Monday, February 8, 2010

Back to school

Hi everybody.

Tänään oli kouluunpaluu yli kahden kuukauden tauon jälkeen! So weird.. Kohta kuitenkin enemmän siitä, koska ensin viimeviikon kuulumisia. :)

Viime perjantaina oli siis viimeinen päivä töissä, ja se on sinäänsä surullista koska siellä oli ihan kivaa, työkaverit olivat mukavia ja olin jo oppinut talon tavoille. Otin muuten yksi päivä pukuhuoneessa kuvan erittäin sexystä työasustani. Paidan koko oli 36, mutta se vastasi enemmän kokoa XXL.
 Sain myös mukavasti pikkusälää lähtiäislahjana. :)
Viime lauantaina koitti odotettu päivä, koska menimme vihdoin shoppailemaan Kuopioon äitini, kummini ja serkkujeni Katjan ja Riikan kanssa. ♥ Hyvä että maltoin edes odottaa lauantaita, koska en ollut päässyt kunnolla shoppailemaan pitkään aikaan. Enkä kyllä valitsemaan kunnon asua, laittamaan hiuksia paremmin tai meikkaamaankaan minulle ominaisemmalla tyylillä.
Tässä shoppailuasu.
♥ t-paita, hame & sormukset: H&M
♥ neule: kirppari
♥ leggarit: KappAhl
♥ laukku: Seppälä
♥ panta: Seppälä
♥ koru: Glitter
♥ korvikset: Bijou Brigitte (Allulta)
♥ helmet: kirppari
 Tein ekaa kertaa kiharoita Hannalta saamallani suoristusraudalla, käytin myös ekaa kertaa tuuhennoksia. Pitäisi pestä ne hopeashampoolla.
Kuva otettu matkalla Kuopioon.
Tein tosi vähän ostoksia, ja ostinkin vain yhden vaatteet, mutta katsokaas millainen ihanuus olisi ollut Madu Shopissa. 8((
Ihan täydellinen toppi, ihan kuin minulle tehty, rusettikin ja kaikki, mutta, siinä oli vain yksi "pikku" vika: sen takaosa oli kunnolla läpikuultavaa kangasta, joten ajattelin realistisesti ja unelmatoppi jäi kauppaan. Truii.Muistelen tuota kaihoisasti. 8'--(

Käytiin muuten Raxissa työmässä, enkä olekaan käynyt siellä yli kahteen vuoteen, koska aloitin kasvissyönnin keväällä -08. Nyt kuitenkin ajattelin sinne mennä syömään, koska tiesin että siellä on ainakin yhtä pizzaa missä ei ole mitään lihaa, ja kivana yllärini niitä pizzoja oli jopa kahta erilaista. Pisteet Raxille! Nolo juttu Raxissa syömisessä oli kyllä se, että söin itseni niin täyteen kaikkea sitä ihanaa ruokaa, että sen jälkeen käveleminen ja hengittäminen oli hiukan vaikeaa.. Hyvä minä. Yrtin vain saada vastinetta rahoille, koska en edes pystynyt syömään mitään lihapullia tai kanaa ym. XD

Nyt kuitenkin niihin kohtuuvähäisiin mutta kivoihin ostoksiin.
Olin ihan yllättynyt kun H&M:ltä en löytänyt oikein mitään ostamisen arvoista, ja lopulta matkaan lähti vain kukkarintakoru/pinni, ja -50% alennuksen jälkeen 2€ maksaneet koppakuoriaiskorvikset  (joita olin katsellut jo aiemmin).
Lindexistä löytyi aivan ihanat pinkit sydänaurinkolasit (jollaiset melkein samanlaiset minulla on jo punaisina), ja pinkki niittiranneke. Olisin ostanut Seppälästä muuten melkein samanlaisen rannekkeen, mutta tuossa oli soljella säädettävä pituus, joten tuota pystyy pitämään esim. neuleen tai hupparin päällä. Seppälän rannekkeessa pituus ei olisi riittänyt.
Käherrystarvikkeesta ostin Grimasin meikkivoiteen tummille silmänympäryksilleni, koska yritän epätoivoisesti löytää parasta ainetta peittää ne. Tänään sitä kokeilin, ja ihan ok:sti tuo pelittää ainakin ekan testauksen perusteella.
Katja-serkulta sain aikaisena ystävänpäivälahjana tuon Glitteristä ostetun mustan rusetti(sieni)pannan, ja Riikalta kolikolta toimivasta koneesta Hello Kitty -kännykkäkorun. :3 Kiitos vielä, tytöt!
Itse asiassa ostin nuo Lumenen kynsilakat jo viime viikolla Cittarista, koska ne maksoivat 7,90/2 kpl, mutta ne nyt pääsivät samaan kuvaan.
Reissun ainoa vaateostos löytyi melkein viimeisestä kaupasta, nimittäin KappAhlista, ja sille jäi hintaa n. 17€ -25% alennuksen jälkeen, jonka sain näyttämällä KappAhlilta tullutta viestiä. Kerrankin hyötyä niistä ainaisista tarjousviesteistä! :D Tuo ihana mekko saattaa päästä jo huomenna päälle.
Tänään tosiaan palasin kouluun pitkän tauon jälkeen, ja sainkin nukkua 4,5h enemmän kuin jos olisi ollut vielä töitä. :D Saatiin lukkarit, ja tiedossa onkin aika kamala jakso. Mm. ihan mukavasti puoliviiden päiviä..
Tänään oli koko päivä ensiapua, ja tunnilla istuin tässä asussa. (Blogger muuten kivasti mössötti tuon kuvan laadun..)
♥ MCR-paita: Allulta
♥ huppari, pillit & korvikset: H&M
♥ niittivyö: Vilulta (Cybershop)
♥ laukku: äidin vanha
♥ rusetti: Backstreet
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä
Allua ei tullut nähtyä kunnolla koko työssäoppimisen aikana, joten synttäreitänikään ei tullut mitenkään vietettyä hänen kanssaan, joten sainkin häneltä lahjan tänään. Kiitti vielä. ♥

Söpö kortti, panta, saippua, ja tämä Vero Modan bolero tms. =)
On kyllä kivaa kun saa taas valita asuja, ja tulee postauksiinkin vähän täytettä. :) Ja että näkee Allua. Tulevat hypärit, pitkät päivät, bussilla kulkeminen, kokeet ja muut koulujutut eivät kylläkään ole niitä kiva-listalla olevia asioita..

Tänään minulla on jostain syystä ollut jotenkin heikko olo, vaikka olen syönyt mielestäni ihan hyvin, paitsi että nyt on jo kova nälkä kun tämän postauksen tekemiseen on mennyt taas aikalailla aikaa. Iltapalaa hakemaan siis!

PS. Kuinka reilua muuten: Allu ja ne lähtee taas Gran Canarialle viikoksi. Mäki haluun!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11