Saturday, April 4, 2009

Pääni ja kamerani sisältö

Voin heti alussa sanoa, että tämä postaus tulee olemaan tosi pitkä, ja pahoittelen sitä syvästi. Omapahan on vikani, kun en järjestänyt aikaa postailla pitkin viikkoa, niin nyt on kuviakin kertynyt jo ihan mukavasti. :D Kävi tietysti mielessä laittaa viikon tapahtumat kahteen postaukseen, mutta ei siitäkään oikein olisi tullut mitään, joten näillä mennään.

Ensinnäkin viime viikonloppu meni vain löllöillessä kotona, ilmeisesti en tehnyt mitään kovin järjellistä koska en muista mitään sellaisia tepahtumia.
Ottokin löllöili sängyssäni. ♥


Maanantai
meni koulun ohella lukiessa taloushallinnon kokeeseen, ja se kyllä kannattikin koska sain siitä vitosen eli parhaan, jei! Illalla kuitenkin kskittyminen herpaantua, ja katsoin Neloselta ehkä yhden parhaimmista leffoista mitä olen nähnyt, nimittäin The Day After Tomorrow:n. Laitto ajattelemaan se leffan katsominen, ja jos et ole vielä kyseistä leffaa nähnyt niin kannattaa se ehdottomasti lainata! Mielestäni jokaisen maapallon ihmisen pitäisi se nähdä.

Tässä myös maanantain asu.

Image and video hosting by TinyPic

♥ hame, sukkikset & pitkis: H&M
♥ puudelipaita: Anttila?

♥ helmet: Seppälä
♥ rusettipinni: Backstreet
♥ rusettirannekoru: H&M


Tiistaina kokeen jälkeen oli hirveästi aikaa, joten lähdime kaverini Allun kanssa käymään muutamassa kaupassa, kamalaa räntäsadetta uhmaten. Oli kyllä kaikkea muuta kuin keväinen ilma.
Tiistaina hilluin tässä asussa. Allu muuten sano että sille tulee tosta huivista mieleen kun pikkusille laitetaan leikkipuistoon mentäessä tommoset kaulaan. ♥

Image and video hosting by TinyPic

♥ farkut: Modtex
♥ huppari & pinkki toppi: Seppälä
♥ sydänhihaton: Vero Moda

♥ huivi & pipo: H&M
♥ pinni: Ninja
♥ kaulakoru: Seppälä
♥ korvikset: Indiska (Allulta)


Oli siitä räntäsateessa tarpomisesta se hyvä puoli, että pääsin vihdoin ostamaan hiusvärin joka oli vieläpä alessa, ja koska senkin jälkeen oli vielä aikaa päätettiin käydä Aleksi 13:ssa. Olin käynyt siellä viimeksi iäisyys sitten, mutta onneksemme siellä oli Shopbailut, ja löysin nämä Spiritin ihanuudet 15€:lla.♥ PS. NOI ON KOKOA 39! Joko noi kengät on vaan tosi pienikokeiset tai sitten mun jalka on kokenut ihmesuurentumisen.





Hihi tulipa kaupungilla myös tällaisia vastaan, AWW. ♥ En tajua miks Allu ei tykänny niistä. :(



Allerokin siellä näkyy.


Nousi pari oktaavia ääneni kun näin nämä jäljet maassa. Siis ää onko söpömpää?


Kuvailin tiistaina myös vähän Hello Kitty pussilakanasettiä jonka äitini oli minulle viime viikolla ostanut. Ah mitkä rypyt.



Loppuilta menikin ruotsinkokeeseen lukiessa.

Keskiviikkona alkoi odotettu huhtikuu, ja oli myös aprillipäivä. Surku etten keksinyt mitään hyviä piloja, olisi tietysti voinut äidille selostaa jotain vaikka että "Joo en päässy matikankurssia läpi niin mun valmistuminen sitten myöhästyy♥". Luulen että se ois saattanu ottaa ton ihan todesta kun ei se mun koulujutuista tajua mitään.

Tässä keskiviikon asu. Näyttäisinpä aina edes noin laihalta.

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko/tunika & trikoot: Seppälä
♥ neule & pitkis: H&M

♥ ristikoru: kirppari?
♥ kruunukoru: Glitter
♥ korvikset: H&M
♥ pinni: Seppälä
♥ kello: Leijona

Valkoinen naama + meikki + salama=kalkkilaivan kapteeni.



