Saturday, April 18, 2009

Otus 5v =^__^=

Voi nyyhky, torstaina oli meillä se koulukuvaus, ja tajusin vasta sen jälkeen että olisin voinut yksittäiskuvassa vaikka kysyä siltä kuvaajalta että saanko kääntää "paremman puoleni" (XD) eli oikean puolen kasvoistani kameraan päin kun se penkki oli juuri väärään suuntaan, joten nyt olen ihan varma että ainakin se yksittäiskuva epäonnistui täysin koska näytän ihan hölmöltä jos kuva otetaan väärästä kulmasta. :---(( Okei ja tuo oli ehkä blogihistoriani pisin lause. Kuvauksesta asti olen tuota asiaa siis angstannut, vaikka tiedän ettei pitäisi etukäteen ennen kuin edes näen sen kuvan. :( Ärsyttää vaan kun en edes sen vertaa tajunnut.

Tässä asussa kuitenkin torstaina kuvauksessa kävin, muuta koulua minulla ei silloin ollutkaan, joten piti valmistautua ja raahautua koululle pelkästään kahden (huonon) kuvan takia. Angst.

Image and video hosting by TinyPic

♥ MCR-paita: Vilulta
♥ neule, toppi, sukkikset & hame: H&M


♥ rusettipinni: lapsuusajoilta
♥ korvikset: Glitter
♥ kaulakoru: H&M
♥ rannekello: Leijona


Torstaina kuvauksen jälkeen alkoi miniloma, koska meillä ei ollut perjantaina koulua. Siitä asti olen vain koomannut kotona (ylläri..).

Tylsyydessäni olen sentään vähän jotain kuvaillut, kuten lintulaudallamme käyvää porukkaa. Eilen auringonkukansiemeniä kävi syöpöttelemässä mm. kaksi oravaa.


Tänään kun vuorostaan katsoin ikkunasta, huomasin että lintulaudan alla on kokonaiset kaksi mustarastasta. Kaivoin kameran esiin ja sain, ja kohta mustarastaita oli yhteensä neljä. Jee jee jännää, no minulle on kun täällä ei ikinä tapahdu mitään. XD Ainoat viihdyttäjäni ovat näköjään elukat.


Whihii, eilen myös yksi elukoistamme, nimittäin kissamme Otto täytti 5 vuotta. ♥ Oton kuvaaminen siirtyi kuitenkin tähän päivään paremman valaistuksen takia, koska eilen taas vaihteeksi SATOI LUNTA ja oli ihan kamala myrsky! Siis mitä %#½*?! En enää jaksa edes tuosta säästä enempää angstata, koska valitan siitä aina ja keksisin siitä lisää valitettavaa joka päivä.
Nyt siis siihen Ottoon.

Image and video hosting by TinyPic


Yhyy feilasin kun yritin tehdä hienoa kollaasia Otuksesta. :( Varsinkin tuo pinkki kuva näyttää ihan epäselvältä, ei se vielä tekovaiheessa tuollainen ollut.

Tänään olenkin häärinyt Otuksen ympärillä kamera kourassa, tulihan noita kuvia ihan kiitettävästi otettua. :D

Aww yritin kääntää Oton huomion pelkästä silmien puhdistuksesta johonkin muuhunkin, joten pidin jotain ihme ääntä ja Otto oli ihan ihmeissään. :---D

Söpis mikä söpis. ♥ Vaikea uskoa että se on ollut meillä jo viisi vuotta.

Nyt on ihan pakko hakea alakerrasta jotain syötävää, kamala nälkä. ;__;
Pitäisi kyllä keksiä jotain muutakin tekemistä, tai nämä kaikki kolma vapaapäivää menevät pelkkään dataamiseen ja syömiseen. :(

Np: The Crash - Coming Home

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11