Friday, January 2, 2009

Why can't you just let me be?

Jei, käytiin tänään ostamassa minulle tähän koneelle ulkoinen kovalevy, joten sain jopa siirrettyä kamerasta kuvat koneelle. :)

Minulta on jäänyt esittelmättä pari päivän asua, jotka olivat päälläni ennen joululomaa, joten tässä ne nyt on.
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ pitkis: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ pipo & korvikset: H&M
♥ nappipinni: Seppälä
♥ kaulaketju: Lindex
♥ Hello Kitty ponnarit: Allulta (yhyy, huomasin silloin koulussa että toinen noista oli hävinnyt 8(()
My new mustache.
Tässä sitten asu joka oli viimeinen asuni koulussa vuonna -08.
♥ mekko, pitkis & wet-loolk leggarit: H&M
Huomaa kyllä hyvin mitkä kuvat on otettu vasta sitten kun tulen kotiin, kun puuttuu huulimeikit..
♥ Jigglypuff -koru: itse tehty
♥ vyö: Ekotori
♥ korvikset: Allulta
♥ rannekello: joskus joululahjaksi saatu
Moi ihana ilme.

Tässä myös asu joka oli päälläni Helsingissä viime sunnuntaina ja maanantaina. Kuva otettu matkan jälkeen yhden jälkeen yöllä kotona. :'))
♥ "tutu", neule & sukkikset: H&M
♥ t-paita: Lindex
♥ hamahelmiörkki: itse tehty
♥ rusetti ja rannerengas: lapsuusajoilta
♥ korvikset: Glitter

Tässä myös lisää kuvia mitkä olisivat sopineet ennemmin viimepostaukseen, nimittäin HIM-lippuni & Ville Valon juomapullo totta kai. ;---))

Nyt myös esittelyssä ostokset. Eniten kyllä kului rahaa matkoihin ja ruokaan. Oww söin ekaa kertaa hesessä kasvisaterian ja se hampurilainen oli jotain niiiin hyvää. ♥__♥
Tuossa nuo pikkutilpehöörit yhdessä kuvassa. Marilyn kortti on jostain Forumin pikkuliikkeestä, nuottikoriste oli alennuksessa Tiimarissa, hiusvärit Cybershopista, superihanat Hello Kitty pinnit Ninjasta, hiusrusetti Backstreetiltä, ylisöpöt tarrat Accesorizesta, mustat hamahelmet jostain lelukaupasta.
Tässä tarkemmin nuo pinnit. Ehkä yksistä suurimmista heikkouksistani on kaikki söpöysrusetit. :P
Varsinkin Kampissa oli paljon koneita joista rahan niihin laittamalla sai randomisti jonkun jutun, ja en tietysti voinut vastustaa Kitty-konetta, joten sain siitä sitten alla olevan violetin kännykkäkorun. 8))
Kasa helmiä Ninjasta. Oli vaan 1€/kpl!
Harmi kun tuli näin huono kuva näistä tarroista, mutta en ole kyllä söpömpiä nähnyt ennen. Kiinnitin jo muutaman kännykkääni.
Mau, ja Vilukin oli tosi ihana, ja osti minulle menomatkalla Kuortista tämän Marilyn taulun myöhäisenä joululahjana. Ootte molemmat ihania. ♥ Ja tämä on nyt kolmas Marilyn tauluni, ja tuo ostamani Monroe kortti yhdeksäs.
Sain sentään pari vaatettani, ja jopa Gina Tricotista jotakin. En ole siellä aiemmin käynyt, ja näin alla olevan hameen jo Forumin Ginassa, mutta sovitusjonojen ollessa kiilometrin pituiset päätin sitten unohtaa hamosen. Itiksessä kuitenkin yllätyin kun sielläkin oli Gina, ja päätin sitten että jonotan vaatteiden sovitusta vaikka siinä menikin kauan, ja se kkyllä kannatti kun tämä hame oli sopiva ja vielä puoleen hintaan. ♥ Salama vääristää väriä. .__.'
Reissullamme Vilu myös keksi tyyliäni kuvaavat sanat, ja oikein ihana kun on niin hän kuvailisi niitä sanoilla pinkki oksennus. Jos blogini nimi ei olisi Pink Chihu, se olisi todennäköisesti Pink Puke. 8----))
Bongaillessani vaatteita näkökenttääni osui tämä "oksennusrätti", jolla tätä voisi hyvin kuvailla. H&M:ltä tämäkin puoleen hintaan.

H&M:ltä mukaan tarttui myös tämä 70%:n alennuksessa ollut rusettihame, ja hintaa jäi vain 3€. ♥ Äää miten huono kuva. 8((
Tuo pinkki rusetti on sitten se Backstreetin yksilö.
Vero Modasta löytyi tälläinen heräteostos. En vain voinut vastustaa sen 4€ hintaa.
Että sellaisia ostoksia. :) Ainoa asia kuitenkin jota todella lähdin hakemaan jäi ostamatta, ja se oli My Chemical Romancen paita. :( Yhdessä pienessä bändipaitakaupassa olisi ollut pari kappaletta, mutta ei juuri etsimiäni yksilöitä. :/ Hellsinki Rock Shoppiakin metsästettiin ilman ulkovaatteita hyytävässä ilmassa, ja eihän sitä sitten löytynyt. Toissapäivänä sain sitten tietää kun menin niiden nettisivuille, ettei putiikki olisi ollut edes auki..

Eilen muuten äitini sanoi että mummini oli jollain posliininmaalauskurssillaan (?! :DD) sitten maalannut myös meille astioita jotka äitini oli hänelle vienyt, ja sain sitten eilen tällaisen hänen maalaamansa korurasian. Kiva että jää jotain tällaista muistoa mummistani. En kyllä tajua millä tekniikalla nuo kuviot saa tuollaisiksi.


Tämä päivä sitten kului kaupungilla isäni kanssa, kun ostettiin se ulkoinen kovalevy ja piti käydä ruokakaupassakin. Serkkuni ja kummini myös kävivät täällä kahvilla. Niin ja kävin myös jollain ruokaterapeutilla aamulla jossa puhuttiin jotain tähän kasvisruokavalioon liittyvistä jutuista. Asuni oli seuraavanlainen. Älkää muuten kysykö tuosta poseerauksesta, en tiiedä nimittäin itsekään..
♥ paita & huppari: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ pipo: Allulta saatu joululahja (tiedän kyllä että se on H&M:ltä)
♥ helmet: Seppälä
♥ korvikset ja pinnit: nämäkin Allulta (pinnit Glitter, korvikset Seppälä)
Yhyy, vielä pitäisi loman aikana kirjoittaa äikän aine ja referaatti. x__x Olen kyllä päässyt laiskistumaan oikein kunnolla... Ensi keskiviikkona pitäisi tosiaan mennä kouluun. Ainiin ja pitäisi myös lukea Uusi kuu kun se on varattu ja palautus on 15.1. No, sain minä Houkutuksenkin luettua muutamassa päivässä, että eiköhän tämänki pitäisi onnistua.

Olen muuten kokonaan unohtanut mainita, että kurkkuni on ollut hirveän kipeä Hesan reissun jälkeen, ja nyt vain sitten yskin täällä ja toivon että Strepsilsit vähän helpottaisivat oloa.

Nyt kuitenkin heipat kaikille, Otolta vielä terkkuja. ♥
Np: Boys Like Girls - Me, You and My Medication

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11