Tuesday, February 23, 2010

What's the worst that I can say?

Hups, yli viikko viime postauksesta.. No, minkäs sille voi kun ei ole muuta kuvamateriaalia kuin päivän asut. :--( Ajattelin kuitenkin että olisi varmaan järkevintä tulla tekemään edes niistä postaus, ennen kuin esittelemättömiä asuja on jotain 10 kappaletta.

Viime tiistai oli aika random kun lähdin Vilun seuraksi hakemaan hänen penkkaripukuaan Jyväskylän tullista. Luulin että siitä tulisi extremeä, koska luulin että joutuisimme kävelemään yhteensä suunnilleen 12 kilometriä tulliin ja takaisin keskusta, mutta _onneksi_ mentiinkin bussilla, joten jalat säästyivät ja shoppausaikaa jäi miljoona kertaa enemmän! Oli kyllä aika mielenkiintoista yrittää saada selkoa mistä bussit lähtee, ja saatiinpa edes vähän liikuntaa kun juostiin pitkin Jyväskylän keskustaa. :--D Bussikuskin ansiosta osattiin lisäksi jäädä ihan oikealla pysäkillä pois, koska matkan varrella ei tainnut missään lukea ohjeistusta tulliin.
Perillä Vilu sai viimein söpön Pikachu-pukunsa, ja pääsimme vihdoin shoppaamaan. :P Minun ja Vilun käsitykset shoppailusta ovat kyllä erittäin erilaiset, koska Vilu käy kaupat läpi supervauhtia, kun minä taas haluaisin hypistellä suunnilleen jokaista ihanaa tuotetta.. En siis monesti shoppaile hänen kanssaan. :DD
Tuli muuten syötyä reissullamme ensimmäinen Subini, koska en viitsinyt kahtena päivänä peräkkäni mäkkiläskeillä.
Shoppailuasuni oli seuraavanlainen. Pakko sanoa että tuo viime kesänä ostettu t-paita on kyllä yksi parhaista ostoksista ikinä! Tyksin. ♥__♥
♥ t-paita: Carlings
♥ neule & kaulakoru: H&M
♥ farkut: Modtex
♥ pipo, laukku & musta niittiranneke: Seppälä
♥ pinkki niittiranneke: Lindex

