Friday, July 3, 2009

Mummokamaa

Hello.

Kesätyöni loppui keskiviikkona, joten olen eilisen ja tämänpäivän vain dataillut, löhöillyt ja syönyt. Sen takia minulla ei ole mitään erikoista kerrottavaa, mutta kuvailin vähän eilen ja tänään, kun sain monta muovipussillista työnantajani vanhaa tavaraa, kun siivoilin erilaisia varastoja, aittoja, ym.

Ensiksi kuitenkin kuva kynsilakasta, jonka ostin Savonlinnan Seppälästä, mutta unohdin kuvata sen viime postaukseen. Pitäisi kokeilla sitä seuraavaksi, ja poistaa nuo kulahtaneet lakat.
Keskiviikkona oli myös äitini synttärit, jolloin kummini ja serkkuni kävi meillä. Käytiin serkun kanssa mm. syömässä metsämansikoita. :P

Pari kuvaa kukista jotka äiti sai.

Samalla tuli kuvailtua pihalla runkoruusua, jonka ostimme äidille äitienpäivälahjaksi. Luulimme jo, että toivo on menetetty sen suhteen että se kukkisi, mutta nyt siinä on jo ainakin kymmenen kukkaa, ja lukuisia nuppuja! ♥
Pihamme ylpeys, eli monivuotinen aivan ihana vaaleanpunainen pioni. Muurahaiset ja kärpäsetkin näköjään tykkäävät siitä.

Tänään sain tosiaan kuvatuksi suurimman osan entiseltä pomoltani saaduista tavaroista. Osa tavaroista on tosi vanhoja, koska pomoni on jo päälle 70v.

Heti ensimmäisenä surkeista surkein kuva kolmesta vyötärövyöstä. :---D
Tuo käärmesolkinen on kivoin. :)
Okei, en tiennyt mitä ajatella kun löysin nämä sieltä aittojen perukoilta. TALVICROCSIT! XDD En tiedä melkein mitään näin rumia kenkiä, mutta pitihän ne ottaa kun sai. :DD Annan nämä joko äidin käyttöön tai myyn kirpparilla jos joskus laitetaan pöytä.
Sitten _pikkuisen_ parempi kenkälöytä. ♥__♥ Ilmeisesti Espanjasta ostetut aika pienikorkoiset korkkarit.


Kaksi rintakorua, joista varsinkin tuota kolibria tulee varmaan käytettyä.
Söpö ikivanha rasia, jossa oli sisällä puuhelmiä.
Kasa henkareita. Noita isoja turkooseja sain kyllä yhteensä neljä.

En tiedä mitä tästä hellehatusta ajattelisin, mutta jos nyt tulisi taas hellekelit niin voisi sitä vaikka käyttää. :---D

Suomalainen Alessandra laukku.

Tämä oli jo lentänyt jätesäkkiin, kunnes sanoin, että voisinhan minä tuon ottaa. En tiedä tuleeko käytettyä, jos ei, niin menee myös kirpparille aikoinaan.

Melkein ekasta työviikosta asti kuolaamani taittuvat (!) aurinkolasit, jotka olivat myynnissä kirpparipöydässä, joten en niitä ilmaiseksi saanut. Kunnes sitten viimeisenä päivänä. 8))


Slittämistä vailla oleva persikanvärinen vekkihame kullanvärisillä napeilla sivussa.

Tämä on ehkä uusin saamistani vaatteista, koska tämä on ostettu Vero Modasta varmaan lähivuosina. Siinä on jännää venyvää kangasta olkapäistä vyötäröön asti etupuolella.
Pelkkä hihakuva lyhythihaisesta kukkakauluspaidasta.
Toisen kukkakauluspaidan kangasta.
Ruusumekon kangas. En tiedä saako tuosta mekosta muokattua hyvän mallista, mutta jos ei, niin laitan sen vaikka kankaiksi.
Astioita. Siellä oli hirveästi vanhoja Arabian astioita, mutta ei kovin ylläri etten niitä saanut. :D No on tuo huonokuntoinen sinivalkoinen lautanen Arabian.
En nyt muista kenen suunnittelema tuo "kohopilkullinen" kermakko on.
Ja haha, viime postauksessa mainittu pieni ja kaltainen kahvinkeitin. :---D
Lisäksi sain vielä jotain muitakin vaatteita, pinnatuolin, meikkipussin, vuonna 1961 tehdyn elukkakirjan, jonka kuvista saatan jotain tehdä (jos raaskin leikellä kirjaa), ja sitten jotain muutakin. Olen kyllä tosi iloinen noista, kun palkka oli muuten pieni, mutta nuo tavarat korvasivat sitä edes vähän. :) Jei. ♥

Eilen nälissäni sitten tupesin tekemään ruokaa, nimittäin tummaa ja normia riisiä, kanapalan näköisiä soijasuikalaita, ja kikherneitä. Tein ekaa kertaa noita suikaleita, ja maustoin ne ihan ilman mitään ihan ohjeita, mutta ihan hyviä niistä tuli. :D Myös nuo kikherneet on namia. :P Tänään sitten kun söin samaa ruokaa, tein myös tosi helppoa salaattia, johon laitoin salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, riisiä ja kikherneitä. Hyvää oli! Niin ja pitihän annoksessa olla lisänä tietysti ketsuppia. XD hylamaidon join Allulta saamastani prinsessamukista.
Jee, tänä iltana Vilu tulee meille pitkästä aikaan! Ei olla kunnolla nähty johonkin 1,5 kuukauteen, kun se oli siellä Thaimaassa. Ei varmaan tehdä mitään kovin erikoista, kun ei varmaan jakseta lähteä täältä korvesta kaupunkiinkaan, eikä mitkään kaupatkaan olisi enä auki. Ja siellä on kylmä! No, joku lämmin päivä sitten. :) Ja mökillekin meillä on tarkoitus tänä kesänä vielä mennä.

Bye bye!

PS. Missä vaiheessa Billy Talentilta on tullu uutta musaa?!?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11