Tuesday, January 19, 2010

My head hurts

Hey..

On tullut pidettyä blogilomaa, ei kylläkään edes tarkoituksella. Elämäni on nyt tänä talvena kuitenkin ollut normaaliakin tylsempää, ja tuntuu että jokaisesta postauksesta tulee ihan samanlainen, vaikka niiden välillä olisi pitkäkin aikaväli. Tuntuu, että elämässäni ei tapahdu töiden ohella mitään muuta, koska en laske kotona laiskottelua varsinaiseksi elämiseksi.
Vaikea kuvitella, että työssäoppimista on enää tämän viikon jälkeen vain kaksi viikkoa jäljellä! Aika on mennyt nopeasti, vaikkei se siltä alkuviikosta aina tuntuisikaan. :D Ensiviikolla minulla on myös näyttö, eli osaamiseni arvioidaan. En aio hirveästi sitä stressata, teen vain kaikki hommat samalla tavalla kuin tähänkin asti, eli parhaani mukaan. Lähipäivinä pääsen myös ehkä tutustumaan kassalla olemiseen, jota toivoinkin, koska jos oppisin edes perusjutut kassakoneen ym. käytöstä, siitä olisi varmasti apua tulevaisuudessa.

Viime sunnuntaina kävimme kummitäti synttöreillä, ja näin serkkujani Katjaa ja Riikkaa. Pelattiin heidän uutta modernia Trivial Pursuitia, jossa on on elektroninen vempain josta luetaan kysymykset, ja kuulemma koneelta saa siirrettyä siihen aina eri aihealuettain kysymyksiä. Nerokasta. Synttäreillä olin tässä kiireessä valitussa asussa. Huoh, kerrankin kun voin pukeutua muihinkin kuin työvaatteisiin, niin arvioin ajan väärin. No, viihdyin kuitenkin asussa, ja käytin ekaa kertaa noita ihania ruususukkiksia ja ruusulaukku. :) Aika ruusuista koko asu.
 
♥ sukkikset, paita, hame, rannekoru, pipo & ruusupinni: H&M
♥ neule: kirppis
♥ laukku: Citymarket
♥ kaulakoru: Fiorella

Wait, what? Mitäs nuo tekstit nyt noissa kuvissa tekee?! No, siinä ne nyt napottaa, ja ihan siitä syystä, kun tänne blogiin eksyy vähän liian usein aika "ihania" ihmisiä. Niiden kyseisten ihmisten takia tietooni on tullut arviolta 30 tapausta, joissa kuviani käytetään luvatta. En pysty sanoin kuvailemaan miten vihaiseksi tulen, kun huomaan että joku järkevä on taas päättänyt luoda jonnekin IRC-Galleriaan tms. palveluihin kuvillani profiilin. Olen yhteensä kuluttanut niiin monta tuntia niitä ilmiannellessa, ottaessa sähköpostilla ylläpitoon yhteyttä, ja joissain tapauksissa lisäksi yrittänyt puhua järkeä niille feikeille. Mutta kun ei niin ei. Joidenkin pikkuruisiin päihin ei vain iskostu se tieto, että _toisten_kuvia_ei_käytetä_ilman_lupaa_eikä_niitä_väitetä_omiksi_. En todellakaan tiedä miten jatkossa aion tämän asian kanssa tehdä, eli laitanko kuviin tuollaiset rumat osoitekentät pilaamaan kaikki kuvat, vai kestänkö sitten seuraukset jos joku taas päättää pölliä kuviani.
Mitä mieltä itse olet; mitä minun kannattaisi tehdä? Vihaan itse noita tekstejä..

Tässä yksi pärstäkuva viime viikolta. Laitan harvoin asuisin pinkkiä ja vaaleanpunaista yhtä aikaa, ja kuvassa näyttää että päälläni olisi pelkkiö pinkin sävyjä, mutta tuo paita on vain työpaidan alle tarkoitettu. Eli oikeastaan tarkoituksena on työpäivinä kuvailla vain koruja. :D

Aagh, päähän koskenut töistä asti, ja kävin äsken ottamassa lääkettä, mutta nyt tuntuu että kipu vain pahenee. Nukuttaa kamalasti, mutta en varmaan saisi edes unta tämän kivun takia. -__-' Ei ole helppoa..

Ostin muuten eilen töiden jälkeen tämän paidan, kun sen bongasin töiden lomassa. Onneksi oikea koko ei kerrennyt mennä!

Kauluspaita pitkästä aikaa. :) Impuls-merkkinen, normaali hinta 26,90€, nyt 10€. Kuva ei tee oikeutta.

Torstaina kampaaja-aika, viimein! Menen kampaajalle aina sekavin tuntein, koska en voisi elää näillä kaksihaaraisilla enää, mutta pelkään joka kerta että kampaaja pilaa hiukseni/ei tee niistä mieleisiäni. Lopputuloksen kun näkee kunnolla vasta kotona kun laittaa ne itse normaaliin tapaan.

Vaikka onkin vasta tiistai, mietin jo mitä tekisin viikonloppuna, koska kerrankin olisi ehkä mahdollisuus tehdä muutakin kuin olla yksin/perheen kanssa kotona. Joko menen Allun tai Hanna-serkun kanssa Kuopioon shoppailemaan kun en viime lauantaina päässyt (:--((), tai sitten menen Hannan luo tai.. Ei vielä tietoa.

Tällä hetkellä katson Tough Lovia (:DD), ja sen jälkeen toivon mukaan nukkumaan. Kerrankin ajoissa!

Pahoittelen suuresti blogini tasoa ja kaikkea tätä valittamista, en vain voi sille oikein mitään että olen ihan masiksessa ja surkuna.

PS. OMG! Maanantaina täytän 17v!! I'm gonna be old. :--( Ikäkriisi alkaa jo nyt, koska en tosiaankaan tiedä mitä realistista tulevaisuudeltani haluan. En koskaan kasva aikuiseksi.

PPS. Katsoin tänään Paahde (Holes) leffan, joka on tehty sen nimisen kirjan perusteella. Muistan kun meidän piti joskus kasilla lukea se kirja, ja itse asiassa se oli ihan hyvä. En enää muistanut läheskään kaikkia tapahtumia, ja osa taas tuli vähitellen mieleen leffan edetessä.

Tällä hetkellä mieltä piristää:
~ se, kun tuntemattomat ihmiset tulevat sanomaan irl jotain ihanaa. Eräänä päivänä olin taas purkamassa kenkäkuormaa myymälän puolella, kun n. 50v pariskunta kävelivät ohitseni ja peruuttivat heti takaisin ihaillakseen hiuksiani. Aww! ♥ Pari viikkoa sitten myöskin eräs mummo tuli ihailemaan lettejäni ja halusi jopa koskea niihin. :D Vaikka rakastankin kaikkia ihania kommentteja mitä saan mm. tänne blogiini (kiitos teille), niin on kuitenkin ihan eri juttu kun joku tulee kasvotusten kehumaan. Saa takuuvarmasti hymyn huulille! Pitäisi itsekin ottaa mallia ja ilahduttaa ihmisiä, kun tulee mieleen joku juttu jota kehua.
~ mangot. Söin ekaa kertaa mangoa joskus pari kuukautta sitten, ja nyt rakastan sitä kun sain sitä toista kertaa maistella. :P
~ ihanat lumiset puut, jotka ovat olleet kyllä sellaiset jo aika kauan. Pakkanen voisi olla kylläkin alhaisempi! Huomennakin jotain -20..

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11