Saturday, January 17, 2009

I've gone for too long, living like I'm not alive

Tylsä elämä vain jatkuu. Eipä ole paljoa mainitsemisen arvoista tosiaan tapahtunut. Paitsi että tällä viikollla on taas ollut pirun kylmää koko viikon.

En tajua mikä minuun on mennyt, kun nukuin torstaina 40 minuuttia pommiin, ja ei edes ollut kahdeksalle meno vaan kymmenelle. Tietysti minulla on joka aamu tosi vaikeaa herätä, mutta nyt nukuin kahdesti pommiin viikon sisällä. Toivottavasti tämä tapa ei jatku joka torstaina...
Onneksi kuitenkin kerkesin bussiin, vain aamupala jäi vähän vähemmälle. Kai se on totta että jotkut asiat tekee stressin alaisena paljon nopeammin, kuten aamutoimet.
Torstaina asuni näytti tältä:
♥ farkut: Seppälä
♥ huppari: H&M (lastenpuoli)
♥ hihaton: H&M (organic gotton)
♥ avainkoru: Glitter
♥ valkoinen kaulakoru: Seppälä
♥ panta: Accessorizes
♥ siipikorvikset: Vilulta
♥ reikähanskat: Tykkimäki

No joo tuli sitten väärin päin tää kuva ei voi mtn. :D
Torstaina kun käytiin taas siistimässä meidän kirpparipöytää, niin samalla käytiin myös Seppälässä katsomassa alet läpi. Mukaan sitten lähti -70% alennuksessa olleet mustat ja ruskeat helmet, jotka tuli sitten maksamaan yhteensä 3€. Houkuttelevammalta näytti vaaleanpunaisten ja mustien helmien yhdistelmäsetti, mutta päädyin sitten noihin ruskeisiin kun vaaleanpunaisia helmiä minulla jo on.
Perjantaina meillä olisi pitänyt olla asiakaspalvelun & markkinoinnin tunnilla joku tuote-esittelyhomma, ja sitä varten olin ottanut esiteltäväksi lempi huulipunani mukaan, eli Wet'n'Wildin tummanpinkin ihanuuden. Tuote-esittely kuitenkin siirtyi seuraavaksi kerraksi, ja pitää sitten muistaa laittaa huuliini kyseistä punaa kuten perjantainakin. :D
Perjantain asu:
♥ sydänneule: H&M
♥ vetskaripaita & "kultaiset"farkut: Jim&Jill
♥ toinen kaulakoru (jossa mustat ja kultaiset helmet): Ninja
♥ toiset kultaiset helmet: Allulta
♥ shokkipinkki rusetti: Backstreet
♥ sydäntimanttikorvikset: H&M
♥ kultaiset rannekorut: Seppälä
♥ toiset rannekorut: itse tehtyjä
Oli muuten kaikki noista asuni helmistä toisiinsa täydellisesti sopivia kulmikkaita helmiä. :P
Ää huono kuva mutta tossa näkyy läheltä toi tosiaankin shokkipinkin värinen rusetti, joka näyttää aina vähän erisävyiseltä eri valaistuksissa. Näkyy tuossa myös mun "jokerisilmämeikkejä", eli valkoista ja pinkkiä luomiväriä selkeällä rajalla eikä mitenkään häivytetysti.

Katsoin tämän viikon kolmena arvipäivänä heti kotiin tultuani neljä jaksoa Sinkkuelämän kuudennetta tuotantokautta, ja tänään heti herättyäni taas, ja tähän tapaan voisi vaikka tottua. Harmi vain että enää on jäljellä vain yksi dvd eli varmaan neljä jaksoa katsomatta. :( I need more!

Tuo tuotantokausihan on siis Allulta lainassa kuten kerroinkin, samoin kuin ne Hugleikur Dagssonin kaksi kiirjaakin. Alla oleva kuva muistaakseni tokasta eli "Onko tämä muka hauskaa?" kirjasta.

