Saturday, September 20, 2008

No matter what you say, I'm not afraid

Jo kuudes viikko kauppiksessa ohi, ja kohta ensimmäinen jaksokin. Ja se meinaa sitä, että lukion alku lähenee koko ajan, jaiks! 1.10 siis lukioon pitäisi koulun jälkeen mennä, ja ensimmäisessä jaksossa luvassa äikkää ja matikkaa. Nice. -__-' Ensiviikolla on myös ensimmäinen koe, nimittäin Yhteikunta-, yritys- ja työelämätiedossa. Suomeksi sanottuna se on vähän niinkuin yhteiskuntaoppia, eli politiikkaa ja näin, juuri noita asioita joista minä en tiedä *askaakaan. Enkä tietenkään kirjaakaan ole vielä avannut vaikka koealue on aika mukavan pitkä... Saa nähdä miten käy.

Nyt kun aloitin postauksen valituksella, niin voisin jatkaa sitä rataa vielä vähän aikaa. Ja nyt koskien noita koulun kirjoja. Eli, tuohon yllä esittelemääni aineeseen ostin koulun alettua kirjan suunnilleen 35€:lla, emmekä ole sitä käyttäneet vielä melkeimpä yhtään. Sitä ei siis tarvita mihinkään muuhun kun tuohon yhteen kokeeseen lukemiseen, ja tämä asia ärsyttää minua mielöttömästi, kun tuntuu että olisi tuonkin ihan turhaa ostanut. Ei siinä sitten mitään olisi jos tuota kirjaa käyttäisimme myös jaksossa, mutta tuntuu aika moiselta tuhlaukselta jos kuvainnollisesti maksaa yhden kokeen tekemisestä yli kolme kymppiä. En tiedä olenko ainoa tämän asian kanssa, mutta toivon että näin ei olisi myös kaikkien muiden kirjojen osalta joita joudumme ostamaan. Tai no niin, jotkut niitä kirjoja lainailee kirjastosta, ehkä sitten minunkin pitäisi ainakin jos seuraavan kerran saamme tietää heti aluksi että tarvittavaa kirjaa tarvitsemme vain yhden jakson ajan.

Okei, onneksi yllä olevaa tekstiä ei varmaan kukaan jaksanut lukea, ja jos luki, pahoittelen tätä koska ei tuosta mitään varmaan kukaan muu kuin minä tajunnut.
No joo mutta ennen kun tämä menee pelkän tekstin puolelle voisin laittaa torstain päivän asun.
♥ mekko: äidin vanha
♥ neulepaita mekon alla: Jim&Jill
♥ sukkikset: H&M
♥ vyö: äidin vanha
♥ kukkapinnit: Accesorizes
♥ kaulakoru: kaverilta saatu
♥ korvikset: H&M
♥ "kultaiset" rannekorut: Seppälä
♥ 2 muuta rannekorua: itse tehtyjä
Tuo mekko oli torstaina päälläni vasta toisen kerran, ja ekalla kerralla se oli helmikuussa mummini hautajaisissa. Ehkä olen sen jälkeen jotenkin vainm ajatellut että se on juuri liian hautajaismainen. Nyt kuitenkin kun se oli uudestaan päälläni, niin huomasin miten siitä tykkäänkään. Äidiltä kyllä löytyy vaikka mitä aarteita, tuon mekon lisäksi asuun täydellisesti söpiva vyökin on suoraan 80-luvulta.

Torstaista suoraan eiliseen eli perjantain asuun:
♥ iso huppari ja pääkallo t-paita: Seppälä
♥ pillit: H&M
♥ saman sarjan rusettipinnit ja -pompulat: Lindex
♥ kruunu- ja avainkaulakoru & korvikset: Glitter
Eilen muuten jouduinm ajamaan tihkusateessa kotiin koulusta, ei ollut erityisen miellyttävää!
Katsoin heti kotiin tultuani koirien ulkona käyttämisen jälkeen yhden maanantaina kirjastosta lainaamista dvd:istä, ja sen nimi oli Cabaret. Leffa (joka on saanut 8 Oscaria) on tehty vuonna 1972, mutta sen tapahtumat sijoittuvat 1930-luvun Saksaan. Koska Some Like It HOT eli Piukat Paikat on yksi lempileffoistani, tykkäsin myös tuosta, vaikka siinä ei ollutkaan päähenkilönä Marilyn Monroe vaan Liza Minnelli. Voi kun tykästyin tuohon näyttelijään, ja ajattelin koko leffan ajan että haluan hänen ripset. :D Hän on ehkä kauneimmista lyhythiuksisista naisista mitä olen nähnyt. Leffakin oli ihan hyvä, mitä nyt loppua en oikein tajunnut. Ihan viihdyttävät kaksi tuntia kuitenkin.

Harmillista etten nyt pysty katsomaan sieltä kirjastosta lainaamaani Pientä Suklaapuotia, kun eilen yritin sitä katsoa, mutta jonkin aikaa väsättyäni huomasin että se dvd on halkeillut keskeltä. Pitääpä kirjastossa tuosta mainita, harmi vaan etten sitä nyt nähnyt, kun siinä on sentään Johnny Depp! Vaika okei, näin sen tv:ssä ehkä miljoona vuotta sitten.

Tänään olen sitten vain datannut, ja aika paljon sain taas aikaa kulumaan lookbookissa. Voi kun minullakin olisi aina joku kuvaamassa päivän asuni ettei tarvitsisi pelleillä huonosti valaistussa huoneessani itselaukaisimen kanssa. =D Mutta kaikkea ei voi saada, ja sen olen kyllä huomannut...
Tiedän että minun pitäisi aloittaa jo nyt lukemaan siihen ensiviikkoiseen kokeeseen, enpähän ainakaan valittaisi etten ole sitä kirjaa yhtään käyttänyt. :D Mutta kumpi onkaan mielenkiintoisempaa: lookbookin selailu vai politiikasta lukeminen? Siinäpä vasta kysymys.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11