Wednesday, September 10, 2008

XXL-Nappimonster

Eilen menin kaverini Allun kanssa koulun jälkeen kaupungille pienestä mahakivusta huolimatta. Cittari-käynti osoittautui joko suureksi virheeksi tai täysosumaksi, nimittäin löysin jotkut viidet mustat syksy/talvi-kengät, jotka voisin itselleni kelpuuttaa, ja nyt ongelmana onkin se, etten osaa valita mitkä niistä ostaisin. -___-' Parhaimmilta vaikuttivat ehkä yhdet kiiltonahkaiset nilkkurit ja sitten toiset joista tulee mieleen Pikku Myyn kengät. :D Hmm, kummatkin taisivat olla 40€, pitää käydä tässä lähipäivinä niitä taas sovittelemassa ja katsomassa että onko kokoja. Toivotaan niin!

Kaupungilla pyöriminen ei kyllä ollut niin mukavaa tuon edellä mainitun ongelman lisäksi maailman huonoimman hiuspäivän, sen mahakivun ja nälän takia. Kotiin tullessani olin kyllä niin ärsyyntynyt taas kerran että huh huh. Näistä syistä myös huonoin päivänasukuva, josta leikkasin päänikin irti. Yksityiskohdista ei tällä kertaa ole kuvamateriaalia.♥ farkut: Seppälä
♥ mekko/tunika: H&M
♥ huppari: kaverilta
♥ vyö: viime viikon torstaina sieltä Ekotorilta ostettu
♥ nellekoru: Glitter
♥ rannekorut: kaverin tekemiä

Sain minä sentään jotain eilen ostettuakin, nimittäin L-kokoisen harmaan hupparin söpöillä printeillä (29,95€) ja nappipinnit (3,95€) Seppälästä. Me likes! Tänään ne sitten heti pääsivätkin päälleni (miten ajettelen tuonkin heti kaksimielisesti..).

♥ huppari ja hello Kitty sukat: Seppälä
♥ mustat pillit: H&M♥ korvikset: Allun tuliainen Ruotsin Indiskasta
♥ Hello Kitty: Seppälä
♥ kruunukaulakoru: Glitter
Tässä vielä tarkemmin sen hupparin printti:
Nyyh, ja sitten huono kuva niistä pinneistä.
Seppälään oli tullut kiva uusi sarja erilaisia koruja ja hiusjuttuja, ja en meinannut sielläkään osata päättää mitä ostaa, mutta sitten päädyin noihin pinneihin. Muutenkin siellä oli kaikkea mukavaa (olipas tylsästi ilmaistu).

Kaupan lehtihyllyllä lehtiä katsellessa käteeni tarttui uusin Suosikki, ja huomasin sitten sattumalta että yksi lehden ihiksistä on Gerard Waystä. Ö___Ö Oli aikamoinen ylläri, kun MCR on keikkatauollakin ja viime levystäkin on melkein 2 vuotta. En olisi tuota lehteä ilman Gerardia ostanut, mutta onneksi siinä sitten Geen lisäksi oli edes juttu Johnny Deppistä. :P


Tulipahan yksi kuva lisää MCR-kokoelmaani, ajattelin tässä yhden huoneeni seinistä omistaa kokonaan heille. ♥

Viime postauksessa muuten pyysin teitä lukijoita kysymään minulta erilaisia kysymyksiä, koska tekisin kokonaisen postauksen sitten niistä jos kysymyksiä tulisi tarpeeksi. Tällä hetkellä tilanne näyttää huolestuttavalta, joten toivonkin että laittaisitte niitä kysymyksiä tähän tai edelliseen postaukseen, thanks. Olisi nimittäin mukava niihin sitten vastailla. :)

Nyt ei ole enää vuorossa kuin loppukevennys, tämä kyllä karkoittaa viimeisetkin kysyjät pois. XD Enjoy.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11