Monday, March 15, 2010

Meikkini

Minua on aina silloin tällöin pyydetty tekemään postaus meikeistäni/miten meikkaan, ja ajattelin tänä "aamuna" ennen kouluun lähtöä, että nyt olisi sopiva aika kuvata toinen perusmeikeistäni. Yleensä siis käytän kahta eri tapaa meikata, paitsi että luomivärit ja huulipunat aina vaihtelee. Tässä siis toinen normimeikeistäni, eli se yksinkertaisempi, joka on hyvä jos on kiire tai en vain jaksa meikata kunnolla. :D
Aluksi kuva minusta meikittä, tuossa on naamassa vain kosteusvoidetta ja silmänympärysvoidetta. Naamani punottaa monesta kohtaa kuten nenän ympäristöstä, ja finnejäkin tulee tasaisin väliajoin (oli pakko poistaa pari punoittavaa finniä kuvasta jotka ilmestyivät lomalla kun naamanpesukin jäi vähän vähemmälle..). Lisäksi minulla on kammottavat perinnölliset tummat silmän_ympärykset_, jotka eivät lähde pois vaikka nukkuisi sata vuotta. Yritän niitä aina epätoivoisesti meikata piiloon, mutta jäljelle jää aina vähintään kunnon viiru alaluomen ja poskiluun rajalle. -__-' Voisin luopua paljosta että minulla olisi vaaleat silmänympärykset eikä niitä kamalia viiruja.. Jos kukaan pitää minua enää tämän jälkeen kauniina niin onnea vaan sillekin tyypille.
Tässä vielä käyttämäni rasvat. Nivea Soft on yksi harvoista luottotuotteistani. Silmien ympärille taas evitän Yves Rocherin jotain random silmänympärysvoidetta.
Aloitan meikkauksen laittamalla silmien ympärille ja punoittaviin kohtiin Grimasin meikki/peitevoidetta. Kuvasin samaan kuvaan Wet n Wildin peitevoidepaletin, koska mielestäni tuo ajaa saman asian. Vihertävää punoittaviin kohtiin, vähän punertavan vaaleaa taas sinisiin kohtiin. Tuota valkoista voisi käyttää korostamaan esim. kulmaluuta.
Tätä Wet n Wildin peitepuikkoa käytän harvoin, mutta mm. tänä aamuna punoittavien finnien takia.
Seuraavaksi levitän meikkivoidetta ensin sormin ongelmakohtiin, ja sitten sienellä koko kasvoille. Tänään naamassa oli Nivean Ideal Finishiä, joka on kokeilemistani nestemäisistä paras, mutta Maybellinen Dream Matte Moussea ei ole tähän mennessä lyönyt mikään, joten se on myös luottotuotteeni.
Meikkivoiteen jälkeen jatkan silmänalusten kanssa kamppailua, ja laitan Lumenen Touch of Radiance -valokynää.
Pohjustuksen viimeistelen puuterilla, tällä hetkellä käytössä Dream Mat Powder. En muuten suosittele tuota, koska sen mukana tuleva puuterivippa hajoaa käsiin n. kolmannella käyttökerralla. Muuten ihan ok kamaa.
Ja viimein pohjustus on valmis..
Seuraavaksi vuorossa Rimmelin kulmakynä. Ostin tuon varmaan seiskalla, eikä se ole vieläkään loppunut. En halua edes kuvitella milloin se on jo mennyt vanhaksi.. Mutta mikäs siinä kun se pelittää vielä mainiosti.
Kulmien jälkeen alkaa silmien meikkaus, ja tällä kertaa kun meikkasin sillä nopeammalla tavalla, tarvitsin vain yhtä luomiväriä ripsarin lisäksi, eli en käyttänyt kajalia ankä eyelineriä.. Käytän tämän meikin tekemiseen aina joko tätä Maybellinen harmaata, tai sitten Rimmelin mustaa, jonka unohdin kylläkin kuvata. Sillä mustalla saa kyllä kunnolla tumman silmämeikin. :)
Seuraavaksi ripsien taivutus metallisella ripsientaivuttajalla, jonka jälkeen ripsari. Tällä hetkellä käytän Lorealin Lash Architectia, joka on yllättävän hyvää. Välillä käytän Maybellinen vedenkestävää Define-a-Lashia, mikä on myös yksi parhaista ripsareista mitä olen kokeillut.
Tässä näette eron.
Seuraavaksi poskipuna, käytössä Wet n Wildin jo aikaa sitten murentunut puna. Kesällä käytän aurinkopuuteria.
Huulet meikkaan oikeastaan aina laittamalla ensin huulirasvaa, sitten rajaamalla huulet ja värjäämällä ne myös kokonaan kynällä (kestävämpi lopputulos), ja lopuksi laitan asuun sopivaa huulipunaa, ja joskus vielä päälle huulikiiltoa. Tänään käytin jotain vanhaa MK-merkkistä punaa. Tuon huultenrajauskynän merkki on puolestaan Charizma, mutta en tiedä yhtään mistä niitä saa.
Ja vihdoin READY! Minulla kestää tässäkin meikissä suhteellisen kauan, koska pohjusuksen tekoon menee niin kaun silmänympärysten takia. Muuten menisi varmaan 10 min. ;__;
Joskus aion vielä kuvata sen toisen tapani meikata, johon kuuluu kissansilmärajaukset ja värikkäät luomivärit. :)

Voisin tässä samalla näyttää tämän päivän asuni kokonaisuudessaan, kun noista kuvista näkee vain pilkahduksen. Koulua oli vain klo 14-15.30, mutta huomenna 8.15-16.30 hypäri mukaan luettuna.. No, käydään varmaan Allun kanssa joissain kaupoissa. Oli muuten tuossa asussa jotenkin cowgirl vibat, kun oli ruudullinen kauluspaita, farkut, letit, vanha nahkalaukku ja lisäksi cowboy-henkiset nahkabuutsit. :D
♥ kauluspaita: Citymarket
♥ t-paita: Lindex
♥ farkut: Seppälä
♥ laukku & helmet: äidin vanhoja
♥ korvikset: Fiorella
♥ sienipanta: Cailap
Huomenna pitää lakata noihin kynsiin lisäksi pinkkiä, koska tänään en enää ehdi tai en kerkeä nukkumaan ollenkaan.

Loppulomastani sen verran, että sain sentään jotain tekemistä kun Vilu tuli meille yöksi perjantaina ja lähti sunnuntaina. Katsottiin mm. Coraline-leffa, jota katseli mielellään, mutta ihmettelin vähän kun siinä on ikäraja K-7. Tai siis mielestäni se ei ole niin paljoa lastenelokuva mitä odotin. :D Suosittelen kuitenkin katsomaan sen, sen on nimittäin ohjannut ja käsikirjoittanut kirjan pohjalta Henry Selick, joka on ohjannut myös yhden lempileffoistani eli The Nightmare Before Christmasin. Niissä onkin paljon samaa näköä ja tuntua.
Coraline Pictures, Images and Photos

Nyt pitää painua päättämään huomisia vaatteita, öitä!

P.S. Vaihdoin taustaa vähän vaaleammaksi, harmittaa kyllä kovasti kun en osaa muokata blogini ulkoasua paremmaksi. :( Mm. Kuviollinen tausta ja uusi banneri olisivat enemmän kuin kivoja.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11