Friday, January 8, 2010

200!

Ette varmaan arvaa mitä tuo otsikko meinaa? ;) No tietysti sitä, että tämä on kahdessadas kirjoittamani postaus! Suunnilleen kuukauden päästä tämä blogi on ollut pystyssä jo kaksi vuotta, hui! Niin se vain aika rientää. Toivon mukaan keksin blogini synttäreiksi jotain vähän erikoisempaa postausta. :)

Tämä viikko on ollut työssäoppimisessa raatamista, kun töihin paluu oli maanantaina. Ei kovin reilua että melkein kaikilla oli melkein kolmen viikon loma! Itselläni olisi ollut virallisesti n. 1,5 viikkoa lomaa..

Asukuvia ei ole kertynyt kuin yksi, ja sekin on uudelta vuodelta kun en halunnut näitä kuvia viime postaukseen laittaa. Näissä vaatteissa siis oleilin serkkuni Hannan luona.

♥ hame: Gina Tricot
♥ paita, panta & rannekorut: Seppälä
♥ laukku: Laukkukeskus
♥ kaulakoru: Allulta
♥ satiininauha: kangaskaupasta

 
 
Ah, vastavärjätyt hiukset. ♥ Melkein puolivuotta viimeisestä kampaajakäynnistä = yh. Kaksihaaraisia on enemmäin kuin laki sallii, ja olisin käynyt "jo" joulukuussa kampaajalla, mutta kun yritin saada aikaa kampaaja oli lomalla. Olen myös monesti töiden jälkeen unohtanut käydä varaamassa ajan, ja tänään kun sitten muistin niin kampaamo oli kiinni. Pakko muistaa maanantaina joko käydä siellä tai soittaa sinne! Se onkin sitten jo toinen juttu, että saanko ajan jonnekin maaliskuulle vai milloin kun ainoa aika mikä kävisi olisi arkipäivinä n. klo 15.15-15.30..

Selvisin muuten alennusmyynneistä erittäin vähäisin löydöin. Sillähän ei tietenkään ole osuutta asiaan, että vaatekaupoista kävin vain Seppälässä. :--D Lopputulos olisi varmasti ollut suurempi jos olisin päässyt vaikka Kuopioon.

Siltä jo mainitsemaltani Seppälän reissulta mukaan tarttui viidellä eurolla söpö rusetti-clutch, josta saa tuon ketjun irti. Alkuperäinen hinta 14,95€.

Citymarketista eli työssäoppimispaikastani ostin (tai no äiti osti :))  viimeise pinkki-mustan ilta/pikkulaukun. Pikkulaukkuja siis! Saa nähdä tuleeko noita miten käytettyä, kun yleensä kannan koko omaisuuttani mukana. :D No ainakin tuota rusettilaukkua varmaan enemmän kun se ei ole niin juhlava. Alennuksen jälkeen hintaa tälle jäi n. 12€. Ja laukkuvuori vain kasvaa..

 Tämä ostos ei sitten olekaan aleostos, vaan ihan uusintaa uutta! Tänään nimittäin töihin tuli näitä aivan ihastuttavia ylipolvensukkia, ja minun oli aivan pakko saada ne jo tänään, vaikka ne tulevat myyntiin vasta varmaan ensi viikolla. :D Näitä tuli myös ainakin neonvihreällä ja -keltaisekka pitsiosuudella/rusetilla. Me likes! Ette saa vielä kunnollista kuvaa, koska kamarani salama valotti kaikki kuvat ihan piloille.. Tosi ihanaa tämä ainainen pimeys. No, onneksi kuitenkin kevättä päin ollaan menossa pikku hiljaa! Ei kuitenkaan siltä vielä tunnu kun töissäkin kun vien pahvilaatikoita ja muita roskia roskiin (ulos), niin olen siellä aina ihan jäätymispisteessä.
Niin no mutta tässä se kuva niistä sukista! :D Tai no niiden yläreunasta. Nuo ulottuvat ainakin tällaisella tapilla kuin minä niin aika korkealle, joten eivät varmaan ainakaan valu niin helposti.

Toissailtana lakkasin taas kynteni kun edelliset olivat jo niin kuluneet, ja teinkin sellaisen lakkauksen mitä en ennen ole tehnyt, eli ranskalaisen manikyyrin, mutta kynnen alempi osa pinkillä lakalla ja ylempi osa mustalla. Olisi ehkä voinut tehdä ne vähän huolellisemmin, mutta ei sitä aina kykene. :D Niin ja tietty menin laittamaan päällyslakan liian aikaisessa vaiheessa, joten joistain kynsista tuli vähän violettiset..

Tässä yksi tämänpäiväinen pärstäkuva. Muutenhan olen aina työvaatteissa töissä, mutta tuo neule lämmittää edes vähän työpaidan alla, ja erilaisilla koruilla, hiusjutuilla ja meikeillä yritän kompensoida sitä, etten voi pukeutua niin kuin haluaisin.
Tänään oli vuorossa turkoosia, ja tietty pinkkiä siinä ohessa. ;) Joku ruekoosi hiusjuttu olisi kyllä kiva, sopisi mielestäni hyvin hiuksiini!

♥ neule, panta & korvikset: Seppälä
♥ helmet: kirppis

Hmm, mitähän muuta sitä vielä selostaisi.. Ai niin, ihan kiva juttu: konevanhukseni alkoi eilen kapinoida ulkoista kovalevyäni vastaan, ja siinä on tietenkin kaikki kuvani!! Sain kovon kuitenkin veljeni koneella toimimaan (thank god!), joten siinä ei varmaankaan se vika pitäisi olla. Tänään sain myös joksikin aikaa toimimaan sen omalla koneellani, kunnes se sitten taas lakkasi toimimasta.. En kestä jos en voi pitää kaikkia kuviani aina "saatavilla" olevissa, yhyy, kun koneeni omaan muistiin ei varmaan mahtuisi kuin jotain pari gigaa kuvia, korkeintaan. :( Toivon todella että koneeni lopettaa temppuilin! Ajattelin yrittää selvitä tällä koneella edes siihen asti että muuttaisin jonnekin muualle, olettaen että se tapahtuisi 18-vuotiaana. :D Sekin aika saattaa kylläkin olla koneelleni liikaa..


PS. Vilu taiteili hienon taideteoksen pöydälleni sinitarrasta ollessaan täällä lomalla. :--D It's me!

+ Ikuisuusodotuksen jälkeen sain vihdoin lainattua kirjastosta Annie Proulxin  Lyhyt kantama -kirjan, joka koostuu novelleista ja yksi niistä novelleista on nimeltään Brokeback Mountain, josta on tehty samanniminen yksi lempparileffoistani! Hyvä novelli kyseessä, mutta tällä kertaa onkin niin päin että mielestäni leffa on parempi kuin kirja/novelli. Sillähän ei tietty ole osaa asiaan että leffassa näyttelee Jake Gyllenhaal ja Heath Ledger.. :DD
 
++ Olen tällä ja viime viikolla kuunnellut ihan innoissani 30 Seconds to Marsin uusinta This Is War -levyä. Rakkautta! ♥__♥

Np: Nyt soisi 30 Seconds to Mars - Night of the Hunter (Flood Remix) jos se kovo toimisi! Onneksi vain pieni osa musaa on siinä.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11