Friday, January 23, 2009

These people are freakin me out

Tuntuu että postausväli aina vaan kasvaa, kun ei ikinä tapahdu mitään jännää. Tämäkin viikko meni vaan normisti koulussa, ja kotona olenkin sitten vain datannut ja lukenut yrittäjän oikeustaitokokeeseen joka oli eilen. Maanantaina tuli muuten kirjastolta viesti, että Stephenie Meyerin Epäilys -kirja oli jo nyt palautettu sinne. Luulin että pääsisin lukemaan sitä vasta jossain helmikuussa, mutta sentään jotain hyvää tässkin viikossa. :) Eilen tai tänään tuli myös Demi, joten pääsen sitäkin illalla lukemaan, vaikka sen piti ilmestyä vasta ensiviikolla...
Pieni varoituksen sana muuten: minulla on rästissä viisi päivänasua, joten kuvia minusta tulossa vähintään 589489. 8-----))

No mutta tässä maanantain asu. Pystyin laittamaan hameen jei. Oli muuten se tuote-esittely sillon, esittelin mun Wet'n'Wildin pinkin huulipunan jota mulla oli just maanantaina huulissakin. :D
♥ kaikki vaatteet: H&M XD♥ keltaiset helmet: Vilulta (alunperin Seppälä)
♥ mustat helmet: Seppälä
♥ korvikset: H&M
♥ rannekello: Leijona
♥ pinni & rannerenkaat: lapsuusajoilta

Olin aiemmin nähnyt ainakin jollain vaatemyyjällä yhdet helmet laitettuna tuollein toispuoleisesti, mutta minun piti taas viedä koko homma uudelle tasolle, joten laitoin sitten kahdet eri helmet ja mustat kiepsautin vielä kerran pään yli. On niin piristävää keksiä jotain uusia tapoja käyttää jotain ihan normeja juttuja, kuten esimerkkinä kauluspaidan käyttö tunikana.

Deer in the headlights.

Tiistaina oli kivaa päästä vaihteeks jo puol kaheltatoista kun yrittäjyys ja liikeidea -ope oli kipeenä. 8))
Tiistain asu:
♥ TAAS kaikki vaatteet: H&M (mikä muhun on menny? Ja pelottavinta on että tajuan tän asian vasta nyt kun selitän mistä kaikki jutu on)♥ Jigglypuff: itse tehty
♥ nalle: Glitter
♥ korvikset: H&M
♥ panta & pinnit: Allulta (muistaakseni alkuperä Glitter)



Ää keskiviikkona oli huono hiuspäivä, kun nää alkaa olemaan osaks ylipitkät + huonot latvat, kun kävin kampaajalla viimeks elokuussa! Ei ihmekkään kun alkaa olla kakshaarasia... Ja otsahiusten jälkeen olevat hiukset (XD) yrittää aina tunkee mun otsiksen päälle. Myös otsis on kamala nykyisin. Siksi pitääkin varata ensiviikon jälkeiselle viikolle kampaaja-aika, kun ensiviikolla en varmaan kerkeä käydä siellä kolmen kokeen takia. :(
Okei mutta nyt se keskiviikon asu:
♥ Kiroileva Siili -paita: kiroilevasiili.fi
♥ huppari: tuliainen Viipurista:
♥ farkut: Seppälä
♥ musta pitkis: H&M
♥ helmet & korvikset: Vilulta
♥ rannekoru: Glitter
♥ pinnit: lapsuusajoilta
Allu aina joskus piirtää päivänasuni, ja niin hän teki myös keskiviikona. :P
Yhyy eilen oli ihan tyhmä päivä, ei mitään iloisinta meininkiä ja näin.
Asu sentään oli kiva. 8))
♥ MCR -paita: Vilulta
♥ mekko: Seppälä
♥ huppari & pillit: H&M
♥ korvikset & rusettirannekoru: H&M
♥ pinnit: Seppälä
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ satiininauha kaulassa & hiuksissa: kangaskauppa


Tänään minulla oli reilusti enemmän syitä olla menemättä kouluun kuin mennä sinne, mutta sinne sitten kuitenkin menin. Oli kyllä tosi tylsä päivä, kun edes Allu ei ollut vikalla tunnilla kun ne lähti Hesaa. ;__; Mäki haluun.
Tänään oli aika lörppäasu.
♥ neule: H&M
♥ paita: Lindex
♥ farkut: Seppälä
♥ pipo & pinni: Allulta (alunperin H&M)
♥ korvikset: nekin Allulta (mutta alunperin Indiska)
♥ ketjukaulakoru: Lindex
♥ ristikaulakoru: joku ikivanha
Yhyy mulla ois tällä hetkellä noin pitkät hiukset mutta ei kohta enää. 8((


Voi kamala mikä urakka oli säätää näiden kuvien kanssa. :D Mutta nyt se on ohi, ei enää luvassa minun naamaani tässä postauksessa.

Twilight leffa uli vasta tänäiltana kaupunkiimme, ja olisin sitä Allun kanssa mennyt katsomaan jos he eivät olisi lähteneet sinne Hesaan. :( Olisimme siinä samalla viettäneet samalla synttäreitäni, jotka on siis sunnuntaina! Silloin siis täytän tasan klo 14:00 16w. 8)) Harmi vaan että ei juhlita niitä tänäkään vuonna sitten muuten kun että huomenna tulee kummit ja heidän lapset eli serkkuni Katja ja Riikka meille. No onneksi sentään näen heitä. :P Ajattelin että voisimme katsoa Paavo Pesusieni leffan kun se on niin hyvä. 8)) Ensiviikolla on kyllä pakko päästä katsomaan se Houkutus, kun nyt olen lukemassa jo kolmatta kirjaakin siitä sarjasta.

Mutta nyt jatkan Duudsoneiden katsomista, oli niin hyvä jakso viimeviikollakin. ;D

Np: Simple Plan - Perfect World

PS. Löysin muuten uuden herkun! Ja sehän on jäädydetyt mandariinipalat. Tunniksi vain pakkaseen niin hyvää tulee! Aiemmin olen kokeillut tätä vain banaaniviipaileiden kanssa, ja nekin on tosi hyviä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11