Tuesday, March 3, 2009

I'm just not that smooth

I'm here again! Perjantaina tosiaan lähdin äitini, kummitätini ja kahden serkkuni kanssa neljän jälkeen bussilla Pieksämäelle, jossa kerkesimme _juuri_ja_juuri_ juoksemalla pendolinoon. Oli aika sairasta, kun piti bussilta juosta suoraan siihen, ja jos olisimme jääneet enemmän miettimään että mihinköhän junaan meidän pitää mennä, olisimme jääneet sinne Pieksämäelle tavaroittemme kanssa. No, onneksi kuitenkin kerettiin, ja loppupäivä menikin sitten siinä matkassa Tikkurilaan, josta enoni sitten haki meidät Vantaalle heidän luokseen.

Tässä muuten asu jossa olin perjantaina koulussa ja jossa sitten lähdin matkaan.
♥ neule & pillit: H&M
♥ olkaimeton toppi: Seppälä
♥ vyö: äidin vanha
♥ kaulaketju: Fida
♥ radiokoru & korvikset: H&M
♥ rusettipinni: lapsuusajoilta
♥ kello: Leijona

Reissulla en ottanut perjantain jälkeen yhtäkään kuvaa, hyvä minä. Tässä siis ainoa kuva minusta, ja tässäkin istun pendolinossa.
Sain muuten kuulla ihan kivan yllärin perjantaina juuri kun olimme lähdössä, nimittäin joku päälle kaksivuotias serkkuni jonka luokse olimme siis menossa, oli oksennustaudissa. Ajattelin että jes, sehän siitä vielä puuttuisikin jos minä tai joku muu seurueestamme olisi lauantaina yrjötaudissa, kun suunnitelmissa oli shoppailla koko päivä. En siis voinut muuta kuin pestä käsiäni ahkerasti ja toivoa parasta.

Lauantaiaamuna kaikki vaikuttivat ihan terveiltä, paitsi että kummallakin serkuistani koski vuorotellen mahaan ja ajattelin että tässä sitä sitten mennään, mutta onneksi sitten pääsimme kuitenkin shoppaamaan ja heidän kivut lakkasivat.

Lauantai siis menimme heti yhdeksäksi metrolla Kamppiin, ja sen kierrettyämme suuntasimme Forumiin, josta sitten menimme niiden lähellä olleeseen bändituotekauppaan, jonka nimeä en kyllä muista. Olisi siellä ollut pari MCR:n ja yksi The Usedin paita, mutta ei niitä hienoimpia, joten en sieltä ostanut mitään.
Bändituotteiden katselun jälkeen lähdimme metrolla Itikseen, jossa sitten oltiin loppuaika. Joku lukijani oli nähnyt minut H&M:llä. ja vähänkö taas yllätyin, kun viimeksikin kun kävin joulukuussa Helsingissä, kaksi tai kolme lukijaani oli bongannut minut! :DD Tämä on ihan outoa minulle, kun blogini edes ole mikään tunnettu.

Okei mutta nyt taas asiaan, eli sitten kun oltiin Itiksessä muussattu jalkamme ja syöty herkkuja, palasimme Vantaalle, eikä edes kertaakaan menty väärään metroon. Tämä on suorastaan ihme huonolla tuurillamme.

Yön nukuttuamme päätimme ettemme olleet saaneet suunnilleen kahdeksan tunnin shoppailusta tarpeeksemme, ja lähdimme vielä Vantaan kirpparille. Siitä tulikin mieleen, että jäi kyllä harmittamaan kun emme kerenneet käydä UFF:ssa, vaikka sen kyllä piti olla lauantaina viiteen auki, ja me kävimme sen ovella viittätoistavaille, joten oli vähän outoa.
No onneksi sieltä kirpparilta sentään löytyi pientä kivaa :)

Puolineljältä sitten lähti pendolino takaisin Pieksämäelle jossa oli vaihto taajamajunaan, ja kerkesimme TAAS juuri ja juuri juoksemalla siihen, että huh huh!! Kuka niitä aikatauluja oikein suunnittelee, kun pitää juosten liikkua kulkuneuvosta toiseen!? Kiva kun koko ajan jumalaton kiire ja on ihan vähällä ettei jää asemalle.
Lopulta kuitenkin selvisimme kotiin kun vielä junamatkan jälkeen isäni haki meidät kotiin.

