. Esim otsis olisi alta musta, ja olisi pari mustaa ja platinablondia raitaa. Hiusten oma väri olisi myös tosi vaalea. Hiukset olisivat pitkät, suorat, hyväkuntoiset ja tuuheat, ja reilusti kerroksittain leikatut (vähän siihen malliin kuin tämänhetkiset hiukseni :D). Hiukset pysyisivät mukavan tuuheana pallerona ilman kamalaa tupeerausta. Olisi sivuotsis/"jakaukseton" otsis, eli vähän niin kuin nytkin hiukseni yrittävät olla.
5. Seksiä Marilyn Mansonin vai Himin Linden kanssa?
~ En tiedä miksi Vilu edes kysyi tätä koska hän tietää että pidän Lindeä ehkä ällöimpänä ikinä, joten valitsen ensimmäisen vaihtoehdon.

6. Aasia vai Amerikka (matkakohde)?
~ Jos Amerikalla tarkoitetaan Yhdysvaltoja, niin pakko sanoa se, koska olen jo niin kauan haaveillut New Yorkiin pääsemisestä. Lisäksi siellä olisi lukuisia muitakin mielenkiintoisia paikkoja, ja suurena plussana se että siellä puhutaan suurimmaksi osaksi englantia. Toki haluaisin käydä Aasiassakin, kuten Tokiossa tai Vilun mukana Thaimaassa! :)
7. Laita aurinkolasit takaraivoon ja ota kuva.
~ Voi ei unohdin tämän jutun olemassaolon, pakko toteuttaa joku toinen kerta!

8. Hello Kitty vai Marilyn Monroe?
~ Yyyyyy liian vaikee. ;__; Jos nyt on pakko vastata niin Marilyn.9. Mitä mieltä olet kalkkunoista?
~ Ei ne nyt niin söpöjä ole, mutta ei niitä silti saisi syödä! Joten älkää syökö niitä raukkoja!

10. Kerro joku hauska koulumuisto.
~ Se kun ysillä ysiluokkalaiset kävi "opintoretkellä" eduskuntatalolla ja sen jälkeen sai shoppailla Helsingissä. :) Okei tuo ei kyllä ollut mikään niin hauskalta kuulostava juttu.. No vaikka se kun viidennellä luokalla luokkamme esitti joulujuhlassa Punahilkan (hauskalla & modernilla tavalla) ja minä olin sivuosassa oleva Nasu, ja päälläni oli mm. pinkit pitkät kalsarit. :--D11. Kolme ensimmäistä mieleen tulevaa sanaa minusta?
~ Random, ihana, nakki

12. Ikuinen mahakipu vai päänsärky?
~ Poden molempia usein, varsinkin päänsärkyä. Sanon että päänsärky, ellei se olisi ihan hirveän kova särky.13. Kumpi: alkoholismi vai tupakointi?
~ Tämä on tosi vaikea, koska vihaan tupakointia älyttömästi, mutta en myöskään mikään alkoholisti haluaisi olla. Pakko varmaan sanoa että tupakointi.

14. Paras tapa viettää päivä?
~ Tietenkin hyvässä seurassa, eli joko ystävän tai serkun kanssa. Hyvän seuran kanssa menisin shoppailemaan johonkin unelmalomakohteeseen, kuten vaikka New Yorkiin tai Lontooseen. Shoppailun lisäksi kävisimme hurjassa huvipuistossa. Ottaisimme päivän aikana paljon kuvia hyvillä kameroilla, yöpyisimme kylpylähotellissa, ja söisimme päivän mittaan aivan ihania ruokia ja herkkuja, joissa olisi sattumoisin vielä tosi vähän kaloreita eivätkä ne lihottaisi. :D Vaihtoehtoisesti emme menisi hotelliin vaan jonnekin bilettämään. Niin ja jossain välissä joku ostaisi minulle chihuahuan.
Kuvailin tuossa nyt unelmapäiväni, mutta toivottavasti se käy. =D15. Kumpaa ilman selviät pidempään: kännykkää vai iPodia?
~ iPodia, jos musiikkia voisi kuunnella esim. koneelta. :) Ai niin mutta musaa voisi tietty kuunnella kännykästä!

16. Merilehmä vai valas?
~ Valas, osa niistä on aika söpöjä, mutta pelottavia.17. Ultimate all time feivoriitti biisi? Miksi se?
~ Omg, hankala kysymys taas. Se on selvää että joku My Chemical Romancen biiseistä, mutta se ei olekaan niin selvää että mikä.. Vastaan vaihteeksi että I'm Not Okay (I Promise). Biisi ja vieläpä sen musiikkivideo ovat vain niin mahtavia, ettei mitään rajaa. Kyseinen biisi oli myös ensimmäinen minkä MCR:ltä kuulin. :--) Sanoituksissa ei myöskään ole mitään vikaa.

