Wednesday, September 22, 2010

The fabulous killjoys

Heipä hei.
En oo suinkaan kuollu, vaikka viime postauksesta onkin ihan laittoman pitkä aika. Tuntuu pahalta kun tulee tämmösiä pitkiä taukoja, ihan kun en arvostais teitä lukijoita yhtään, mikä ei oo totta. Mutta tämmönen mä vaan oon, harvakseltaan laiskuudeltaan bloggaava=huono bloggari. Kiitos kuitenkin kaikille kärsivällisyydestä.

Nää viimeset pari viikkoo on ollu aika normaaleja, ei oo tapahtunu mitään maata mullistavaa. Alotan kuulumisten kertomisen siitä parin viikon takasesta shopping tripistä, minkä mainihin viime postauksessa.
Lähettiin siis Allun kanssa keskellä viikkoo bussilla Kuopioon shoppaamaan. Reissu oli super kiva, pitäis useemmin vaan lähtee randomisti jonnekin. :) Muistan kun viime vuonna tehtiin vähän samalla tavalla, paitsi että lähettiin kylpylään.
Oli syyskuiseks päiväks ihanan lämmintä ja aurinkoista. Oli myös tosi hyvä että löydettiin Allulle mieleinen hopeesormus, jonka annan sille lahjaks perjantaina kun kyseinen neiti täysi-ikäistyy. :P Kutsuttiinkin tota matkaa meiän kihlajaismatkaks, kun kierrettiin monta korukauppaa sormusmetsästyksessä. Kävipä mielessä kävellä johonkin kauppaan käsikynkässä ja ilmottaa, että  "Tultiin kattelee sormuksia.." XD
Shoppailuasu:
30
♥ bleiseri, toppi, kengät, pipo: H&M (toi bleiseri on muuten ostettu jo seiskalla, eli ikuisuus sitten, mutta vieläkin tykkään siitä vaikkei napitkaan mahu enää kunnolla kiinni :D)
♥ leggarit: GT
♥ laukku: Seppälä
♥ huivi: Lindex
♥ korvikset: Glitter
31
Varsinkin tulomatka oli aika hulvaton kun innostuttiin kuvaamaan, säälin vaan takana istunutta ukkelia joka joutu kuuntelemaan meiän juttuja. :--D
29
Ja tää on vielä asiallinen..
28
Allun sormuksen lisäks en ostanu paljoo mitään, taaskaan. o__o
Mukaan läks jo kolmas pullo 4R:n hopeeshampoota, joissa on vaihtunu vanhat tylsät pullot uusiin kivoihin. Oispa kaikki purnukat noin raikkaita.
H&M:ltä puolestaan löyty taas rannekkeita kaksin kappalein. Naisten puolelta en ikinä pysty ostamaan rannekoruja, koska omistan luurankoranteet, mutta onneks lasten puoltelta löytyy melkein aina mun tyylisiä rannekkeita, ja vieläpä halvalla. Noillakin oli hintaa 1,95€/kpl.
23
22
21
20
H&M:ltä löyty myös tää överi pinkki-kultanen sormus. Niin mua! ♥ En kestä jos toi tummuu. ;__;
18
19
En taida tähän postaukseen tunkee enää muita asuja kun tämänpäiväisen. Asuja on siispä paljon julkasematta, mutta eiköhän ne joskus päädy julkastavaks kaikki. :)
Tää asu on ollu muuten katottuna valmiiks jo koulun alusta asti, eli yli kuukauden, mutta koskaan ei oo oikein ollu sopivaa päivää laittaa sitä kun oon kulkenu mopolla, mutta tänään oli luksusta kun sain kyydit koska sato=vihdoin tää asu päälle.
pallohattu 22.9.10
♥ paita: KappAhl
♥ neule: H&M
♥ housuhame & vyö: äitin vanhoja
♥ kengät: kirppari
♥ laukku: Fiorella
♥ hattupinni: GT
♥ helmet: Seppälä, ite lyhennetty
♥ korvikset: Lindex
♥ rannekello: Allun tuliainen Espanjasta

