Wednesday, July 22, 2009

What can I do when you're gone, when it feels so wrong?

Mo.

En tiedä olenko koskaan aiemmin postannut kahta postausta samana päivänä, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Kuulumisia en ole kirjoittanut taaskaan yli viikkoon, mutta edellisessä postauksessa tuleekin ilmi yksi syistä.

Viimeviikolla alkuviikosta jumin vain kotona ja luin Breaking Dawnia. Vieläkin on jotain 170 sivua lukematta, mutta kyllä se siitä.Keskiviikkona puin sentään jotain järkevämpää päälle, kun kävin lääkärissä. Oli kyllä aika historiallinen asu, kun ei ollut leggareiden ja t-paidan kanssa mitään housuja tai hametta.. Puolustaudun kuitenkin sillä, että tuo paita oikeasti on pidempi kuin noissa kuvissa näyttää, ja että asu oli päälläni ehkä 1 h. :D
Image and video hosting by TinyPic
♥ MCR-paita: Allulta
♥ leopardileggarit: KappAhl
♥ laukku: Ekotori
♥ helmet: Cailap
♥ mustat helmet ranteessa: torilta
♥ pinkit helmet kädessä: itse tehtyjä
♥ korvikset: H&M
Joo ja moi laittamattomat hiukset... En tiedä miten jaksan laittaa niitä aina syksyllä kun kesällä olen laittanut ne vain peri kertaa. XD

Siitä syystä minulla onkin hiuskriisi, enkä tiedä pitäisikö minun leikkauttaa ne jotenkin eri tavalla.. Esim. että olisi paksu normiotsis eikä jakausta melkein ollenkaan, tai sitten hiukset enemmän sivussa eikä niin selvää jakausta. Yritin mm. epätoivoisesti kokeilla miltä näyttäisi..
Torstaina puolestaan piti leipoa, kun sukulaisia tuli mökille viikonloppuna. Tein mm. niitä omia säätömuffinseja, joiden ohjeen olenkin laittanut aiemmin blogiini. Ohjeen pitäisi löytyä "Kokkailut"-tunnisteesta.
Samana päivänä kolme serkkuani tuli meille, ja lähdettiin uimaan yhdelle uimarannalle, johon on meiltä matkaa n. 3-4km (lyhyt välimatka täällä korvessa). Olin tuota aiemmin käynyt rannalla vain kahdesti, mutta en ollut vielä siellä uinut. Ranta osoittautuikin tosi hyväksi, ja tuolla pitää kyllä vielä tänä kesänä käydä!

Kaksi serkuistani jäi meille yöksi, ja käytiin uimassa myös seuraavana päivänä.


Minä vasemmalla. 8---D
Katja serkku joutui kuvattavaksi.
Ja minulla oli varmaan hotein rantatyyli ikinä..
Paita entiseltä pomolta, lasit Nelliinan arvonnasta.
Perjantaina lähdin puolestaan serkkujen luo yöksi, josta sitten lauantaiaamuna menimme heidän mökilleen Sorsasaloon, joka on Kuopion lähellä.
Mökki on tosi vanha, ja siellä onkin menossa remontti. Aikaa vietimme serkkujen kanssa pelaillen eri pelejä, saunoen, uiden, ja tutkimalla vanhoja tavaroita, kuten näitä leluelukoita. :D Haha, ja minähän olen 16v..
Huomaa Katjan siisti paita. ;D
Löysin itseni.
Niin ja tulihan siellä laiturillakin hengattua, ja luettua Breaking Dawnia (again..). Paita H&M, lasit Vilun tuliainen Thaimaasta. Huomasin muuten jonkin aikaa sitten että Skinsissä Pandoralla oli samanlainen paita. :D
Sunnuntaina oli paluu sieltä, ja maanantaina olikin nimipäiväni. Oli muuten kamalin nimpäivä ikinä, kun silloin sain kuulla että vanhin koiramme Napsu lopetetaan tiistaina. Edellisestä postauksesta voi lukeakin enemmän, koska en halua asiaa enää tässä puida.

Tässä kuitenkin nimipäivälahjoja joita sain.

Äidiltä sain mm. tämän "sormustelineen". Samalla näettekin sormukseni, lukuun ottamatta muovisia Kindermunista saatuja.
Äidiltä sain myös tämän pikku Myy -käsipyyhkeen.
..ja tämän Snoopy-laukun.
Kummeilta (joiden mökillä olin) sain vihreän kulhon, maljakon, magneetteja ja rannerenkaita, jotka eivät muuten kuvassa ole.
Riikka-serkulta sain Hello Kitty -rannekorun, joita myydään pusseissa, ja yhdessä pussissa on aina 2 pientä HK-laattaa ja rannekoru. Laitoin kylläkin nuo kännykkäkoruiksi. :D
Lisäksi sain Riikan vanhan HK-avaimenperän, jota aikoinaan katselinkin kaupassa. :)
Samalla kun esittelin nuo lahjat, voisin laittaa tähän postaukseen osan ostoksistani, joita tein toissaviikolla ollessani Vilun kanssa kaupungilla.

Kirpparilta ostin valkoiset kengät pienellä kiilakorolla, 2,5€. Vilu ei tykänny näistä. :--(
Seppälästä ostin lastenpuolelta pääkallo-t-paidan n. 8€:lla. Minulla on liian vähän kivoja t-paitoja, varsinkin mustia.
Seppälästä ostin myös viidet alkkarit, kun ne maksoivat vain 1,95€/kpl, ja olikin jo tarvetta. Tietenkin eteen tuli valinnanvaikeus kaikkien niiden söpiksien printtien edessä, ja piti sitten ostaa viidet.. Kuvia en sentään laittanut. :D

Oli tosiaan melkein pakko tulla postaamaan tänään uudestaan, koska huomenna loppuu vihdoin koko kesän odotus, ja lähdemme kummieni ja Katja ja Riikka serkkujen kanssa Power Parkiin! 8)) Tämä onkin jo kolmas kerta kun lähden heidän mukaansa johonkin huvipuistoon, ja ne reissut ovatkin olleet yksiä kesän kohokohtia. Perjantaina myös tulomatkalla varmaan luvassa shoppailua Jyväskylässä. Tai ainakin jos se minusta on kiinni! :D
Yritän lähteä reissuun hyvillä mielin, vaikka eilinen olikin yksi elämäni surullisimmista päivistä. Toivottavasti pystyn olemaan ajattelematta asiaa matkalla..

Nyt kyllä pitää pakata loppuun, kun lähtö on huomenaamulla jo klo 5.30! Ugh, mitäköhän siitäkin tulee..

Byeee!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11