Thursday, February 25, 2010

Musapostaus part 1

Maailmassa on yksinkertaisesti niin paljon mahtavaa musiikkia, että jos alkaisin linkittämään kaikkia lempibiisejäni niin postaukset eivät varmaan koostuisi mistään muusta kuin niistä. :D Siispä olenkin päättänyt laittaa näihin musapostauksiin vain yhden ainokaisen videon aina yhdeltä lempibändiltäni. Mukaan pääsee tosi valikoitu joukko, koska on olemassa monia bändejä joilta kuuntelen vain muutamaa mahtavaa biisiä, mutta ne eivät nyt pääse mukaan. Olenkin ajatellut että voisin laittaa yhden niistä mahtavista biiseistä aina postauksen loppuun, nykyisen "now playing" kohdan tilalle.
Tällaisia musapostauksia on tullut varmaan aika monelta bloggarilta, mutta koska ei yli kahden vuoden bloggauksen aikana minulta, ajattelin että nyt olisi korkea aika tehdä tällainen. Profiilistani löytyy myös lista bändeistä joita kuuntelen.
Huomiona myös se, että valitsin mukaan vain sellaisia biisejä joista on musiikkivideo, ettei menisi ihan tylsäksi. :) Jos nyt kukaan jaksaa kuunnella edes yhtä biisiä.. :--D
Pahoittelut kun en löytänyt kaikkia videoita kovin hyvälaatuisina.

Aloitan loogisesti lempibändistäni, eli My Chemical Romancesta, josta myös kerron enemmän.
MCR:ää aloin kuuntelemaan kunnolla vuoden 2008 alkupuolella, eli olin silloin ysillä, ja tästä syystä missasin MCR:n Suomen keikan kesällä 2007. Harmittaa erittäin pahasti että koin valaistuksen "liian myöhään"!
Tässä välissä voisinkin mainita, että nykyinen musamakuni alkoi muutenkin muotoutumaan ysiluokalla rokimpaan suuntaan ja nykyiselleen, eikä paluuta ole ollut. Taisin vasta silloin muutenkin tajuta miten tärkeää musiikki minulle on, ja kuuntelenkin sitä aina kun mahdollista.
Kuuntelin satunnaisesti MCR:ää jo ennen kunnollista tehokuuntelua, ja ensimmäistä kertaa kuulin I'm Not Okay:n jo jossain kuudennella luokalla, kun ystäväni Vilu näytti sen videon. En silloin vielä innostunut bändistä, mutta nyt olisi vaikea kuvitella elämääni ilman sitä.
MCR:ltä on kolme levyä: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers for Sweet Revenge (2004), ja The Black Parade (2006). Uutta levyä olen odottanut kuin kuuta nousevaa, ja sen pitäisikin ilmestyä tänä keväänä! On erittäin todennäköistä että saan silloin vähintäänkin sydärin.
P.S. Ja minähän en ole yhtään fanityttö toista kitaristia eli Frank Ieroa ja laulaja Gerard Waytä kohtaan, ehen... Jos ette tiedä kumpi kitaristeista on Frank, saatte arvata. :---D Niin ja tuo on paras video ikinä! ♥



Seuraavana vuorossa video bändiltä nimeltä The Used, joka on lempparini MCR:n jälkeen. :P Yksinkertaisesti sanottuna aivan ihanaa (ja angstista) musaa. Pahoittelut etten löytänyt parempilaatuista videota.



Monista muista kuuntelemistani bändeistä eroaa aika paljon Mindless Self Indulgence eli MSI. Kuvailisin tätä sienimusaksi.



Placebo ei aluksi edes niin kovaa kolahtanut, mutta kun kuuntelin sitä enemmän se vain yksinkertaisesti osui ja upposi. Ihanaa koomausmusaa.



Kuuntelen tosi vähän suomalaista musiikkia, mutta HIM on yksi poikkeuksista. Olin HIMin keikallakin Nosturissa joulukuussa -08. Minulla on vieläkin tallessa bändin jonkun jäsenen vesipullo. =D



Seuraavana vuorossa Good Charlotte, jonka video on nyt jonkun ihme metacafe:n kautta, koska YouTube on kökkö eikä sieltä löydy nykyään monia hyviä videoita.


Good Charlotte - I Just Wanna Live (Official Music Video)

Simple Plan.. Muuta en osaa sanoa kuin että hyvä bändi kyseessä. :D



Tässä oli nyt ensimmäiset seitsemän monista mahtavista bändeistä, ja itse asiassa juuri näitä seitsemää olen Last.fm:n mukaan kuunnellutkin eniten. En osannut arvioida mikä olisi hyvä biisien määrä per postaus, joten laitoin nyt randomisti 7. :D
Vilulle muuten iso kiitos, koska olen hänen kauttaan tutustunut moniin kuuntelemiini bändeihin. Kiitti mussu! ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11