Monday, April 19, 2010

I'm worried about my mental state

Heyy, ajattelin kerrankin tulla postaamaan ilman kamalaa postaustaukoa, hyvä minä. :D Nyt siis vuorossa viime viikon asuja, jotka eivät viime postaukseen päässeet.
Ajattelin kokeilla tällaista asujen numerointia, koska postaan aina monta eri asua kerralla, ja se saattaisi helpottaa niiden kommentoimista. :)
Tässä siis asu nro 1:
♥ housut & laukku: second hand
♥ bolero: Vero Moda (Allulta)
♥ t-paita, niittirannekkeer & korvikset: H&M
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ vyö: äidin vanha
♥ kaulakoru: Tiimari
♥ rannekorut: osa itse tehtyjä, osa Allun tekemiä
Ihan kuin karkkeja!
Asu nro 2:sta näkyy erittäin vähän, koska en nähnyt tarpeelliseksi kuvata sitä erikseen kotona, kun otettiin Allun kanssa taas pari kuvaa koulussa. Paistaisipa minunkin huoneeseen noin ihanasti aurinko muulloikin kuin joskus aamu kuuden aikaan!
♥ t-paita: Jim&Jill
♥ rusetti: Backstreet
♥ korvikset: Bijou Brigitte
♥ kaulakoru: Glitter
Ja asu nro 3. Allu teki minulle koulussa kalanruotoletin, voisi harjoitella itsekin sellaisen tekemistä kun se näytti aika kivalta. :) Voisi kyllä yrittää ryhdistäytyä parissa aineessa, kun niiden tunnit menevät vain Allun kanssa pölöttäessä ihan päättömille jutuille ja dataillen, mutta ei tietenkään niitä koulujuttuja siinä koneella tehden.. Liian suuri kiusaus olla vain jossain naamakirjassa ja lukea blogeja. No jos sitä sitten seuraavilla tunneilla ryhdistäytyisi.. Ai niin se asu. :D
♥ paita & kärpäsrintakoru: second hand
♥ pitkis, kengät, kaulakoru & korvikset: H&M
♥ farkut: Jim& Jill
♥ laukku: Laukkukeskus
♥ panta: Seppälä
♥ vyö: äidin vanha
♥ kello: Leijona
Odottelin tänään koulun jälkeen kaupungilla hammaslääkärille menoa, ja sovitin yksiä kivoja vihreitä farkkuja Seppälässä, jotka olivat alennuksessa 15€. Niistä kuitenkin puuttui nappi, ja ajattelin että kävisin ehkä keskiviikkona hyppytunnilla kokeilemassa niistä toista kokoa (jos niitä on enää jäljellä). En ymmärrä tätä nykyistä intoani vihreisiin juttuihin.. Olen limestä jo pitänyt pitkään, mutta vihreästä en.
Aika ihme muuten ettei hammaslääkäri löytänyt yhtään reikää, viime tarkistuksesta kun on jo aikaa. Reiän alkuja kuitenkin pari, pitää ne varmaan käyttää vielä näyttämässä ennen kuin täytän 18, kun sekin on sitten maksullista! En ole varmaan poikkeus kun en pidä yhtään hammaslääkärikäynneistä, niitä kun on elämääni mahtunut aika monta kun hampaitani oiottiin muutama vuosi. Jo hammaskiven poisto ja röntgenkuvien otto tuntuu minusta tosi epämukavalta. Lisäksi silmäni aina vuotavat. Ja hyi se haju, ja varsinkin maku aina siellä käynnin jälkeen. Hrr. Piätisi muuten opetella sitä hammaslankaa käyttämään, siitä kun aino vaahdotaan. Olen vain tuollaisissa jutuissa tapani mukaan todella laiska.

Katsoin muuten tänään Skinsin neljännen kauden loppuun. Eli toisin sanoen katsoin neljä kautta Skinsiä kuudessa päivässä. Niin että mikä no life..? Tekisi mieli paljastaa siitä kaikkeaaa mutta en halua suututtaa ketään. :D
Äyä, tekisi mieli vielä kirjoitella jotain, mutta pää lyö aika tyhjää. Hmm. No kertokaa te puolestanne jotain.

PS. Apuaa meillä on koulukuvaus ensi viikolla! Stressaan aina sitä, haha. :D Haluan vain kovasti niiden kuvien onnistuvan. Asua olenkin miettinyt jo nyt. XD Joku saattaakin ihmetellä mihin pinkit osiot hiuksistani ovat kadonneet, mutta en viitsinyt värjätä niitä nyt, kun haluan että ne ovat kunnolliset niissä kuvissa. :P

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11