Saturday, January 15, 2011

Huddersfield, England

Hello everybody!!

Musta ei oo kuulunu mitään moneen viikkoon, tässä on ollu niin paljon kaikkee yms. :)
Ensinnäkin; oon nyt ollu täällä Huddersfieldissä lähemmäs kaks viikkoo, ja on ollu jännää ja kivaa ja outoo. :D Elossa siis edelleen ollaan!

Matkaan lähdin sunnuntai-iltana 2.1.2011 klo 23:45, kun piti lähtee bussiasemalle. Sieltä sitten bussilla 5 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Bussi oli siellä 5:00 ja mun ekan lennon ikinä oli tarkotus lähtee 8:20, mutta se lähti päälle 30 min myöhässä. En ois ikinä selvinny siellä lentokentällä yksin, koska en oo ikinä lentäny ja kaikki on mulle ihan uutta. Luojan kiitos samalla bussilla mutta eri kaupungista matkaan lähti Kristina, en pärjäis ilman sitä. :D
Noin kolmen tunnin lento Manchesteriin suju muuten hyvin, mutta viimeset päälle 20 min (laskeutuminen) oli ihan kaameet. Mun korvat oli niiin lukossa kun olla voi ja kipu oli sietämätön, ja kuulo oli kun vanhalla mummolla koko loppupäivän. Puristin vaan sormiani enkä liikkunu yhtään. Loppuajasta uskaltauduin kuitenkin kääntämään päätä ikkunan suuntaan, ja siellä me oltiin, Englannissa. Eipä siinä muuta voinu kun hymyillä. :)
Manchesterissa napattiin laukut matkaan ja hypättiin meille järkätyn taksin kyytiin, ensimmäinen ihmetys tuli heti kun se kuski istukin auton oikeelle eikä vasemmalle puolelle ja lähti ajamaan vasenta kaistaa, enhän mä siinä väsyksissä ees sitä muistanu. XD Alle tunnin ajomatka Huddersfieldiin Pohjois-Englantiin meni nopsaan maisemia ihastellessa ja autoilijoiden aika hullua ajotapaa ihmetellessä. Maisemat on _just_ niin Englantilaisia kun vaan voi olla! Viimestään siinä vaiheessa teki jo mieli vähän kiljahtaa kun huomasin että samalla kadulla asunnon kanssa on punanen puhelinkoppi. 8--)

Asunnolle saavuttiin n. klo 11 paikallista aikaa (Suomessa klo 13), ja alettiin tutkia kotiamme seuraavien kahen kahen kuukauden ajan. Looks promising, eh?
XDDDdd Asunto on siis VINO. :-----D Joudutte nyt kyllä odottamaan seuraavaan postaukseen kun esittelen tän asunnon, ei mahu kaikki kuvat tähän postaukseen!
Nyt kuitenkin kuvia jotka on otettu täällä Huddersfieldissä. Iso kiitos Kristinalle kun anto luvan käyttää hänenkin ottamiaan kuviaan!
Lähettiin siis kiertelemään kaupungissa sen jälkeen kun oltiin asetuttu omiin huoneisiimme. Täältä kävelee keskustaan noin 15 min.
Tää on otettu asunnon edestä. Bongaa puhelinkoppi!
Tässä vaiheessa on varmaan hyvä kertoo, että tulin valvoneeks yhteensä yli 1,5 päivää, koska heräsin sunnuntaina jossain puol 12, ja menin nukkumaan seuraavan kerran täällä maanantai-iltana jossain klo 23.. Ei ollu yhtään kivaa kun en saanu nukuttua yhtään siinä 5h kestäneessä yöbussissa, enkä halunnu mitään päiväuniakaan sitten nukkua kun pelkäsin että menetän yöunet. Koomista oli myös se, että heti un tultiin tänne asunnolle ja oltiin valittu huoneet, alotettiin siivoomaan vaikka olin viimeks syöny lennolla yhen sämpylän ja sitä ennen lentokentällä vähän jotain omia eväitä. XD Asiat tärkeysjärjestyksessä..
Tässäpä siis hieman unisena. :--)
Wohoo!
Heti tossa puhelinkopin läheisyydessä menee joki, jonka ylitän joka päivä. Sadekelillä se vähän hurjistuu.
Edelleen matkalta keskustaan.
Oltiin palaamassa kämpille ja alko jo hämärtää.
Aika koomista että kaks lähintä isompaa ruokakauppaa on molemmat Lidlejä. XD Onneks kuitenkin toisen Lidlin lähellä on Netto, halpa englantilainen ruokakauppa.
Joku ilta oltiin tulossa Lidlistä.
Varsinkin ekoina päivinä olin koko ajan ihan huuli pyöreenä, kaikki on niin uutta tämmöselle kokemattomalle kun minä. Asun ekaa kertaa omillaan, tai no kolmen kämppiksen kanssa, ja vielä vieraassa maassa. Sainkin vasta täällä tietää, että täällä asuu mun ja Kristinan lisäks kaks eikä vaan yks hollantilaista. Toinen tuli tänne tän viikon maanantaina, toinen on asunu täällä jo päälle 5 kk ja lähtee pois tässä kuussa.

Alotin työharjottelun viime viikon keskiviikkona, työskentelen siis ison kaupan nimeltä Peters laukkuosastolla. Myydään siellä kyllä asusteitakin yms. Töissä oon siis ollu jo päälle viikon, ja työkaverit on ihan parhautta! Täällä on oikeesti kaikki niin kohteliaita ja mukavia ja oon kaikille love tai darling tai baby, ja työkaverit vaan syöttää mulle koko ajan karkkeja ja suklaita ja miettivät yhessä mitä herkkuja mun pitää maistaa. :DD Että voin olla aika näky kun tuun takas Suomeen.. XD
Tuli myös ihan yllätyksenä, että samalla osastolla työskentelee täällä n. 20 vuotta asunu suomalainen! En ois uskonu että tulisin töissä puhumaan suomee, mutta se onkin melkein jokapäiväistä kun ei oo järkee jutella sen suomalaisen kanssa kahestaan enkkua, sama juttu Kristinan kanssa. :D

Nyt on kuitenkin postauksella jo sen verran mittaa, että jatkan lörpöttelyä seuraavissa postauksissa. Luvassa ainakin kämpän ja tähän mennessä tehtyjen ostosten esittely, kuvia Leedsistä jossa käytiin viikko sitten, ja Holmfirtistä missä Kristinan harjottelupaikka on. Ja mitähän vielä.
Oon tällä hetkellä vähän nuhassa ja kurkkukivussa, toivon kovasti ettei tää pahene!!

Kysymyksiä saa laittaa tulemaan, vastaan niihin joko kommenttiboksissa tai lisäks myös jossain postauksessa.

BYEEE. 

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11