Saturday, January 2, 2010

I can't help it..

..I love Audrey Kitching.
 
Minulla ei ole ollut yläasteen Paris Hiltonin ihailun lisäksi ketään julkkista (tai oikeastaan ketään muutakaan) kenen tyyliä olisin ihaillut erityisemmin, koska ketään "minun tyylistäni" julkkista ei vain ole ollut. Kuitenkin joskus pari vuotta sitten sain kuulla Audreystä (tai löysin hänen kuviaan?), ja ihailin niitä jo silloin. En kuitenkaan alkanut seuraamaan Audreyn blogia tai häntä MySpacen kautta, mutta vähän aikaa sitten "löysin" hänet jotenkin uudestaan, ja olen joululoman aikana lukenut koko hänen bloginsa läpi vuodesta 2007 tähän päivään.
Ennen kuin olin lukenut Audreystä mitään, ajattelin jotenkin että hän olisi vain joku "scene queen", varmaan koska olin kuullut hänestä vain negatiivisia asioita. Blogin lukeminen muutti käsitykseni kuitenkin täysin. Audrey vaikuttaa ihanalta ihmiseltä, eikä miltään muulta kuin aidolta omalta itseltään. Tai sen kuvan hänen teksteistään ainakin saa. Audreyn blogi on myös niiin inspiroiva, ja on tuonut edes jotain ihanaa masentavaan lomaani. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta normaalin masistelun lisäksi olen tuntenut oloni jotenkin extra kamalaksi. Tähän väliin voisinkin mainita, että oli ihanaa nähdä Hannaa uutena vuotena ja olla hänen luonaan kaksi yötä, mutta muuta ihanaa uudessa vuodessa ei sitten ollutkaan. Tunsin vain itseni yksinäiseksi ja söin + jotain muuta perussettiä. Toivottavasti teillä oli mukavampi uv. Uv:n asukuvia tulossa varmaan seuraavassa postauksessa, koska haluan tähän postaukseen vain Audreyn kuvia.

Pakko kuitenkin myöntää, että koska olen aika kateellinen ihminen, tunnen pakostikin kateutta Audreyn vaatekaapin lisäksi hänen hiuksiinsa, ja varsinkin positiiviseen ajattelutapaan.

Tässä yksi lainaus Audreyn blogista:
"How would you describe yourself and what you are doing?
I think what I set out to do is to change the beauty standards. In todays society who is to say someone who is 5'4 is not tall enough to model? Or someone with pink hair is ugly? I think this perfect image of the 6 foot Barbie doll is getting boring if you ask me. I want to show girls you can have fun with fashion, be yourself and be beautiful. I think the media is crap. Im on a worst dressed list every time I leave the house, and why? Because someone who is so painfully boring and scared to take a chance thinks so. It is all crap and I think people get down on themselves because of it. Self confidence and not caring is the key. Everyone is beautiful as long as they believe they are." (Jostain haastattelusta)

Voi kun vain osaisin noudattaa vaikka tätä seuraavaa neuvoa..
"Power of positive thinking can turn anything around. Did you guys know you can cure yourself with positive thoughts....from anything physical and mental? Don't get me wrong do everything you can do on the medical side as well. Its proven that power of positive thought helps cure anything faster and more sufficent. Cut the negitive out.
One you replace negative thoughts with positive ones,you will start seeing positive results." (Audrey blogissaan 5.9.09)

Ihailetko itse ketään julkkista/kenenkään julkkiksen tyyliä?

Pics from here and here.

PS. Katsoin eilen Aleksanteri-leffan. Luulen etten ole ainoa jonka mielestä sen parhaaseen antiin kuului mm. Jared Leto ja Aleksanterin ja Hefaistionin "suhde".. :---) ♥ Niistä teurastuskohtauksista en niinkään välittänyt..

PPS. Huomasitte varmaan uuden bannerin? :) Sen on tehnyt sama lukija joka teki edellisenkin Marilyn-bannerin. Thanks again! ♥

Np: Owl City - Vanilla Twilight

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11