Jos pieniä vastoinkäymisiä ei oteta huomioon, matka oli tosi mukava, kuten aina nuo Vantaan reissut. :) Tämä oli siis jo neljäs kerta talvilomalla kun lähdemme enoni ja hänen perheensä luokse. Toivottavasti myös ensivuonna. ;)

Eilen eli maanantaina minun oli tarkoitus kuvata ostokseni, ja H&M:n paketin sisältö, joka tuli viime viikolla! ♥ Innostuin kuitenkin siivoamaan, ja kun sellaisen siivousinnon saan, kannattaa minun todellakin alkaa siivoamaan, koska olen varma ettei kukaan uskoisi jos sanoisin että milloin olen viimeksi siivonnut huoneeni.. Hyvä että peilistä näki sen pölykerroksen alta..
Siivoamiseen menikin myös sen mukaisesti noin 4,5 tuntia, ja sen jälkeen luonnonvalo ei enää riittänyt kuvaamiseen, joten jäi ostokset kuvaamasta. :( Oli kyllä harmi, kun teki niin mieli postata.
Onneksi mielialaa nosti kuitenkin huoneeni pienet järjestyksenmuutokset ja se että Subilta tuli Jali ja suklaatehdas. 8)) Taisi olla kolmas kerta kun tuon leffan katson, mutta on kyllä joku niin hyvä, ja sain kyllä taas nauraa Johnnylle ja sille miten hän esitti Willyn roolin. :D Elokuva saa minulta arvioksi yhdeksikön, siitä miinuspisteitä että rupeaa aina tekemään mieli suklaata ja karkkia, ja niitähän en minä syö.

Tänään heräsin jo vähän ennen yhtätoista, ja puoli kahdeltatoista aloitin kuvaamaan ostoksia. Tässä nämä nyt on, ensin H&M:ltä tilatut.

Tilasin yhteensä kolme neuletta sovitettavaksi, joista minun oli tarkoitus valita yksi, mutta päädyinkin sitten kahteen. Otin tahallani suuret koot, koska halusin kivat lörppäneuleet.

Ensimmäinen on tummanpinkki, jossa on suuri kaula-aukko.
Toinen on sitten aivan ihana harmaa-pinkkiraidallinen, jossa on kivan isot napit.


Tarkoituksenani on ollut jo kauan hankkia minishortsit entisten mentyä pieniksi aikoja sitten, ja nyt sain vihdoin tilattua yhdet, kun en ikinä shoppaillessa jaksa etsiä mitään ns. tylsiä vaatteita.
Luulin että lisäsin näistä kuvan jossa näkyy miten noiden lahkeet saa käärittyä pidemmiksi, mutta en sitten näköjään lisännytkään, enkä enää jaksa. 8---))

Kenkiä tilasin kolmet, mutta tyhmänä otin vain yksistä koon 38, koska H&M:n 37 on melkein aina liian pieni. Nämä raitaballerinat olivat siis ne ainoat kolmekasit, harmittaa että sellaiset narukiilakorkoiset pinkit ihanuudet olivat liian pienet.
Nämäkin kyllä tuntuu aika tiukoilta, mutta pakko oli valita jotkut. :D



Siinäpä sitten olikin ne mitkö itselleni jätin, suurin osa tosiaan lähti palautukseen.

Nyt kuitenkin niihin Helsingin ostoksiin.

Heti ensimmäisenä uusin rakkauteni, joka leimahti Spirit Storessa. En ole sieltä aikaisemmin ostanut mitään, mutta nyt sitten alennusnurkkauksesta tein mm. tämä löydön!
♥ Rakkautta ensisilmäyksellä. ♥ Normaalisti 50€ maksaneet niittinilkkurit maksoivat nyt vaivaiset 12€, joten sen seurauksena olin jo suoriltaan kiikuttamassa näitä kassalle.



Onneksi kuitenkin maltoin vielä katsoa muunkin tarjonnan, ja laukkualeista löytyi sitten vielä tämä!
Normisti 40€ maksva laukku irtosi hintaan 11,5€. Luv. ♥ Ja tuota voi vieläpä pitää joko olkalaukkuna pitkällä hihnalla, tai irrottaa pitkän hihnan ja ottaa sen vaikka iltalaukuksi.

