Saturday, September 13, 2008

Something better is bound to come around sometime

Hellouu! Torstaina tapahtui jotain mitä olin jo kauemman aikaa toivonut mutta se ei varsinaisesti suunnitteilla ollut, nimittäin sain uuden digikameran. =) Se on pinkki (ylläri) Olympuksen 840, ja vielä en sitä ole hirveästi käyttänyt kun olen lukenut ohjekirjaa, mutta toivottavasti se nyt edes olisi parempi kuin entinen Canonini.
Torstaina kävin siis siellä Cittarissa vanhempieni kanssa, kun se kamera sieltä hommattiin, ja näytin äidille niitä mustia eri nilkkureita joista höpötin viime postauksessa. Kauppoja ei kuitenkaan niiden osalta tullut, koska niistä "Pikku Myy" -kengistä pienin koko oli 38, ja se oli aika iso villasukankin kanssa. Sovimmepa sitten äitini kanssa että jos syyslomalla menemme Kuopioon tai Helsinkiin, niin yrittäisimme etsiä jotain ihan kunnolisia talvikenkiä, kun nuo Cittarin nilkkurit oli kaikki enemmän syyskenkiä. Eli toisin sanoen talvikenkien metsästys jatkuu edelleen. Ja talvitakin.

Torstai oli muuten outo päivä pukeutumisen osalta, nimittäin minulla oli kaksi päivän asua. Tässä olin koulussa:

♥ t-paita: Lindex
♥ raitapaita: H&M
♥ farkut: Seppälä
♥ punainen niittivyö: joskus aikoja sitten ala-asteella ostettu, mutta nyt vasta nyt se on sopiva
♥ Super Marion sienikoru: itse tehty
♥ rannerengas: Fida Lähetystori
♥ korvikset: H&M
♥ pinnit: ei tietoa

Koulun jälkeen menin ensin siis kotiin, ja parin tunnin päästä kun oli lähtö kaupungile asu vaihtui hiukan. Kaupunkireissun jälkeen käytiin vielä keräämässä omenia äidin työkaverin luota, ja voin sanoa että niitä omenoita oli ihan pirusti. Ei ainakaan lopu ihan heti... Niin ja nopeasti käytiin niitä omenoita viemässä vielä kummeilleni ja serkuilleni Katjalle ja Riikalle, näin heitä taas pitkästä aikaa kun enää ei olla samassa koulussa. :(
♥ huppari: Viipurista
♥ hattu: kirpparilta (alunperin H&M)
Jalassa oli myös ekaa kertaa viime viikolla Ekotorilta ostetut mustat korkkarit, mutta kuvaan asti ne eivät päässeet.

Perjantaina eli eilen pääsimme koulusta jo klo 11.15, ja päätimme Allun kanssa lähteä käymään entisellä koulullamme kun kumpikin oli omalla mopollaan koulussa. Oli myös hyvä, että yläasteella oli myös ruokatunti menossa, että pystyimme näkemään eri opettajia häiritsemättä tunteja. Näimmekin sitten mm. luokanvalvojamme, kielten opettajat ja peruskoulun parhaan opettajan joka opetti meille ysille matikkaa, fysiikkaa ja kemiaa. Ei varmaan koskaan tule toista samanlaista opettajaa! :D Näimme myös serkkuani Katjaa pienen etsimisen jälkeen, olipahan ainakin yllätys hänellekin että tulimme sinne heitä tapaamaan. ^__^ Tuntui kyllä oudolle käydä siellä kun olin siellä kuitenkin kahdeksan vuotta elämästäni. Joskus pitää käydä siellä kyllä uudestaan! :)
Eilinen asu ja ensimmäinen uudella kameralla kuvattu kuva:
♥ farkut: Seppälä
♥ satiini ym. paita: äidin vanha (varmaan 80-luvulta. Tykkään tuosta kovasti kun se on niin jännän mallinen. Sanon sen hihoja lepakkohihoiksi. =)
♥ vaal.pun neule sen alla: H&M
♥ "kultaiset" helmet ja rannekorut & korvikset: Seppälä
♥ toinen "kultainen" kaulakoru: Vilulta saatu, alunperin H&M
Oli muuten tosi outoa kun eilen päässäni ei ollut pinnejä! Oli vaan hiukset sivuponnarilla ruusupompulan avulla.
Vielä en siis tuon kameran ominaisuuksi oikein tunne, mutta toivon mukaan opin ottamaan siitä kaiken ilon irti. Pitäisi myös varmaan ostaa siihen suurempi muistikortti, kun edelliseen kameraan mahtui melkein 700 kuvaa, mutta tuohon ei läheskään edes 200:a. Kuvaa kamerasta ei myöskään vielä ole, mutta pitää kuvata se joko peilin kautta tai vanhalla kameralla. :D

Ette muuten ainakaan vielä ole kyselleet tarpeeksi niitä kysymyksiä, että voisin tehdä niistä sen kokonaisen postauksen, joten pitääpä sitten nytkin muistuttaa, että minulle saa siis esittää melkein mitä vain kysymyksiä, että saisin niistä aikaan sen kokonaisen postauksen. Kiitos kaikille kysyjille! :)

Nyt voisin kuitenkin mennä kuvailemaan jotakin, vaikka Napsua, kun muut koirat on vanhempien kanssa taas mökillä. Ja hakemaan jotain syömistä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11