Thursday, September 4, 2008

Some Like It HOT

Miksi näiden tekstien alotus on aina niin vaikeaa? On melkein mahdotonta aloittaa nämä tekstit luontevasti. :D No mutta, nyt kun sain aloitettua, niin voisin suoraan mennä tiistain asuun, kun ei tässä taida olla paljoa muutakaan kerrottavaa. Tiistaina päältäni siis löytyi:
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ vaal.pun neule: H&M

♥ farkut: Seppälä

♥ vyö: äidin vanha
♥ kaulassa oleva vetoketju: äidin vanha (sen entiseltä työpaikalta jostain 80-luvulta)

♥ rusettipinnit: H&M

Oli muuten harvinaisen koruton asu, kun ei ollut mitään rannekoruja ja kaulassakin vain tuo vetoketju. Siihen muuten sain idean siitä, kun äitini joskus kertoi että hän käytti nuorenpana juuri tuolla tavoin noita vetoketjuja kaulassa. :D Jotain jännää tuohon asuun kun oli saatava. Tuo vyö toi myös soppivanlaista särmää.
Eilinen eli keskiviikon asu sitten olikin aika erilainen:

♥ hame/t-paita: Lindex

♥ sukkikset: H&M


♥ valkoinen rysetti: äidin vanha
♥ vyö: Jim&Jill

♥ korvikset: H&M
♥ Hello Kitty kaulakoru: Seppälä

♥ hamahelmi-Kitty: itse tehty (siltä on muuten yksi helmi irronnut viiksistä. :( Voi raukkaa.)

Ja sitten ihanuus, eli
♥ kengät: X-It (DinSko)
Noita korkkareita ei ole tullut vielä koulussa käytettyä, mutta tykkään noista tosi paljon. ♥ Pääsi muuten pitkästä aikaa myös kengät päivänasu-kuvaan. Oli muuten aika mukavaa päästä eilen jo klo 11.30, kun oikeasti olisi koulua ollut puoli neljään. :---)) Pitäisi nyt oikein kunnolla nauttia näistä lyhyistä päivistä, kun ensi jaksossa lukion alkaessa ne päivät on varmaan aina johonkin puoli neljään. x__x
Tänään sitten mentiin kymmenelle, ei tarvinnut herätä ihan missään puoli kuudelta. ♥ Eilen illalla vaatehyllyjäni tutkiskellessa tajusin, etten ole virlä kertaakaan käyttänyt yhtä äidin vanhaa farkkuhametta, joten ajattelin sen sitten tänään laittaa kun bussillakin kouluun kuljin.
♥ edestä kokonaan napitettava farkkuhame: äidin vanha
♥ villakoira/puudeli t-paita: ei tietoo
♥ pinkki neule sen alla: Jim&Jill

♥ sukkikset ja ballerinat: H&M

♥ vyönä oleva silkkinauha: kangaskaupasta
♥ korvikset, ruusupinnit ja sydänkaulakoru rannekoruna: H&M
♥ mustat helmet: äidin vanhat

♥ pinkki-hopea avainkaulakoru: Glitter
Tänään koulun jälkeen kun äitini haki minut, kävimme pitkästä aikaa Ekotorilla, ja tein pari löytöä, joita en kyllä ainakaan vielä kuvannut. Löysin siis eurolla puna-valkoisen pitkän hameen jossa on virkattua pitsiä alareunassa (kunnon mummohame), 0,50€:lla mustan "nahkaisen" vyötärövyön ja mustat avokkaat joissa mukavasti korkoa kahdella ja puolella eurolla. :) Tuonne siis alunperin lähdin katsomaan talvikenkiä, kun viime keväänä sieltä löysin ihan randomisti "ne" kahdet nahkaiset talvikengät pilkkahintaan. Tällä kertaa ei siis talvikenkiä löytynyt, ehkä sitten myöhemmin. Pitää katsoa osaanko sitä hametta miten yhdistellä, se kun on aika pitkä ja outo... :D
No mutta huomenna kuitenkin alkaa viikonloppu, ja kerkesin jo ajatella ettei minulla sille olle mitään suunnitelmia, mutta kaupungilla törmättyäni Viluun hän pyysi minua heille v.lopuksi yöksi. :) Sinne siis huomenna olen ehkä menossa, pitää vielä huomenna varmistaa nuo suunnitelmat Vilulta. Saa nähdä kuolenko siellä taas nälkään, Vilu kun on niin vähäruokainen, ja minä lakto-ovovegetaristi, enkä edes syö mitään karkkeja ym. ;D Omat eväät siis mukaan.

PS. Eilen muuten katsoin pitkästä aikaa Some Like It HOT (suo. Piukat Paikat) -leffan, jossa esiintyy siis mm. Marilyn Monroe, Tony Curtis ja Jack Lemmon. Leffa on tehty vuonna 1959, mutta leffassa puolestaan eletään vuotta -29. Ensimmäistä ketaa Piukkoja Paikkoja en eilen katsonut, vaan tuo oli varmaan jo viides kerta, mutta mielestäni leffa on jokaisella katsomiskerralla yhä parempi. Marilynin ihailijana tuo leffa on aika täydellinen, ja sitä on muutenkin sanottu yhdeksi hauskimmista komedioista. Myös Tony Curtis ja Jack Lemmon ovat erinomaisia rooleissaan, ellei täydellisiä. :D He siis näyttelevät suurimmaksi osaksi leffassa naisia, ja vuonna -59 se oli varmaan aika ennenkuulumatonta, samoin kuin naisten aika paljastavat asut. Elokuva kuuluu kokonaisuudessaan yksiin lemppareistani, ja luulen että sellaisena se tulee myös pysymään.


PPS. Monet ovat BB:tä haukkuneet blogeissaan, mutta minä voin tunnustaa, että olen jo kolmatta kertaa siihen ihan koukussa. :D Kakkostuotantokaudella lempparini oli Sari, viime vuonna ehdottomasti iki-ihana Sauli, ja nyt sitten Harri (ja ehkä se Nikokin, on se vaan niin seko ;D). Että tämmöistä meininkiä kuuluu aina minun iltoihini, BB-ihmisten kyyläilyä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11