18. Hukkuminen vai elävältä palaminen?
~ Vedessä yksin uiminen (paitsi uimahalleissa) on yksi suurimmista peloistani, joten hukkuminen olisi sanoinkuvaamattoman kamalaa. Vielä kamalampaa olisi kuitenkin palaa elävältä, joten vastaan sen.19. Viluuu oot unohtanu tän välistä! Niin mikäs sen numero 18 jälkeen tulikaan? ;)

20. Karvainen maha vai pysyvä kalju?
~ Ainakin huomaa että Vilu on tehnyt nämä kysymykset.. Vastaan että karvainen maha, koska en haluaisi itse olla kalju enkä kyllä että mahdollinen poikaystävänikään olisi.21. Kymmenen (omaa) lasta vai nuorena kuoleminen?
~ Painajaiseni olisi että minulla olisi kymmenen lasta, mutta luulen että kuoleminen olisi silti pahempi juttu, koska jos olisi niin paljon lapsia niin olsii ainakin jotain mitä rakastaa ja jotkut rakastamassa minua.

22. Kikkeli vai ikuinen raskausmaha?
~ Ai itselläni? Vastaan että ikuinen raskausmaha, koska olen jo elänyt sellaisen kanssa melkein aina.23. Unelmasynttärit?
~ Unelmasynttäreilläni voisi tapahtua samankaltaisia asioita kuin unelmapäivänäni josta jo kerroin. :) Lisäksi kaikki läheiset ihmiseni olisivat järjestäneet minulle vuosisadan juhlat, ja saisin kasapäin lahjoja. :---D Niin ja rakkautta. ♥

24. Pissis vai hevari?
~ Hevari, vaikka ei minulla olekaan hyviä kokemuksia niistäkään. Mutta hevari joka tapauksessa, koska en voi sietää pissiksiä.25. Piirre jonka haluaisit omata?
~ Haluaisin olla tyytyväinen itseeni ja ulkonäkööni, enkä vain vihata itseäni. Jos tuota ei kuitenkaan lasketa piirteeksi niin haluaisin olla ihminen joka ei tuntisi kateutta.

26. Christina Aguilera vai Britney Spears?
~ Tällä hetkellä tykkään Britneyn musasta enemmän kuin Christinan, mutta tyyppinä Christina, koska Britney.. on jotain sanoinkuvaamatonta huonossa mielessä.27. Ota kuva parhaasta kulmastasi.
~ Pahoittelut vanhasta kuvasta, mutta olen täällä tällä hetkellä kylpytakissa...
Kaikki blogiani enemmän tai vähemmänkin seuranneet ovat varmaan huomanneet, että suurin osa pällikuvista tulee otettua viistosti oikealta puolelta, kuten myös tässä alla olevassa kuvassa. :D
28. Eniten elämääsi mullistanut asia?
~ Olen tosi huono miettimään tällaisia juttuja, koska ei elämässäni mitään kamalan suurta ole varmaan koskaan tapahtunut.. Vastaan että Viluun ja Alluun tutustuminen. :)29. Uniklubi vai Happoradio?
~ Ainakin Vilu tietää mistä en tykkää.. Eli melkein kaikista suomeksi laulavista bändeistä tai ylipäätänsä suomalaisista bändeistä. Poikkeuksina ovat mm. HIM, Disco Ensemble, The Crash ja PMMP:n vanha tuotanto. Vastaan että Uniklubi.

30. Sienimetsä vai heinäpelto?
~ Sienimetsä. ♥ Vaikka en sienessä olekaan pitkään aikaan käynyt, niin on ne iskän tekemät suolasienet silti vaan niin hyviä.31. (Vilu näköjään tällä kolmeykkösellä korvaa nyt sen puuttuvan yhdeksäntoista) Pimppilävistys vai ruma tatuointi (sinulle)?
~ Kiitti Vilu näistä kysymyksistä......... Ruma tatuointi, kunhan se nyt ei keskällä naamaa olisi.

+ Kirjoita pieni tarina.
~ Olipa kerran Mara. Mara oli 5-vuotias pikku tyttönen. Eräänä loppukesäisena iltana Maran naapuriin muutti uusi tyttö, johon Mara lähti tekemään tuttavuutta. Tytön nimi oli liian pitkä, joten Mara päätti että alkaisi kutsua tyttöä Vilkuksi. Marasta ja Vilkusta tuli tosi hyvät kaverit, ja heidän lapsuuteensa mahtuivat lukuisat jännittävät leikit. Pikkuhiljaa Mara ja Vilkku kasvoivat isoiksi, ja lopulta Vilkun 18-vuotissynttäreihin oli enää aikaa vain yksi yö. Tällä tarinalla Mara haluaa toivottaa ihanaiselle Vilkulle MAAILMAN PARASTA 18V SYNTTÄRIÄ JA IHANAA ELÄMÄÄ JA IKUISTA YSTÄVYYTTÄ MARAN KANSSA. ♥ Luv u. ♥Nyt jatkan Sinkkuelämän katselua, ja pitäisi vielä värjätä hiuksia ja lukea lisää äikänkokeeseen..
H&M:n paketti muuten tuli pari päivää sitten, joten pari juttua siitä esittelyssä varmaan ensi postauksessa. :)

Np: The Used - Light With a Sharpened Edge
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11