Tuesday, April 7, 2009

Laughin' loud so all the little people stare

'ellooo.

Ah kuinka ihanaa, värjättiin sunnuntaina mun hiukset. ♥__♥ Ne oli jo niin järkyt että hyh hyh.
Eilen eli maanantaina sitten alkoi viimeinen eli viides jakso ensimmäistä luokkaa kauppiksessa. On kyllä aika mennyt nopeasti, ei voi muuta sanoa.
Eilen sain myös kuulla muutamaan otteeseen Allulta että hiukseni näyttävät ihan serpentiiniltä, höh. :D
Tässä kuitenkin eiliset serpentiinihiukseni & asu.

Image and video hosting by TinyPic

♥ MCR-paita & hame: Vilulta
♥ neule, toppi & sukkikset: H&M
♥ pipo: H&M


♥ ketju kaulakoruna: Lindex
♥ paljettivyö: äidin ostos jostain Kuopion kirpparilta (pähkäiltiin muuten Allun kanssa mikä on tuon vyön todellinen alkuperä kun se näyttää niin tutulta, päädyttiin sitten siihen että se saattaisi olla Piecesin)
♥ pipo: H&M


Ah ja miljoona samanlaista kuvaa, ihastuin vain noihin kikkuroihin niin. ♥ En tiennyt yhtään millainen niiden lopputulos tulisi olemaan kun laitoin su-ma yöksi hiukseni kahdelle sykerölle. Lopputulos oli onneksi miellyttävä. :)



Ja aina yhtä hehkeitä nämä koulussa otetut kuvat.. =D


Eilen oli myös matikankoe, josta tiesin että saan tosi huonon, ja niin sainkin, nimittäin kakkosen, joten menen sen uusimaan koska ensisyksynä se on uuden arviointiasteikon mukaan 1. :( That sucks. Mulle ei ykköset riitä.
Eilen myös kirosin aika auliisti busseja, kun olin ehkä 50m päästä klo 13.10 bussista, niin eiköhän se hurista vaan siitä pysäkiltä pois... Olin sitten kiukkuinen kun pääsin kotiin suunnilleen kaksi tuntia myöhempään kuin jos olisin kerennyt siihen bussiin.

Tänään olin liikenteessä vuorostaan tässä asussa.

Image and video hosting by TinyPic

♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ t-paita: Lindexin lastenpuoli
♥ farkut: Modtex


♥ korvikset: Glitter
♥ pinnit: Seppälä
♥ reikähanskat: Tykkimäki


OOO hiukseni eivät olleet tänään niin pallot! Näytän oudolta. Ainakin Allu sanoi että se tykkää hiuksistani enemmän näin kun sitä häneltä kysyin, mites te? =D Itse vannon vieläkin palleron nimeen. ♥


Tänään taas toivoin, että voisi se skootterini alkaa tulemaan jo siellä huollosta, kun olisi niin jännää päästä taas ajelemaan! Intoani lietsoi vieläpä se että pääsin Allun skoden kyytiin. :) Luulen kyllä etten kuitenkaan tarkenisi vielä ajella sillä aamulla kouluun, koska aamuisin on niin pirun kylmä ja matkaa minulla on 13km. :---(( Boohoo.

No on niitä joitain kivojakin juttuja piristämässä päivää, kuten se että lainasin eilen taas neljä cd:tä ja DVD:tä kirjastosta. Eilen katsoin heti koulun jälkeen Pahoilen pukeutuu Pradaan (The Devil Wears Prada), joka muuten käytiin Allun kanssa katsomassa leffateatterissakin vuonna nakki. Tänään puolestaan katsoin leffan nimeltä Ehdottomasti, ehkä (Definitely, maybe). On kyllä niiin rentouttavaa vain pujahtaa koulun jälkeen peiton alle ruuan kanssa nälkäisenä ja väsyneenä ja katsoa joku leffa. ♥ Niin ja minähän syön toki aina keittiönpöydän ääressä...

Huomenna ei puolestaan ole niin rentouttavaa, koska alkaa kauppiksen ainoa liikuntakurssi. x__x Yhyy, olen aina vihannut koululiikuntaa, mutta toivon ettei se olisi nyt niin kamalaa kun tämänpäiväisen terveystiedontunnin perusteella opekin vaikuttaa ihan mukavalta. Saa nähdä.

Pahoittelut kun hypin koko ajan randomisti aiheesta toiseen, mutta tuli vaan mieleen kun en ole monesti teiltä pyytänyt postausideoita, niin olisi kiva jos kertoisitte vähän mistä haluaisitte lukea, koska postaukseni ovat aina tätä samaa vanhaa kaavaa, eli päivänasut + kuulumiset. Boooring. Joten, jos sinulla on mielessä jotain postausideoita, olisi mukava niitä kuulla, vaikka kaikkia ehdotuksia en toteuttaisikaan. :)

Np: nothing, koska katson Salkkareita ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11