Tänään Sinkkisten katsomisen lisäksi kävin vanhempieni kanssa tätini synttäreillä, ja samalla näin taas serkkujani Katjaa ja Riikkaa. Pelattiin (tai no minä pelasin) Nintendo Wiitä. :D
Muistan kun vielä vuosi sitten menin serkkujeni luokse melkein joka koulupäivä, kun olimme samassa koulussa ja he asuvat sitä lähellä, mutta nykyään näen heitä paljon harvemmin kun nykyään olen kauppiksessa. :( Harmi että juuri koulumuutokset vaikuttavat niin paljon koko elämään, vaikka osa muutoksesta on tietysti positiivista. Samalla pitää kuitenkin kestää myös ikävätkin muutokset, mutta se on valitettavasti aika välttämätöntä. :/

Nyt kuitenkin vähän muihin aiheisiin, eli seuraavaan haasteeseen jonka moni on blogeissaan tehnyt, mutta koska kukaan ei minua ole siihen haastanut niin haastanpa sitten itse itseni! =D Haaste on siis tämä "Write six random things about yourself" -juttu, sorry en nyt laita niitä muita ohjeita kun kukaan ei mua haastanu enkä mäkään haasta ketään.
Yritän nyt siis kertoa joitain asioita mitä en ole vielä koskaan/pitkään aikaan maininnut.

1. En ole koskaan seurustellut. Ja viikon ja yhden yön päästähän olen 16. Tämä tuntuu todella säälittävältä moniin muihin verrattuna, joilla on ollut vähintään 5 poikaystävää. Ja ei tämä muuten olisi edes niin "outoa", mutta kun en ole muutenkaan ollut poikien kanssa melkein ollenkaan tekemisissä, että taitaa minusta tulla tällä vauhdilla vanha piika.

2. Minulla on vain kaksi hyvää ystävää, ja sitten kolme tärkeää serkkua, joille voin puhua omista asioistani. Yhtä serkuista eli Hannaa näen kuitenkin vain n. 6 kertaa vuodessa, ja näitä kahta muuta eli Katjaa ja Riikkaakin nykyään harvemmin kuin ennen, ja he ovat minua muutenkin nuorempia. Toista näistä hyvistä ystävistä sitten näenkin joka arkipäivä, ja kyseessähän on siis Allu. Olemme olleet seiskaluokkaa lukuunottamatta aina samalla luokalla, ja toisemme olemme siis tunteneet melkein kymmenen vuotta (jos ei enemmänkin, kun tiesimme toisemme varmaan jo päiväkodissa). Toisen eli Vilun olenkin sitten tuntenut yli kymmenen vuotta, kun hän muutti naapuriimme ollessani 5-vuotias, mutta ei hän kyllä enää nykyään naapurissamme asu. Toivon että voisin nähdä häntäkin useammin, koska hän on kuitenkin yksi parhaimmista tyypeistä ikinä.
Näiden läheisimpien henkilöiden lisäksi en voi oikeastaan sanoa että minulla olisi muita kavereita, mitä nyt koulussa muutamalle luokkalaiselle saattaa joskus jotain sanoa + sitten jotain nettituttavia. Olen näistä syistä siis aika yksinäinen, enkä tosiaankaan sellainen "kaikkien kaveri" -tyyppi, joka bilettää joka viikonloppu. Oho tuli kunnon selostukset tähän kakkoskoohtaan. :D Mutta koko kakkoskohdan pointtinahan oli että minulla on tosi vähän kavereita, ja syitä siihen on mm. ujouteni ja epäsosiaalisuuteni. Muuten en sitten tiedä mikä on vikana, ehkä tämä pärstäni.