Kuva tulomatkalta bussissa. :D Kiharat ovat kyllä ihan kuolleet. Ei ole mutten eka kerta kun kaivan kameran esiin vasta tulomatkalla.. Mentiin muuten junalla. :)
Keskiviikkona päälle pääsi heti ainoat ostokseni. En tajua miten en taaskaan löytänyt melkein mitään ostamisen arvoista. :/ Spirit Storessa kyllä harmitti vietävästi kun yksistä pinkeistä talvikengistä oli enää jäljellä liian pieni koko, ja ne olisivat olleet superalennuksessa! Nyyh. :'(
Ostin reissulta siis vain H&M:n -20% alennuksn jälkeen ihan normaalin mustan neuleen (jotenkin tosi masentavaa ostaa perusvaatteita, tuonkin neuleen tilalle teki mieli ostaa ihana kirsikkaneule!), ja lisäksi värikkään, ison ja ohuen huivin. Huivi on oikeasti neliön mallinen, mikä ei välity tuosta kuvasta. koska tila loppui. :D Niin, ja huomasin vasta kotona että noista suurista väriplänteistä muodostuu hedelmiä. XD No, tykkään siitä nyt vain enemmän! ♥
♥ mekko, neule, huivi & korvikset: H&M
♥ farkut & laukku: Seppälä
Keskiviikkona Allu sinne Gran Canarialle, joten suurimmaksi osaksi yksinolo koulussa alkoi. :/
Torstaina oli onneksi koulua vain klo 14-16, mutta kävin ennen koulua ottamassa sen sikainfluenssarokotteen.
Asu:
♥ tunika, farkut, laukku & korvikset: Seppälä (oho, tuo laukku oli jo kolmatta päivää peräkkäin)
♥ neule & rannekoru: kirppis
♥ pipo: H&M
♥ vyö: Pieces
♥ Marilyn-pinssi: Madu Shop
Perjantain meni kotona löhöillessä, ja oli vähän lämpöä ja huono olo sen possupiikin takia. Katsoinkin hetii herättyäni Da Vinci Koodin, joka kesti yli kaksi tuntia. Oli ihan hyvä leffa, koska monet tuollaiset historiaan perustuvat jutut ovat aika mielenkiintoisia. Vähän kyllä alkoi pitkästyttämään sen pituuden vuoksi. Leffoista puheen ollon, katsoin myös yksi päivä Anne Frankin viimeiset päivät -leffat. En ole lukenut Anne Frankin päiväkirjaa, mutta pitäisi joskus. Leffa oli valitettavasti aika tylsä.
Sain perjantaina sentään jotain järkevääkin aikaan, nimittäin korjattua rikkiolleita korujani. Tästä laiskemmaksi ei varman ihminen voi enää mennä, koska osa on odottanut korjaamista varmaan jo yli vuoden. Tässä korjattuja kotuja, noiden lisäksi liimailin vielä hamahelmi-Hello Kittyn kasaan.
Viikonloppu meni taas kotona ollessa, mutta sunnuntai oli kyllä ihan mukava kun katsoin taas How to Marry a Millionaire -leffan, joka on tehty vuonna -53, ja jossa on mm. Marilyn Monroe. Voisin melkein sanoa itä yhdeksi lempileffoistani. :) Sunnuntaina myös Katja ja Riikka -serkut kävivät.
Eilen oli maanantai, ja oli varsin yksinäinen, apaattinen, kylmä ja väsyttävä päivä. Paha kasviskeittokaan ei tehnyt pitkästä koulupäivästä parempaa. Asukin oli mitä oli.
♥ kauluspaita: äidin vanha
♥ farkut, pitkähihainen & laukku: Seppälä
♥ rusetti: H&M
♥ sienikoru: itse tehty

Tänään jätin suosiolla menemättä viimeiselle tunnille, kun olisi taas ollut hypärin takia 2,5h odottelua. -__-' Tulin siis kotiin, katsoin The Queen -leffan, luin eilen tullutta Miss Mixiä (ystävänpäivätilaus ♥), ja lahjalehtenä tullutta Trendiä. Nyt minulla on kolmen tyyliasioita käsittelevän lehden maaliskuun numero, kun Demi tulee minulle ihan normaalistikin. :D Liäksi otin lyhyet päiväunet, jotka eivät kyllä piristäneet ollenkaan (en vain taida oppia, etteivät päikkärit sovi minulle sitten yhtään), ja kokeilin vähän aikaa äidin ostamaa piikkimattoa. En osaa vielä sanoa mielipidettäni siitä, saa nähdä tuleeko sitä ikinä käytettyä.
Asuni tänään:
♥ mekko: KappAhl
♥ neule & korvikset: H&M
♥ leggarit, panta & helmet ranteessa: Seppälä
♥ laukku: Citymarket
♥ Pikachu: itse tehty
 
Eilen sain huoneeseeni energiansäästölampun, jännää.
Tänään on muuten toisen koiramme eli dreeveri-Remun (Wäpän) 4v synttärit! Ihan uskomatonta että sekin on jo majaillut meillä kohta neljä vuotta. Haimme sen pääsiäislomalla ollessani seiskaluokalla. Tässä kuvamateriaalia, haha pikku-Mara. :---D Pinkki oli must jo silloin, ja jo aikoja ennen sitä.
Huomenna on very lovely koulupäivä: klo 8.15-16.30. Yyy. x__x

Loppuun Otus. ♥
P.S. Aloitin pari päivää sitten tekemään musapostausta, mutta en voinut tehdä silloin muuta kun miettiä siihen laitettavia biisejä, koska YouTube ei taas kerran suostunut olemaan yhteistyöhaluinen. Ehkä saan osa ykkösen tehtyä piakkoin! Tässä vähän esimakua, keneltäs muultakaan kuin lempibändiltäni MCR:ltä. 8--)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11