AAA uusi lempparilaukkuni. ♥

Tälläkin kertaa Itiksen Gina Tricotista bongasin hameen, viimeksi silloin joululomalla sen korkeavyötäröisen pinkki-mustan jänskän (haha osaan melkein selittää). Tällä kertaa löytönä oli pinkki-musta (ylläri) ruusuhame. Vielä kun sain äitinikin tuon maksmaan, oli tuo vähän pakko ottaa. :---D Joihinkin kauppoihin kun satuimme samaan aikaan äitini ja kummitätini kanssa.


En tiedä miten voisin kuvailla tätä iloa, kun monen vuoden etsinnän jälkeen löysin VIHDOIN pinkit pillit. ♥__♥ Löytöpaikka ei kuitenkaan ollut niin hohdokas, koska se oli se Itiksen herutusvaatekauppa eli Modtex. Yllätyinkin siis suuresti kun tällaiset bongasin, ja ne olivat sopivat. Olisin näistä varmasti enemmänkin maksanut, mutta 20€ hinta ei paljoa jäänyt harmittamaan.
Vihdoin mun. ♥



Siinä olivatkin suurimmat ostokset, joihin olen enemmän kuin tyytyväinen.
Tässä kuitenkin pienempiä ostoksia, joihin kuuluu mm. nämä Accesorizen elukkatarrat. Tarkkamuistinen saattaakin muistaa, että ostin samanlaiset myös viime Helsingin reissulta, mutta koska nämä maksoivat vain 2€ oli pakko ottaa toiset. Katsokaa nyt noita, voiko olla söpömpiä tarroja?!



Vähän myös kosmetiikkaa tuli ostettua. Mm. uusi Wet'n'Wildin kynsilakanpoistoaine, kun edellinen on loppumassa. Oij ja luulin ettei lempihuulipunaani enää valmisteta kun sitä ei ole kotikaupungistani löytynyt, mutta Forumin Seppälästä sellainen kuitenkin löytyi, jei! Myös kauan etsimäni halpa ja oikeansävyinen pinkki huultenrajauskynä löysi tien meikkipussiini.

Yksi Vantaan kirpparilta tekemistäni löydöistä oli tämä Hello Kitty kaulakoru. En voinut vastustaa.

Muita pikkuostoksia oli Tiimarista ostetut kaksi pinkkiä tussia (jes unohdin niiden nimet) jotka sain kaksi yhden hinnalla kun minulla oli siihen tarkoitettu kuponki. :D
Kirpparilta ostin myös kaksi paria korviksenkantoja (?), jos joskus innostuisin kotviksia tekemään.
Yhden euron myös kulutin yhteen Kampin lukuisista kännykkäkorukoneista, ja sain taas yhden killuttimen lisää kännykkääni, nimittäin tuon vihreän Hello Kittyn.

Söpöin olisi tietysti ollut tuo pinkki July, mutta itse sian Mayn.

Myös Marilyn-korttikokoelmani sai kymmenennen jäsenen, kun ostin jälleen siitä Forumin kortti/lahjatavara (?) kaupasta uuden Marilynin.
On se nätti.

HAHA ja sitten ehkä söpöin ostokseni, nimittäin sieltä kirpparilta löysin vain vaivaisella eurolla tämän ylisöpiksen PIKACHUN. 8---DD Pikachu on ollut ykkösluokasta asti lemppari Pokemonini. I'm in love.
Tuli sitten tuohon kuvaan juuri ainoa lyhyt kynteni, yhyy nyt saatte väärän kuvan kynsistäni. 8((

Siinäpä ne sitten olivat, eikä mikään ostoksista edes ylittänyt 20€ hintaa! Aika hyvin, vai mitä? ;)

Tämä viikko jatkuu löhöilytunnelmissa, ja ihana kaverini Vilu tulee toivon mukaan meille vähintään yhdeksi yöksi. Kylpyläpäivästä Allun kanssa ei ole vielä varmuutta, mutta sellainen meillä kuitenkin on suunnitelmissa.

Nyt rupean syömään muroja.

Np: Michael Jackson - Smooth Criminal

PS. Pystyykö noiden tunnisteiden nimiä vaihtamaan mitenkään muuten kuin että menee vaihtamaan sen tunnisteen toiseen? Esim. jos haluaisin vaihtaa tunnisteen "Omatekoiset" nimen nimeen "Kokkailut", onnistuisiko se? Kiva jos joku tajusi ja osaa vastata. 8))

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11