Monday, October 18, 2010

Mut mitä sun pitäisi tehdä, pitäis olla jotenkin niin smooth.. valita jonot aina kauneimman kassaneidin perusteella

Postaamattomuuden vuoks mulla on teille nyt näytillä 4 asua, että ihan mukavasti tuutte taas mun naamaa näkemään. :--) Eipähän kerkee tulla ikävä kun postaan niin harvoin heh heh.

Asu ja muikee ilme jonkin ajan takaa.
ruutuu 6.10.10
♥ mekko: Lindex
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ kengät: kirppis
♥ kaulakoru: KappAhl
♥ korvikset: Seppälä
♥ rannekoru: H&M
72
70
Pallopää. :--D
69
Hain Vilun meille toissaviikon perjantaina töitten jälkeen pariks yöks. Eipä tehty mitään erikoista, mm. katottiin Valehtelemisen Sietämätön Keveys ja I Love You Phillip Morris, johon rakastuin. :---) Jim Carrey on ihana ja onhan se Evan McGregorkin. 8) Suosittelen lämpimästi tota leffaa, ja on toi toinenkin kattomisen arvonen. Oon myös kattonu Toy Story 3:n joka on sekin ihana. ♥
Käytiin lauantaina ja sunnuntaina kävelemässä, Mömmö ja Remukin pääsivät mukaan vuorotellen. Oli ihana sää ja lenkki tarjos paljon kuvattavaa. :)
64
Ekana vastaan tuli lampaita, aww. :3 Kattokaa nyt kun jokainen tuijottaa korvat höröllä. :DD
73
82
Jonkin matkan päässä oli hevosia.
67
68
Ja sitten vielä lehmiä. :D Olin ihan onnessani kun kaikki noi elukat oli ulkona ja kamera mukana, ja että kaikki tuli tosi uteliaina meiän luokse. :)
80
Söpö sydänotsa. ♥
81
Valkonaama.
65
66
Oli noita varmaan vajaa 20 mutta noista lähellä olevista tuli parhaat kuvat. Ai niin ja ei kuvattavat loppunu noihin elukkoihin, nimittäin nähtiin sit vielä pitkä pinkki limusiini! :--D Vilu sai nauraa mulle kun juoksinkiljuen kuvaamaan sitä ennen kun se kerkes kääntyä yhestä mutkasta. Harmii vaan että siitä tuli tosi epäselvä kuva, mut ooh se limusiini oli täydellinen. ♥ Et joo, eka maatilan eläimiä ja sit limusiini. :---D

Mut nyt kolme asua tältä viikolta. Tää eka kuva on kyl ihan kauhee. :(
tuima täti 11.10.10
♥ paita & laukku: Seppälä
♥ housuhame (jonka pilkut melkeen erottuu..): äitin vanha
♥ hattupinni: Gina Tricot
♥ korvikset: H&M
♥ kaulakoru & rannekoru: ite tehtyjä
77
Lakkasin tollaset ihanat kärpässienikynnet, jollaset taisin tehä viime syksynäkin. Luv 'em. ♥ Sopivat ihan täydellisesti tohon mun tekemään sienikoruun. :) Ja saivat muuten kahen työpäivän aikana lukuisia kehuja töissä, kassalla kun oon niin siinä kiinnyttyy asiakkaiden huomio käsiin.
76
78
Tässä asussa tunsin itteni ihan Minni Hiireks. Ton rusettipannan esittelin viime postauksessa, ja tyllihameen ostin kesällä Savonlinnasta, mutta se pääs vasta nyt ekaa kertaa päälle. Tollaset muhkuhameet on ihan parhaita mun vartalotyypille.
Minnie 14.10.10
♥ paita: second hand
♥ neule: Jim&Jill
♥ hame & panta: Seppälä
♥ laukku: äitin vanha
♥ korvikset, rannekoru & sormus: H&M
75
Ja joo enpä taida enää aamulla kuvailla asuja, kun tulos on tämmöstä pikselimössöö.
74
Pukeudu pinkkiin -päivänä edustin pinkillä tyllihameellani. Mun vaatevarastosta ois kyllä saanu kasattua pinkin asun päästä varpaisiin, mut tällä kertaa ihan vaan näin. :)
The Killjoy 15.10.10
♥ MCR-paita: Vilulta
♥ hame & neule: H&M
♥ huivi: Allulta
♥ laukku: Cutymarket
♥ niittiranneekkeet: Lindex
83
Oon nyt syyslomalla, tai no "lomalla", koska onhan mulla toki vähän töitä ja huomenna autokoulukin. Enää muutama teoriatunti jälellä, ja oon ollu  nyt myös neljällä ajotunnilla. Ja sanotaanko vaikka näin, että en oo ainakaan mikään luonnollinen ajaja haha. XD En oo sentään mitään kovin isoja mokia vielä tehny.
Huomenna ennen teoriaa ihanat serkkuni Katja ja Riikka tulee meille pitkästä aikaa, ja toivon kovin että näkisin loman aikana myös Hanna-serkkua, nähään niin saakelin harvoin ja nytkään ei pakolla nähä. :--( Ei oo reiluu.
Tänään siivosin huonettani vaikka kuinka monta tuntia, se varmaan jo kertookin kuinka ahkera oon sitä siivoomaan. Nyt kelpaa vieraitakin käydä, ens viikolla tuleekin kummit ja serkut.
Muita suunnitelmia ei lomaks oo, muuten aion vaan löhöillä, lihoo vähän lisää ja kattoo taas kaikkia mahollisia sarjoja ja leffoja (ja näitä asioitahan teen joka muukin päivä..). Vois kyl saada jonkun postauksenkin aikaseks.
Ja te pupuset voisitte saada aikaseks kommentoida. ♥

P.S. HIHIHIII tämmöinen ihanuus julkaistiin ihan äskettäin. ♥♥♥ Ja levyn odotus vaan kasvaa. Na Na Na:n lisäksihän YouTubesta pystyy kuuntelemaan myös The Only Hope for Me Is You:n. :---)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11