3. Vaikka en muuten ole yhtään musikaalinen, eli en soita mitään enkä osaa laulaa, niin silti musiikki on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Kuuntelen sitä aina koneella ollessani (eli 24/7 vapaa-ajalla) ja muutoinkin paljon iPodistani. Pääni varmaan oikeasti räjähtäisi jos en voisi kuunnella lempibändejäni ja etsiä koko ajan uusia. Last.fm on myös aina päällä, ja sinne tein tunnuksen viime maaliskuun 13. päivänä. Siinä ajassa olen kuunnellut kappaleita pelkästään koneella ollessani n. 22437, eli n. 72 kappaletta päivässä. Tarkemmin pääset tutkailemaan musamakuani TÄSTÄ. Niin ja vaikka en osaakaan laulaa, niin silti tulee äänihuulia kidutettua kylläkin täällä omassa huoneessani ja kun musa on tarpeeksi kovalla. ;)

4. Olen aina tykännyt eläimistä, ja pienenä halusinkin eläinlääkäriksi tai eläintenhoitajaksi. Elämäni aikana meillä on ollut 4 koiraa (+ Pimun 2 pentua päälle 2kk), 3 kissaa, 2 albiinohiirtä, kääpiöhamsteri, 2 undulaattia, 8 gerbiiliä + pienenä kesällä aina sisiliskoja Vilun kanssa. :''DD Monta vuotta olen haaveillut lyhytkarvaisesta chihuahuasta, ja siitähän tämä blogini/nettinimenikin on tullut. Näyttää kuitenkin siltä että chihun saan vasta aikuisena. Sitten onkin ongelmana mm. yli tonnin hinta...

5. En osaa tehdä oikeasti yhtään mitään erityisen hyvin, eikä minun kohdallani päekään se että "jokainen on paras jossakin". Kiva jos olisin edes vähän normaalia parempi jossain jutussa, mutta enpä ole. Tämä on masentavaa kun ei ole mitään erikoistaitoja ja muita. Aina on vain joko surkea tai tasapaksu. Mutta oma vikani sekin vain on kun olen liian laiska vaikka aloittamaan jotain harrastusta...

6. Yksi suurimmista peloistani on kummitukset ja muu yliluonnollinen. Monen mielestä voi olla todella tyhmää uskoa mihinkään kummituksiin sun muihin, mutta en mahda sille mitään vaikka haluaisinkin. Tästä syystä pelkäänkin mm. pimeää, enkä voi nukkua pilkkopimeässä yksin. Muita pelkojani on mm. se, etten voi uida järvessä yksinään muuten kuin ihan matalalla ja en kyllä missään järven keskellä seurankaan kanssa. En kuitenkaan pelkää esim. uimahalleissa vettä yhtään, vaan tykkään hirveästi sukeltelusta ja muusta hillumisesta vedessä.

Extra: (huomasin oikeesti vasta jo tämän kirjotettuani että olin jo tehny 6 XD) Suurimpia unelmiani listan muodossa: löytää poikaystävä joka rakastaa minua kaikista epätäydellisyyksistäni huolimatta, laihtua paljon mahan kohdalta ja olla lihaksikkaampi, olla onnellinen, löytää sitten kiva asunto ja työ Helsingistä tai Kuopiosta kun niiden aika tulee, omistaa oma chihu, matkustella ulkomailla kun en ole sitä ennen tehnyt, osata enkkua paremmin, ois ympärillä ihmisiä jotka rakastaa mua ja mä niitä, ois hauskaa & rentoa.


Huh, tulipas tekstiä. Vramaan oikeesti suurin syy siihen miks selitän mun blogiin aina niin paljon kaikkee ja että edes pidän blogia elämästäni on juurikin se, että minulla on yksinkertaisesti niin tylsä elämä ja liian vähän ihmisiä jotka välittää musta. Tämä alkaa mennä taas hirveäksi angstaamiseksi, ja ärsyttää kun alan aina ajatella, että mitäköhän lukijatkin ajattelee mun tilityksistä, mutta toisaalta, en ole käskenyt ketään tätä lukemaan, ja kyllä varmaan kaikki ovat jo huomanneet miten tylsää ja vaikeaa minulla aina on, että osaavat jo pysyä täältä poissa jos ja kun ei kiinnosta. :D

Okei mutta moro, oli taas kiva kirjotella ja paljastaa taas itestäni kaikkee vähän liikaa.

Np: My Chemical Romance - You Know What They Do To Guys Like Us In Prison (Live)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11