Sunday, October 3, 2010

Everybody wants to change the world

Hellouu.
Tuijottelen täällä hymy pyllyssä näitä seuraavia kuvia musta ja Allusta. Pien selitys ois varmaan ihan tarpeellinen.. Oltiin siis maanantaina kaupungilla Allun kanssa, ja vietettiin pienmuotosesti sen 18v synttäreitä, kun itehän en vielä baariin pääse. Kierreltiin vaan kaupoissa ja käytiin Rossossa syömässä, ei mitään ihmeellistä, mutta Allu sai ihan loistoidean, että voitais stailata toisemme vaikka Seppälässä. Sinne sitten mentiin, ja alettiin kattomaan toisillemme vaatteita. Teeman sai päättää ite, ja päätin stailata Allun mahollisimman överisti ja järkysti. :--D Halusin sen asusta oikein sekasotkun, kun normaalisti se pukeutuu niin tyylikkäästi eikä käytä oikein värejä. Allu puolestaan päätti stailata mut sen silmää miellyttäviin vaatteisiin, joten asusta tuli tosi Allumainen.
Lopputulos:
73
XDD ♥ Hykerreltiin sovituskopeilla innoissamme, onni ettei siellä ollu paljoo porukkaa. :D
74
Toi koko homma oli ihan mahti, ja päätettiin että toi ei oo vika kerta kun stailataan toisemme. Valitaan aina sit vaan uudet teemat. :) Allulle valihtemaani asua vaan paransi se, että Allunhan kuuluis olla nyt oikein aikuismainen yms.. :---)
72
69
Oli kyllä ihan outoo nähä ittensä näin värittömässä ja hillityssä asussa. Noi hanskat ja saappaat voisin kyl ottaa. Pidän muuten kättä tossa laukussa kiinni näköjään joka kuvassa ihan vaan siks, kun toi mekko oli oikee makkarankuori ja vieläpä läpinäkyvä. :D Ei ihan mun mieleen.
76
75
Allun asusta voisin ottaa omaan vaatekaappiin noi tyllihameet, lasit ja kamerakorun.
70
..vaikka toi pipo olikin ihan paras. XD
71
Ensimmäinen asia mikä tuli mieleen Allun nähtyäni: "Tommonen ihana japsitytteli!" 8--D
68
Kaupungilla hengauksen jälkeen mun piti mennä kiireesti ensimmäiselle tunnille autokouluun. Tylsäähän ne teoriat ainakin on, mutta arvatkaa jännittääkö kun huomenna on eka ajotunti! Ja mä en _oikeesti_ tiiä autolla ajosta mitään.. Palaa ainakin hermot opettajalta. :--D

Mut nyt kaks ruusuista asua tältä viikolta:
oldy 28.9.10
♥ neule & laukku: Citymarket
♥ paita: Seppälä
♥ farkut: Jim&Jill
♥ pipo, korvikset & sormus: H&M
♥ kaulaloru: Seppälä
♥ pinni: Accessorize
♥ rannekello: Leijona
66
67
Torstaina oli luksusta kun sain kyydit veljeltä, joten pystyin laittamaan hameen.
roses are pink 30.9.10
♥ paidat, hame, sukkikset, kengät & rannekoru: H&M
♥ laukku: äitin vanha
♥ panta: Seppälä
♥ kaulakoru: Glitter
65
Voisnpa meikata silmäni useemmin noin, mut tuntuu että joka kerta mopolla ajaessa tollaset silmämeikit levii jotenkin. x__x Okei ja kestäähän noita laittaessa myös kauemmin kun jos laittasin vaan luomiväriä.
64
Mur tätä kuvien laatua!
77
Perjantaina käytiin veljen kanssa myös shoppailemassa sille vaatteita, mä toimin siis makutuomarina. Päälle kahen tunnin saldo oli kylläkin vaan yks ihan ruma t-paita. Yritin parhaani mukaan saada veljen ostamaan kyseisen paidan tilalle Seppälästä tosi siistin mustan pääkallopaidan värikkäällä printillä, mutta se jääräpää osti sit sen rumiluksen hmph. Ja mä kun luulin että koska mukaan lähin niin mun sanalla ois ollu sanavaltaa.
Mut en mäkään ihan tyhjin käsin jääny, koska Seppälän korupuolella oli ale, ja sain tän normisti 4,95€ pannan vaan kahella eurolla. ♥ Toi on aika överi, mutta olin vilkuillu sitä jo aiemmin enkä enää voinu jättää ostamatta.
79
Olin myös katellu näitä muovisia läpinäkyviä papukaijojakin jo moneen kertaan, ja nyt nekin lähti mukaan kun niistäkin löyty 2€ tarra. ♥ Normisti 3,95€.
78
80
Koska ei siis löydetty veljelle paljoo mitään, suunniteltiin H&M tilausta (taas..), mutta saa nähä kun tällä hetkellä tilaus ois vähän laihanpuoleinen.