Yhyy kun ei onnistunu yhtään kuvaa jossa toi hattupinni ois näkyny paremmin. :(  Toivottavasti sen idea kuitenkin tulee ilmi.
51
64
Normisettiä Allun kaa.. Irrottiin koulun seinältä tollanen meiän tekemä "True or false?" -kysymys, ja siitä se ajatus sitten lähti.. XD
52
Älysin tossa just näitä seuraavia kuvia katellessani, että hyökkään pihalle kameran kanssa aina, kun vuodenaika vaihtuu. Inspiroi kuvaamaan. Ja ei juma että tykkään näistä meiän pihalla kasvavista kärpässienistä. ♥ Sienistä puheen ollen, oon saanu nyt syyä jokasyksyistä herkkua, eli suolasieniä! Iskä on tehny niitä joka syksy, ja muistan kun otin niitä ala-asteella kouluun jopa evääks. XD Muut vähän katto.. kateellisina sanon minä. Tosi harmillinen juttu on vaan se, että tää syksynä en paljoo pääse sienillä herkuttelemaan, kun niitä kasvaa niin vähän, ilmeisesti kuivan kesän takia. :(
59
Otuskin pihalla.
61
55
60
57
56
58
Käytettiin koitia lähirannassa. Ja Mömmö on taas sen näkönen kun lentäis.
54
Tein muuten vihdoin ison päätöksen, ja kävin eilen ilmottautumassa autokouluun. Ison päätöksen siitä tekee se, että joudun maksamaan sen ite. Ei siinä muuten ois ollu mitään miettimistä, mutta yli 2000€ on mulle ihan perkeleen iso summa. Oon aika varma että pyörryn kun laskuja alkaa tulemaan postilaatikkoon.. Oonkin miettiny aika moneen kertaan että mennäkö vai ei, mutta loppujen lopuks päätin että kai se on käytävä. Yks syy siihen on ihan vaan se, että sitä ei tarviis enää tulevaisuudessa pohtia. On myös fakta, että se kallistuu melkein vuosi vuodelta, kun vertaa sitä paljonko se on maksanu vaikka 20 tai 30 vuotta sitten.. Eilen kuulinkin telkkarissa puhuttavan, että lähivuosina autokoulun käyminen kallistuu taas monta sataa. Kuten mopokorttikin johonkin 400 euroon, itehän pulitin siitä sen n. 100 euroo. Mietin vaan, että kuka OIKEESTI aikoo sellasen summan siitä maksaa. :DD

Okei mut nyt muihin juttuihin..
Oon suunnilleen jokaisessa postauksessa hehkuttanu aina jotain sarjaa mitä parhaillaan katon, kuten viimeks The Vampire Diariesia. Nyt oon siinä pisteessä, että katon sitä suunnilleen amerikkalaisten tahtiin. True Bloodkin loppu, joten jouduin keksimään taas uuden sarjan joka tällä kertaa on How I Met Your Mother. Oon varmaan paristi lukenu että joku sitä on kattonu, ja päätin sit katsastaa millasesta sarjasta on kyse. Ja nyt oon taas siinä pisteessä, että joudun kohta keksimään jonkun uuden sarjan tai sitten jotain oikeeta elämää. Itteni kannalta tuo jälkimmäinen ois luultavammin se parempi vaihtoehto.

Sentään perjantaina on jotain pientä jännää luvassa, koska vietetään Allun viimestä päivää alaikäsenä. Launtaina kun en ikäni takia pääse mukaan juhlimaan, byää. Vielä 4 kk, kyllä mä jaksan!

Kyllä näitten päälle kahen viikon aikana on varmasti pyöriny muutakin mainihtemisen arvosta päässä, mutta koska muuta ei nyt tällä hetkellä päähän pälkähä, voin odotuksesta melkein pakahtuen laittaa loppuun tän videon. Kyseessä ei oo mikä tahansa video, vaan UUTISIA MY CHEMICAL ROMANCESTA. O-O' Pari päivää sitten tuli nimittäin MCR:ltä meilillä tämä video, jota oonkin kattonu siitä lähtien enemmän kun pari kertaa.. Jos joku on nyt ihan pihalla asioista, niin MCR on siis mun ultimate lempparibändi, ollu sitä jo vajaat kolme vuotta. Ja koska viime levystä on melkein neljä vuotta, tämmönen fanityttö on tosiaan ratketa odotuksesta. Video on siis traileri uudesta levystä, jolle on vihdoin annettu julkaisupäiväkin, joka on näillä näkymin 22.11. Vielä kun jaksaisin kaks kuukautta, odotus palkittaisiin. Sanat mitkä tulee ekana tästä mieleen: 80-luku, tulevaisuus ja sarjakuvat. Varmasti uudenlaista ja mahtavaa musaa tiedossa, luotan näihin jätkiin. ♥
Killjoys, make some noise!



Mä painun tästä nukkumaan kipeen kurkkuni ja vuotavan nenäni kanssa. Sain tartunnan joko serkultani, tai sitten tulin kipeeks kun ajoin kahtena päivänä sateessa mopolla kotiin. What ever, kunhan pääsisin tuskistani ja näkisin vaikka unta Frankistä ja Geestä.. 8--) Btw, vähän taas venähti tää postaus. XD
Niin ja älä unoha kommentoida. n_n

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11