Keskiviikkona mentiin ruotsinkokeen jälkeen taas Aleksi kolmeentoista (en osaa muotoilla sitä 13 juttua oikein :(), koska olin tiistaina bongannut siellä kivannököisen mekon. Keskiviikkona sitten huomasinkni että niitä kivoja mekkoja olikin kolme, ja yhden arkimekon niistä ostinkin ja jäin surkuttelemaan 60€ makavan juhlamekon perään. Allu ei tainnu oikein tykätä un selitin vaan siitä mekosta. :( No, soitinpa sitten äidille kun se on lomalla samoin kuten iskäni, ja he lupasivat tulla vähän sponssaamaan koulun jälkeen.. :D Itse kyllä tarjouduin maksamaan osan mekosta, ja niin myös tein.
En ole kyllä pitkään aikaan mihinkään vaatteeseen niin ihastunut, ja suurin ylläri olikin, että se löytyi sieltä Aleksi 13:sta, josta ei ainakaan ennen löytynyt mitään! No, ilmeisesti nykyään löytyy, koska tälläkin hetkellä haluaisin sieltä yhden niistä kolmesta kivasta arkimekosta. Niin, ja se yksi niistä mekoista jonka jo ostin, joutui palautukseen, koska huomasin kotona että se on ihan sairaan läpinäkyvä, ei sitä olisi voinut käyttää minkään kanssa!
Mutta nyt loppu löpinät, tässä se mekko joka lopulta minulle päätyi.

Image and video hosting by TinyPic

Syvimmät pahoittelut talvikoivistani, koittakaa kestää, ja nuo kengätkin ovat liian isot niin jalat näyttää vielä oudommilta. Toinen pahoittelunaihe on nuo epätoivoiset yritykset sumentaa taustaa, heh. :D

Mutta keskittykää oleelliseen ,eli ihanaan pinkki-mustaan pussimekkoon varustettuna selässä olevalla isolla rusetilla. Ah. ♥ Kaukaa katsottuna tosiaan näyttää kuin tuo mekko olisi joku viininpunainen/violetti, mutta läheltä näkee kivan kankaan paremmin.

Käsivamma.

Yhyy ette nyt kyllä nähny kunnolla sitä takana olevaa rusettia, ja muutenkin nuo kuvat eivät yhtään imartele mekkoa. Mutta nyt vain odottelen sopivia juhlia käyttää tuota. ;)

Loppuilta keskiviikosta meni katsellessa Sinkkuelämän kolmostuotantokautta, jonka sain Allulta lainaan. ♥

Torstaista teki mukavan pienet ihanat asiat. Tunsin itseni aika iloiseksi. Illalla kylläkin tuli aika kiire tehdä puheviestintään Ugly Bettystä esitelmä.
Torstaain asu näytti tältä. Mietin muuten kaksi kertaa että julkaisenko ollenkaan kokovartolokuvaa, koska otin kaksi asukuvaa, ja ensimmäisessä näytin jäykältä p*skalta, ja tässä sitten.. no, kertokaa te. XD

Image and video hosting by TinyPic

♥ kaikki vaatteet H&M, olinko edes kävelevä mainos tai mitään..

♥ pinni & korvikset: H&M
♥ satiininauha: joku ompelukauppa
♥ luurankokynsikkäät (jotka tajusin laittaa vasta kuvailun jälkeen): Cybershop




Perjantai oli myöskin tosi mukava. Kävin terkkarilla (ihme että löysin sinne kun se ei ole meidän koululla), ja olin koulussa vain tunnin ja siloin esittelin Ugly Bettyä. Aika rentoa, sanoisinko. Olen muuten kutistunut sentin, jee. No okei ehkä en sentään kutistunut, eri lääkärit vaan mittaa eri tavalla tai jotain. Sain myös kaupasta kaikkea jännää kun porukat tuli hakemaan terkkarin jälkeen. On tosi outoa että äitikin on nyt lomalla.

Koulun jälkeen luvassa oli taas Carrien ja kumppaneiden seikkailuja. Illemmalla klo 17.30 lähdimme Allun kanssa katsomaan Himoshoppaajan, joka VIHDOIN saapui tännekin käpykylään. Niin, eihän siihen mennytkään kuin varmaan päälle kaksi kuukautta.. No oli joka tapauksessa tosi hyvä, ja ah niitä vaatteita. ♥__♥ Minuun myös aina iskee kaikki Suomi-jutut ulkomaisissa jutuissa, olen aina vaan "JEE SUOMI♥" jne.

Tässä muuten parjantain asu, mustat trikoot vaihtuivat kyllä illaksi pinkkeihin sukkiksiin, kuten myös kengät pinkkeihin nilkkureihin.

Image and video hosting by TinyPic

♥ kaikki vaatteet taas H&M, paitsi trikoot Seppälä. Rusettihame oli ekaa kertaa päällä.

♥ turkoosit helmet: kirpparilta ala-asteella
♥ rusettipinni: lapsuusajoilta
♥ korvikset: Seppälä
Kertokaa toki lissä edellisestä kuvasta..


Ja tidii, hyvien päivien putki vain jatkui tänään lauantaina, kun lähdimme äitini, kummitätini ja serkkuni kanssa Kuopioon shoppailemaan. Tämä rankka laji tapahtui seuraavassa asussa.

Image and video hosting by TinyPic

♥ t-paita: Jim&Jill
♥ neule, hame & sukkikset: H&M

♥ korvikset: Glitter
♥ helmet: Seppälä
♥ ruusupinnit: H&M
♥ rannekello: Leijona
♥ laukku: Spirit Store


Kuvista päätellen olin aamulla aineissa, mikään ei näyttänyt kovin julkaisukelpoiselta.