Asiasta ihan muuhun, nimittäin opin tällä viikolla kantapään kautta yhen jutun: en mee ensiapuun kun vasta ihan kuolemispisteessä. Juttuhan on niin, että soitin keskiviikkona terkkarille ja yritin varata lääkäriaikaa korvatulehuksen takia. Lääkäri ei tietenkään sit keskiviikkosin kuulemma oo paikalla, joten terkkari sano että ei jää muita mahiksii kun mennä ensiapuun. En ois todellakaan sinne menny, ellei mulla ois ollu perjantaina töitä, ja yritin siis parantua siihen mennessä, ettei tarviis töissä olla puolikuurona. No, minäpä sinne ensiapuun sitten meen, ja ootan KAKS TUNTIA vaan kuullakseni (ihan kauheelta lääkäriltä), että ei tää mun korvatulehus nyt niin paha oo että siihen lääkitystä tarviis. Että joo kiitos kauheesti ja näkemiin. Voi että otti pannuun. Onneks ei oo kuitenkaan alkanu koskee korviin, vaikka perjantaina sitten olinkin vähän huonolla kuulolla töissä, en jaksais nimittäin yhtään aina lähtee johonkin lääkäriin.
Eli jos tästä maasta vielä löytyy joku yhtä hömelö kun minä ja aikoo mennä ensiapuun vaikka ei ois ihan akuuttia tarvetta, niin mun neuvo: ÄLÄ MENE.

Tämän viikonlopun oon viettäny kokonaan kotona, koska lauantainakaan en sattuneista syistä töihin menny.. Oonkin nyt keskittyny kerryttämään rasvakerrosta talven varelle syömällä enemmän suklaata viikon sisään kun ikinä elämässäni.. Siitä ja pelkästä laiskottelusta tuli ihan tarpeellinen huono omatunto, ja hakkasin sit eilen halkoja kolme tuntia iPod huutaen. Tänäänkin sit vielä innostuin tunniks, ja torstainakin kun oli seuraa. Ei musta kuitenkaa metsämiestä taida tulla, saa nähä kelpaako halot poltettavaks.
Lisäks oon viihyttäny itteeni kattelemalla Ian Somerhalderia The Vampire Diariesia, Gleen tokaa kautta ja Serranoja. Eli sarjoja taas kerrakseen. Tuo Glee pääty jopa Suomeenkin ja ykköskausi alkaa lähiaikoina. Suosittelen kovasti, vaikka itekään en alussa tienny tykätäkö vai ei!

Ja nyt kun eletään jo lokakuuta, se tarkottaa ihan vaan sitä että marraskuun 22. päivä lähestyy ja odotus kasvaa kasvamistaan. Ja kaikkihan jo muistaa että sillon tulee tosiaan se MCR:n uus levy. ;) UUU MAMA. Ja jos on mahollista että joku ei oo vielä kuullu Na Na Na:ta (ahaha tuota nimee), niin äkkiä kuuntelemaan vaikka YouTubeen ja kattomaan MCR:n tekemä lyriikkavideokin siinä samassa, sanotuksetkin kun on taas sellasta settiä että huh huh.

Mut tää tyttö lähtee nyt saunaan (hiuksetkin pitäis värjätä!). Oon jo tehny kaikkeni vältelläkseni ruotsin lukemista, iiip huomenna koe, joten ah sitäkin siis luvassa.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11