Thursday, April 1, 2010

Musapostaus part 2

Nyt on siis toisen osan aika, ykkösosa löytyy täältä. Menen suoraan asiaan, eli laitan aina yhden biisin joiltain lempibändeistän. Olen tällaisissa postauksissa vähän huono, mutta koska lupasin toisenkin postauksen lempibändeistäni, niin tässä se nyt tulee. :D

Billy Talentista on varmasti jokainen kuullut heidän uusimman levyn myötään. Itse löysin kyseisen bändin jälleen kerran kaverini Vilun kautta loppuvuodesta -08, ja se onkin kuulunut lempibändeihini siitä asti. Ihanaa angstausmusaa.



The All-American Rejectskin tuli tunnetummaksi mm. Gives You Hell -biisillään, mutta itse tutustuin bändiin suunnilleen ysiluokalla. Tämä onkin jo paljon iloisampaa pop-rokkia, ei aina jaksa mököttää. Alla oleva videokin on muuten aika söpis. :D ♥



The Crash on yksi harvoista suomalaisbändeistä joita kuuntelen. Muistan kun kuunneltiin sitä jo pieninä ala-asteelaisina Vilun luona, mutta lähivuosina olen kuunnellut sitä enemmän. Harmi vain että tämäkin mahtava bändi lopetti. :( Niin ja luultiin nappuloina tosiaan että It's Contagious -biisissä lauletaan disco potatoes eikä it's contagious..



Jatkan piipittävä miesääni -linjalla, joten seuraavaksi vuorossa on Mew. Tämäkin on Vilun aikaansaannoksia musiikkimaussani.. Kumpikin taidetaan tykätä vähän raskaamman musiikin lisäksi juuri tällaisista piipittävän lauluäänen omaavista miekkosista. :D



Muistan, että The Ark aloitteli todellista rakkauttani musiikkiin kasiluokalla. Ihan mahtavaa omaperäisyyttä ja sanoituksia rakkaalta länsinaapuriltamme. Ihmettelen suuresti ettei se pärjännyt pari vuotta sitten Euroviisuissa.
Kuunnelkaa nyt näitäkin lyriikoita. ♥__♥



Kuuntelen tosi vähän naisartisteja tai bändejä joissa on naislaulaja, mutta The Sounds on yksi niistä. Bändin musa on kivan energistä ja mukavaa vaihtelua musamakuuni.



Laitoin viimeksikin randomisti seitsemän eri videota, joten teen niin nytkin. Viimeisen bändin valitseminen oli kyllä hankalaa, mutta päädyin nyt suomalaiseen Disco Ensembleen. Tämäkin on yksi niistä harvoista kuunneltavista suomalaisista. Huomasin muuten jossain vaiheessa että Pete Parkkonen kuulostaa välillä häiritsevän paljon Disco Ensemblen laulajalta.. En meinannut osata päättää tämän kappaleen ja Headphonesin väliltä.



Enemmän voit tarkastella musamakuani täältä. Onhan tuota tullut ihan mukavasti kuunneltua alle 1,5v aikana pelkästään koneella ollessa. :--D Kohta 40 000 kuuntelua.

Sattuuko kukaan lukijoistani kuuntelemaan samoja bändejä kuin minä? Joku muukin kuin Vilu.. :--D Paitsi että Ylppöä ja Happoradiota ym. kakkaa en kyllä ikinä ala kuuntelmaan. 8--|

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11