Monday, November 8, 2010

I don't want you to hate me

Sain viimein kuvattua lähiaikoina tehdyt ostokset, jei! Osa näistä onkin ostettu jo syyslomalla, että oli jo aikakin. :D
Ekana kaikkein tarpeellisin ostos, eli syys/talvi/kevätkengät. Oon huono löytämään itelleni kenkiä, koska melkein kaikissa on jotain vikaa (liian isot, liian pienet, liian kalliit..), mutta onneks löysin nää ettei tarvii olla koko talvee samoilla kengillä. Nää on siis DinSkon lasten puolelta ja makso n. 40€. Ollu jo ahkerassa käytössä. Ostin myös samalla tekonahkan käsittelyaineen ja pohjalliset.
Ja tässä asu lokakuun puolelta jossa noi kengät näkyy ees hitusen (jes).
♥ t-paita: GT
♥ neule, hame, leggarit, pipo, pinni, rannekoru & korvikset: H&M
♥ no ne kengät: DinSko
♥ laukku: Seppälä
Luomiväri on kesällä H&M:ltä ostetun Hello Kitty -paletin turkoosia. Se paletti makso jotain 6 euroo ja siinä on 10 eri luomiväriä joista käytän seittemää, eli oli tosi hyvä ostos!
Tätä neuletta olin katellu aiemmilla kerroilla Gina Tricotissa käydessäni, ja nytkään Kuopion reissulla en heti sitä ostanu, mutta palasin sit parin tunnin päästä sen kuitenkin ostamaan. :D Rakastan lörppöneuleita.
Ootin näiden Seppälän kalsareiden leggareiden tulemista aleen monta kuukautta, ja vihdoin niin tapahtu ja sain ne seittemällä eurolla, normihinta 15€. ♥
Korvikset myös Seppälästä, en vaan voinu vastustaa tätä heräteostosta.
Ja tässä asu jossa näkyy nää kaikki uutuudet:
♥ mekko: äitin vanha
♥ neule: GT
♥ leggarit & korvikset: Seppälä
♥ laukku: Citymarket
♥ rannekoru, pinni & sormus: H&M
Ooh voi tätä ilon määrää tän vaatteen kohalla. ♥ Tämänkin kanssa kävi niin onnellisesti että kuolasin tätä H&M:llä jo kesällä, mutta 20€ hinta oli liian suolanen, ja nyt sit lomalla Kuopion reissulla tää löyty alerekistä 5€ hinnalla!! Meee sooo happyyy.
Toppi on eestä lyhempi ja takaa pitempi, ja siinä on mm. vähän niinkun painijaselkä ja verkkokangasta.
Takaa.
Toppi pääs viime viikolla päälle, vaikka tuunkin käyttämään sitä enimmäkseen kesällä. En vaan jaksanu oottaa sinne asti.
♥ toppi, pitkis & rannekorut: H&M
♥ farkut (uudet): GT
♥ laukku: Citymarket
♥ panta: ite tuunattu
♥ korvikset: Seppälä
Muita ostoksia on sit viime viikolla ostettu Wet'n'Wildin Silk Finish -huulipuna puoleen hintaan 2€, sävy 33 (tumma pinkki, kuva vääristää). Niin ja mustat perusfarkut Ginasta, oli ihan pakko ostaa jotkut, ja tietty tuli sit otettuu liian isot. -__-' Noo, tällä lihomisvauhdilla ne on kohta just sopivat.
Lisäks aivan ihana Roosa nauha -ruusukimppu Cittarista vaan kolmella eurolla. ♥ Rakastan ruusuja, ja tässä kimpussa oli kolmee eri väriä.
Otin yhen ruusun huoneeseeni mutta se nuupahti, joten leikkasin ruusun sen varresta ja laitoin lasikippoon yhen lehen kanssa, so lovely. ♥ Kannattaa kokeilla jos oon nuupahtaneita kukkia, laitettiin tänään loputkin ruusut isompaan kippoon kellumaan.
Viime viikko meni taas koulussa, kahtena iltana töissä, Allua nähdessä ja muuten kotona koomaillessa. Ai niin ja kävin taas ajotunnilla, mikä meni niin paskasti että tällä hetkellä mun suurin pelko on ens maalis- tai huhtikuussa oleva inssi. :D Se joku kahen kuukauden tauko Englannin reissun takia ei tuu tekemään hyvää.. Niin ja olin pyörtyä kun Allu kerto viime viikolla paljonko suunnilleen tulee maksamaan jos ei pääse inssiä ekalla läpi.. Voi luoja. Paniikki! Ja entä jos pääsisin vaikka vasta kolmannella.. Sillon on luntakin ja mahollisesti pimeetä ja kaikkee yhyy. Huomenna taas ajelee jepaaa..

Oon tässä miettiny että mitäköhän mä teen sitten joulu- ja maaliskuun kun ei oo koulua ja en oo Englannissakaan. Joulukuussa mahdollisesti tekisin enemmän töitä jos niitä riittää ja valmistelisin kaikki jutut reissua varten, maaliskuussa jatkuis sit autokoulu kun palaisin, ja tietty opinnäytetyötä pitäis tehä mahollisimman paljon ja saada loppuun vapuks. Niin ja sitten kun palaan, oon 18 ja baareissa pyöriminen voi alkaa. ;--) Eli joo kyllähän tuota ohjelmaan tämmöselle laiskurillle varmaan tarpeeks on. :D
Oon nyt vaan koko ajan toivonu että tosiaan pääsen sinne Englantiin ja mukavaan harjottelu- ja asuinpaikkaan.

Nyt jääkaapille.

P.S. Oon kattonu taas leffoja, mm. The Lovely Bonesin, Preciousin ja An Educationin. Kaikki sijottu menneisyyteen eikä mikään niistä ollu mitenkään ilonen, mutta silti olivat ihan hyviä. Suosittelen kattomaan. :)

P.P.S. Yhyyy mun Last.fm ei toimi! Enkä uskalla ladata sitä uudestaan koneelle koska pelkään että sitten se laittaa laskuriinsa kaikki mun aiemmin kuunnellut kappaleet kaksinkertasena. :(

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11