Wednesday, March 5, 2008

Ostoksia :--))

Noniin, vihdoin pääsin tämän uuden postauksen pariin, vaikka lomallakin olen ollut tämän viikon. :D Lauantai aamuna lähdimme siis tyttöporukalla pendolinolla sinne Vantaalle. :--)) Matka oli mukava, enkä aijemmin ollut edes ollut pendolinossa. :) Siinä sitten käytiin nopeasti viemässä tavaramme enoni ja hänen perheensä luo, ja lähdimme suorinta reittiä Itäkeskukseen. :P Olin ihan innoissani, koska pääsen todella harvoin shoppailemaan niin moniin eri kauppoihin, kun aika pienellä paikkakunnalla asun. :( No mutta kuitenkin, kaupoissa pyöriminen oli ihanaa serkkutyttöjeni kanssa, ja olimme siellä noin kuusi tuntia. :D Oli kyllä jalat sen jälkeen niin finaalissa, että huh huh... Monia ostoslistallani olevista asioista jäi ostamatta (ja ihan hyvä niin), mutta tein myös muutamia ihania löytöjä, ja tähän väliin voisinkin laittaa kuvia ostoksistani. Mukana myös tämän päiväiset ostokseni lyhyeltä Kuopionreissultani. :-)
Tässä ekassa kuvassa on Exoticistä ostettu villakangastakki, jonka ostimme äitini (joo, äitini 8)) kanssa yhteiseksi. Se on vähän niin kuin syksy- ja kevättakki. Emme sitä olisi pakolla muuten ostaneet, mutta en voinut vastustaa kiusausta kun Exoticillä oli kaikki villakangastakit vain 35€! (Se oli varmaan osaksi sen takia kun Itäkeskuksessä oli menossa ne Kuutamopäivät)
Toinen ostokseni oli tämä Seppälästä ostettu (onko tää nyt A-linjanen) mekko, joka oli vaan yksinkerasesti todella söpö, ja myös hyvä siinä mielessä, että voin pitää sitä joko farkkujen kanssa tai ilman. :) Siinä tuli myös mukana harmaa ohut kangasvyö, jota käytän sitten vyötäröllä, ettei se vaikuta niin neliöltä.

Tän kolmannen kuvan kengät on sitten viime sunnuntainen löytö Vantaan kirpparilta, eivätkö olleet kuin 1,5€! Nuo ihanat kullanväriset "timanteilla" koristellut kärpäslasit löysin H&M:stä Itäkeskuksesta, samoin kun nuo isotimanttiset sydänkorvikset tänään Kuopiosta alennettuun hintaan joko 2,5 tai 3€. Tuo kolibririntakoru, sydänkaulakoru ja pinnit ovat yllätyspussista, jonko ostin Itäkeskuksen Glitteristä. Siellä siis myytiin vain kolmen euron alennettuun hintaan pinkkejä muovipusseja, joissa oli monia Glitterin tuotteita, mutta niistä pusseista ei nähnyt mitä niiden sisällä olin. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta (kuten eivät serkkunikaan) ja ostimme kaikki sellaiset pussit. Sisältö oli mukava yllätys, vaikka kaikkia sen sisältämiä juttuja en käytäkään, mutta esim. kaikkia noita kolmea juttua tulen varmasti käyttämään. :))Tässä on sitten uusimpia kosmetiikkaostoksiani: tänään ostettu hopeashampoo jostain Kuopion hiustuotekaupasta, Itäkeskuksen Seppälästä ostettu Wet n Wildin musta (pitkä!) kajalkynä ja peitepuikko (täällä missä mä asun ei myydä Wet n Wildin meikkejä :() ja Vantaan kirpparilta löysin avaamattomana mutta edullisesti Maybellinen luomiväripaletin ja meikkivoiteen ja Garnierin kasvovoiteen, jonka pitäisi edes vähän tuoda väriä minunkin kasvoilleni. :B

Viimeiseä sitten yhteiskuva muista ostamistani tuotteista, eli jos vaikka luettelen järjestyksessä: Glitterin yllätyspussista tuli myös tuo violetti hiuspanta, kuten myös tuo musta-valkoinen ja musta-punainen kangaspanta, ja kuvan aika keskellä oleva musta hiussolki ja oikealla oleva nro. 1 kaulakoru + keltainen pörröavaimenperä. Tuo söpö pehmonorsu on taas sieltä Vantaan kirpparilta, ja oli vain 1,5 €. :3 Hello Kitty pinnit ja -juomapullo, vaal.pun ihonkuorintahanskat ja pinkit paksut sukkikset on H&M:tä. Pinkki sormus ja Marilyn Monroe kortti (keräilen niitä :P) on kumpikin joistain pikkuputiikeista. Tuon raidallisen laukun oli sitten äitini ostanut Itäkeskuksen melkein vieressä olevasta UFFista, ja tuon hiusharjan ja isot lapaset myöskin varmaan jostain Taloustalosta. :DD

Huh, tuo tavaran määrä tuntuu mielestäni hirveältä kun niitä alkaa luettemaan, mutta haluan myös muistuttaa, että ostan todella harvoin noin paljon tavaraa! Ja sekin oli erikoistapaus että pääsin viikonloppuna Itäkeskukseen ja sitten heti tänään Kuopioon shoppailemaan. Mutta täytyy myös todeta, että kaikkien noiden tavaroiden yhteishinta jäi silti aika pieneksi, ja siitä olen todella tyytyväinen. :) Koko Vantaan metka oli siis muuten hyvin onnistunut, jos ei lasketa sitä juttua mukaan, että sunnuntaina pendolinomme oli ensiksi puolituntia myöhässä, ja sitten jouduimme kesken matkan vaihtamaan sen johonkin rämisevään pikajunaan joidenkin teknisten ongelmien vuoksi. :( Emme myöskään meinanneet saada lopulta kyytiä kotikaupunkiimme, ja olimme koko sakki lopulta todella ärsyyntyneitä koko tilanteesta, ja lopulta pääsimme kotiin paljon myöhempään mitä olisi oikeasti pitänyt päästä! Että kiitos vaan VR mukavasta kyydistä! -__-' Vaika onhan se tietysti tärkeintä, että pääsimme turvallisesti kotiin, ja että matka oli muuten mukava. :--))

Onko muuten sinulle sattunut mitään ikäviä tapahtumia matkoillasi?

Loppuun vielä kuva minusta matkalla Vantaalle. 8--D

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11