Aamulla olin vielä autuaan tietämätön asiasta, jota pohtisin iltapäivällä ja vielä nyt illallakin: tein varmaan oman ennätyksen, en nimittäin ostanut mitään muuta kuin H&M:n mustan ihan normin perustopin 5€:lla, 4R:n syväpuhdistavan shampoon, Punaisen Ristin Kontista kärpäsrintakorun ja Hesellä kasvisaterian. Siis what?! Ei yhtään mitään heräteostosvaatetta? No jo on.
Luulin jo että jäin ihan vaatteettomaksi, mutta äitini olikin sitten päättänyt ostaa minulle kaikkea. Harmillista kyllä, mutta yleensä en kovin ilahdu sen ostamista jutuista, koska en vain yksinkerttaisesta tykkää niistä tai mahdu niihin, joten olen hänelle sanonutkin että käyttäisi rahansa mielummin asioihin jotka saisin itse valita. :D

No okei mutta ajatus on totta kai tärkein, myös tämän 32(!) kokoisen kirpparihupparin kanssa (alkuperä H&M). Hän ei raida käsittää että en ole ihan tuota kokoa 32.. Huppari kuitenkin jostain syystä mahtui päälleni, joten kai tätä kotona voi käyttää.
Nyyh ja kuvat otettu pimeässä. :(


Toinen äidin ostama kirppisjuttu oli tämä pinkki paljettivyö. Taidan tykätä tuosta. =)




Äiti oli myös ostanut Spiritin kengät (Anttilasta?), joiden sopivuutta epäilin myös ennen sovittamista, koska koko on 37 ja yhdistettyvä tuohon terävään kärkeen=pitkien varpaideni ruttaantuminen. Yllättävän hyvin nämä kuitenkin mahtuivat, voi jopa käyttää. :)


Noita varsia voi pitää joko rutussa tai suorana, ja noiden väri on kyllä ihan vadelma eikä punainen.


Tässä sitten yksi niistä omista ostoksistani, 2€ maksanut kärpänen. Söpö. ♥



Tämä shoppailureissu oli myös siinä mielessä outo, että vaikka ostelin niin vähän, niin sain kolme eri ostoslistallani ollutta asiaa. Yksi niistä oli se toppi, toinen shampoo, ja kolmas sitten lenkkarit. Nekin löytyivät tulomatkalla Citymarketista, eivät edes maksaneet mitään neljääkymmpiä. :)


HUH, ette oikesti varmasti usko jos sanon, että aloitin kuvien siirtämisen koneelle jossain neljä tuntia sitten, ja siitä asti olen ollut näiden kuvien ja tämän postauksen kimpussa. On se rankkaa tämä bloggaaminen, ainakin näiden taukojen jälkeen.

Huomenna sunnuntaina on luvassa vielä kolme jaksoa Sinkkuelämän katsomista, hiusten värjäystä (vihdoin!) ja toiseen matikankokeeseen lukemista. x__x Tämä kyseinen matikka on ehdottomasti vaikein kurssi nelosjaksossa, ja tiedän jo nyt että en sitä koetta tule läpi pääsemään ellen sitten satu huomenna saamaan jotain matikkavalaistumista. Jännää, että toisesta matikankokeesta jotka saatiin perjantaina sain jopa nelosen, ja tämä ei tule varmasti menemään hyvin. Jostain pitäisi silti löytää motivaatiota lukea.

Maanataina alkaakin sitten viides ja viimeinen (!) jakso ensimmäistä vuotta kauppiksessa. Outoa, mutta kivaa. Kivaa ei ole kuitenkaan se, että meillä alkaa koko kauppiksen ainoa liikuntakurssi. En tiedä yhtään mitä siltä odottaa, toivon vain että en kuolisi niillä tunneille joko nolouteen tai sitten fyysisesti, kuntoni kun siellä kuuluisissa pohjamudissa. Siitä syystä toivonkin, että saisimme ensiviikolla Allun kanssa ostettua kuntosalille/johonkin spinningiin ym. juttuun jotkut 10 kerran kortit. Saa nähdä. Ja saa nähdä myös että tuleeko tähän postaukseen yhtään kommenttia, kun kaikki tämän lukeneet ovat varmasti ihan hermoraunion partaalla tämä pituuden ja sekavuuden takia. Sorry. ♥

Voisi jopa lähteä jopa näinkin aikaisin nukkumaan kuin jossain 0:30, väsytti nimittäin se shoppailu niin.

Np: Escape The Fate - There's No Sympathy for the Dead

PS. Tiesin että tämäkin surullinen päivä koittaisi joskus, kun laukkutelineeni päättää vihdoin tehdä itsarin. Se on meinannut sitä jo yli puoli vuotta meinaamalla kaatua/katketa koko ajan, mutta urheasti se on selvinnyt tähän asti. Nyt kuitenkin tapahtui romahdus, liikaa painoa harteilla ilmeisesti ja kevätmasennusta ilmassa. Onneksi iskäni kuitenkin yrittää sen kaulan korjata ja naulakko pääsee taas kannattelemaan kalleimpiani. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11