Wednesday, March 4, 2009

Haaste

Muuan allero (eli kamuni Allu :D) haastoi minut vähän aikaa sitten tällaiseen:
"haaste chihulle: kuvaa 3 todella paljon tunnearvoa omaavaa esinettä/vaatetta/asustettasi ja kerro niiden 'tarina'"

Tämä haaste osottautui yllättävän vaikeaksi, mutta lopulta sain kuitenkin kaikki kolme asiaa kuvattua, vähän omilla säännöillä kyllä toteutin tuon...

1. Vaikka kaikki 12 Arabian Muumi-mukiani ja (& 4 kulhoani + taulu) ovat minulle rakkaita..


..tunnearvoa omaa kuitenkin kaikkein eniten ensimmäinen mukini. Sain sen lahjaksi joskus ihan pienenä (varmaan muutaman vuoden iässä), ja siitä asti se on ollut kovassa käytössä. Kyseessähän on siis keltainen pikku Myy -muki, jonka kyllä aion siirtää jo eläkkeelle ettei se vain mene rikki. Muki on monella tapaa paljon hienompikin kuin monet nykyiset Muumi-mukit, koska koko mukin ympäri menee neljä eri kuvaa, ja tietääkseni jokaisen niistä on kuvittanut Tove Jansson. Nykyisissä mukeissa ei taidakaan olla kuin vain aina n. kaksi kuvaa per muki (lukuunottamatta ainakaan rakkaus-mukia).



2. Tässä kohtaa varmaan kaikki repeävät, nimittäin mukaan pääsivät Pokemon-leluni ja korttini! XD HAHA, oikeasti!
En yksinkertaisesti voinut jättää näitä pois, koska olin suuri Pokemon-fani melkein koko alakoulun ajan. Kortteihin ja leluihin tuli käytettyä melkein kaikki rahat, mutta eipä asiat ole nytkään niin eritavalla, nyt tuhlailun kohteena ovat vain vaatteet, korut ja asusteet. :D
Lempi Pokemonini oli kautta aikain Pikachu, kuten jo viime postauksessakin kerroinkin.
Keräilyharrastustani en kuitenkaan harjoittanut yksin, vaan vielä suuremmassa mittakaavassa sitä toteutti kaverini Vilu. Näkisittepä hänen kokoelmansa!
Kortit tietenkin aseteltiin numerojärjestyksessä kansion taskuihin.

Huomaa ainakin että noilla on leikitty...

3. Heti alkuun pahoittelen syvästi seuraavan kategorian kuvamateriaalia, koska kuvat on otettu huonossa valaistuksessa ja kuvia on vaikea kuvata.
Eli viimeisenä muttei vähäisimpänä ovat valokuvat. Kaikki niistä ovat tärkeitä, niin albumissa, kehyksissä, seinällä kuin koneellakin olevat. Olisi vaikea kuvitella millaista olisi jos ei omistaisi yhtään kuvia menneistä ajoista, eikä edes kameraa. Kuvat ovat kuitenkin niin suuri osa jokapäiväistä elämää, ja bloginkin kirjoittaminen ei olisi mitään ilman kuvia.


Huomaa valkoinen rusetti, jota käytän vielä välillä nykyäänkin.

Kuten jo sanoinkin, oli tosi vaikeaa valita vain kolme asiaa, koska tunnearvoa sisältävät kuitenkin melkein kaikki vanhat leluni ja muut jutut lapsuudesta, mutta tällä kertaa valitsin nuo kolme asiaa. :)

Haasteita saa minulle laittaa, vaikken lupaakaan että niitä kaikkia toteuttaisin. Ne kuitenkin tuovat mukavaa vaihtelua normaaleihin postauksiini, joten haasteita siis tulemaan! =D

Mitkä ovat sinun tunnearvoisimpia esineitä/asioita?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11