Friday, April 9, 2010

What cheers me up right now

..toisin sanoen yritän listata nyt syitä miksi iloita, vaikka vietän jälleen kerran viikonlopun yksin. Ei saa vaipua epätoivoon!

1. My Chemical Romancen uuden levyn julkaisu lähenee! Olenkin kerennyt levystä jo vaahdota, vaikka julkaisupäivämäärää ei ole vielä julkaistu, mutta merkit viittaavat siihen että aika on kohta jo lähellä. 8))
Minulle vinkattiin tänään, että bändin laulaja Gerard Way on toukokuun Nylon Guys:n kannessa (ja lehdessä on bändin haastettelu), ja ou mai gaad awwittelen vaan täällä noille Geen kuville. ♥_____♥ Sen ulkonakö on taas vaihteeksi muuttunut, kuten on muidenkin bändin jäsenten. Kuvat ja enemmän asiaa täältä.
+ TÄNÄÄN ON GERARDIN 33V SYNTTÄRIT, HAPPY B-DAY GEE. ♥
TUI TUI.
2. Näin tänään Sex and the City 2:n trailerin ekaa kertaa, joka tarkoittaa ensi-illan lähenemistä.. SATC on ehdottomasti lempisarjani, ja ei ykkösleffassakaan ollut hirveästi valittamista. Olen iloinen että näemme lisää näitä hulvattomia naisia toukuun lopulla tai kesäkuussa. Toissakesänä käytiin katsomassa ykkönen kaverini Allun kanssa, ja se oli yksi kesän kivoimmista päivistä. Tänä vuonna uudestaan! :--)
Tässä traileri, wohoo:


3. Erilaiset nettisivut, joihin olen tutustunut muiden blogien kautta. Yksi sivustoista on Socially Awkward Penguin, jonka kuvista samaistun vähän liian moneen.. :D Eräs toinen on GivesMeHope, jonka tarinat ovat aika liikuttavia, mutta saavat hyvälle mielelle.
4. Lumet sulaa ja kesä lähestyy pikku hiljaa! Pääsee taas mopolla ajelemaan silloin kun ei sada. :) Vielä kun saisi kesätöitä ja olisi muitakin suunnitelmia kesäksi, niin oi!
5. Fitness yoghurt -murojen jogurttikuorrutetut murot, mmm.. Ja muutenkin syöminen.
6. Hauskat elukkavideot, joita tuli Hauskoissa kotivideoissa, ja joita löytyy YouTubesta. Niitä voisi katsoa vaikka kuinka paljon, piristää takuulla! Samaan kategoriaan voisin luokitella icanhascheezburgerin, ihan mahtavia kuvia ja kuvatekstejä! =D Alla oleva kuva sieltä.
7. Leffat, esimerkiksi monet hömppäteinileffat ja animaatiot. Viimeksi katsoin Cloudy with a Chance of Meatballsin ja Brünon.
8. Jos jaksaisin huomenna liikuttaa kehoani jonnekin muuallekin kuin jääkaapille. Esim. lenkille tai huhkimaan kuntopyörän selkään.
9. Aivoton musa.


10. Huomasin juuri että blogillani on pelkästään Bloggerin kautta 90 lukijaa! Kiitos kaikille HIRRRMUISESTI! ♥ Vielä kun kaikki intoutuisivat kommentoimaan niin WOU johan piristäisi! ;--)

Mikä piristää sinua kun mielesi on maassa tai on tylsää?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11