Wednesday, April 15, 2009

Mämmiä syövä mummo

Nyt on jo pääsiäisloma vietetty, ja sunnuntai kuluikin todella mukavissa merkeissä kun menimme serkkujeni luo, ja näin ihanaa Hanna-serkkuani. ♥ Hanna oli taas leiponut miljoonaa eri herkkusorttia, ja lisäksi teimme pashaa, joka oli ah niin ihanaa. Vastapainoksi sitten rämmimme pitkin metsiä ja jäätä suunnilleen kaksi tuntia, he kun asuvat keskellä ei mitään. Toivottavasti nähdään vielä ennen toukokuun loppua kun silloin on hänen isoveljensä ylioppilasjuhlat (joissa muuten pääsen käyttämään uutta mekkoani ♥).

Eilen alkoikin taas koulu, onneksi lyhyellä päivällä.
Tässä eilinen asuni.

Image and video hosting by TinyPic

♥ MCR-paita: Allulta
♥ huppari, hame & sukkikset: H&M


♥ pinnit & rannekoru: Seppälä
♥ korvikset: H&M

Eilen olikin aika erikoinen ilta, koska lähdin äitini, kummitätini ja serkkuni kanssa jumppaan! XD Mikäs siinä, kaikki muut vain minun ja serkkuni lisäksi olivat jotain 40-70v tyyppejä, joten meno ei ollut kovin hurjaa, mutta tuli ainakin vaihtelua iltaani. Tänään sitten soikin aika ikivihreät 90-luvun biisit kuten Keltainen toukokuu päässä, syytän nyt sitä jumppaohjaajaa musamaustaan..

Tänään oli puolestaan pitkä ja tylsimmistä tylsin päivä koulussa. Aina hirveää odottelua tuntien välillä, ja taas vaihteeksi koski mahaan ruokailusta asti. Kohta varmaan selviää että minulla on myös keliakia, sehän tästä vielä puuttuisi, kun on jo laktoosi-intoleranssi ja muut.

Tänään taas tuntia odotellessamme menimme Allun kanssa koulumme päätykäytävään, joka on kyllä koulumme paras paikka silloin kun paistaa aurinko. Siellä on ihanan rauhallista, ja auringon paistaessa myös lämmintä.

Haha ei kyllä näytä niin kutsuvalta tuon seuraavan kuvan perusteella. :---D


Ah mitkä maisematkin, Varkauden tehtaat.


Vaikka ei aurinko paistanutkaan, auringosta muistuttaa aina Allun koko vuoden kestävä kestorusketus. Olen kiva lakana aina hänen vierellään.


Ilman musaa ei kyllä odotteluja kestäisi.


Tässä myös Allun ja minun laukkuni, ette varmaan ikinä arvaa kumpi on minun? XD


Niinpä niin, violetti Aleksi 13:n tekonahkalaukku on Allun, ja H&M:n omppulaukku Mara 6v:n. :---)


Tässä vielä tarkemmin tuo tämän päivän asu.

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko, toppi, huppari & wetlookleggarit: kaikki H&M 8---))


♥ pienempi Hello Kitty koru: Vantaan kirpparilta, en muista nimeä
♥ toinen HK (makkara XD): Seppälä
♥ pinnit: H&M
♥ korvikset: Seppälä (Allulta)


Tällä hetkellä on "pienimuotoinen" stressi päällä, koska huomenna on koulukuvaus! Luulin jo ettei meillä olisi sitä ollenkaan kun sitä ei kerta viime syksynä ollut, mutta nyt meidät ihanaiset kauppaopiston naiset (ja kolme poikaa) ikuistetaankin. On kyllä vähän outoa laittautua ja mennä huomenna kouluun pelkästään kuvauksen takia klo 13:20, koska muuten minulla ei koulua sinä päivänä ole. No onneksi isäni pystyy minua kuskaamaan, muuten olisin ollut koululla klo 9.30 bussin takia tai vaihtoehtoisesti en olisi mennyt ollenkaan.
Stressihän johtuu tietysti siitä, että stressaan ylipäätänsä kaikkia asioista, ja varsinkin jotain tuollaista kuvausta, jossa pitäisi olla nättinä ja hiukset ojennuksessa ja naama kasassa! Saa nähdä tuleeko onnistumaan, taidan kyllä angstata koko loppukevään jos sattuu huono hiuspäivä tai jotain vastaavaa. Nyyh, wish me luck!

Kuvauksen jälkeen saankin rentoutuataas vaihteeksi kokonaiset kolme päivää, kun jostain syystä meillä ei ole perjantainakaan koulua. :---)) Välillä taidan jopa tykätä kauppiksesta. ♥

Mitään muuta jännää sisältöä elämässäni ei ole edelleenkään ole, joten jäi taas vaihteeksi tylsäksi tämä postaus. Vilkun luokin pääsen varmaan vasta päälle viikon päästä, joten tylsä v.loppu taas tulossa. Taidan vain jatkaa kolmannen suuren pikkukuvakollaasini tekemistä, joka onkin aikamoinen projekti. Näette siitä ehkä kuvankin tulevaisuudessa. :)

PS. WTF?! Maistoin eilen monen vuoden jälkeen niin inhoamaani mämmiä, ja tänään minun teki sitten sitä mieli! En kuitenkaan sitä vielä tänään saanut kun se oli loppu kolmesta eri kaupasta. :(( Tällä hetkellä mietin että olenko tulossa hulluksi vai muuttumassa samanlaiseksi kun äitini, kun hypin jumpissa mummeleitten kanssa ja syön mämmiä, jes. No saattoi vaniljakastikkeella olla jotain osaa asiaan, tai niin ainakin toivon.

PS. Lauantaina kun kummini ja serkkuni kävivät meillä, kävimme serkkujeni kanssa ulkoiluttamassa koiriamme, ja tuli taas napattua kuva ylisöpöstä Mömmöstäni. ♥

Image and video hosting by TinyPic

Np: Simple Plan - I'm Just a Kid

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11