Thursday, August 19, 2010

I think it's time that I mention, I've got myself an obsession

Lupailin viime postauksessa, että esittelen seuraavassa postauksessa jonkin aikaa sitten tulleet H&M kamikset, ja koska sain vihdoin raahattua tavarat parvekkeelle ja kameran käteen, niin tässä ne nyt on. Tästä puuttuu jo viime postauksessa nähdyt pinkit minishortsit, ja musta pipo koska en saanu siitä yhtään siedettävää kuvaa.
Ekana vuorossa nämä kaunokaiset. 11 cm tolppakorko, kukkakuosi ja -50% alennuksen jälkeen hintaa jäi n. 15€. Kelpaa. ♥__♥ Mua kyllä surettaa jos en kerkee käyttää näitä tänä kesänä. 8( Arkena en kuitenkaan tämmösiä käytä. :D
16
17
19
Olin katellu noiden korkkareiden lisäks leopyyhkeitä jo jonkin aikaa, ja sain nekin vihdoin tilattua ja vieläpä alennettuun hintaan, kylpypyyhe makso 8€ ja käsipyyhe 4€.
20
Ilmeisesti tykkään pyyhkeiden keräilystä, koska tilasin tällasia käsipyyhkeitä 2 kpl. Noiden korkkareiden rusetit on oikeesti pinkit, värit vaan vähän pyllyllään kuvassa.
21
Tää söpöin tyynynpäällinen makso vaan 1€, mutta sisätyyny 3€.
22
Siinäpä ne, mutta samalla kuvasin Allulta randomisti saamani lahjan. :--) Se oli käyny Ikeassa ja ostanu tällasen ihan mahtavan naulakon. :D
25
Naulakon lisäks sain vielä alysöpön hiuspinnin. Se on samalla minihattu, aww! Thanks Allu. ♥
24
23
Asukuvia on jääny esittelemättä aika paljon, mutta tällä kertaa vaan tän päivän asu, kun innostuin vähän kuvailemaan pärstäänikin heh. :D Kävin muuten kampaajalla viime viikolla, ja muuten oon ihan tyytyväinen mutta huomasin vasta kotona miten tasasiks se kampaaja oli leikannu mun latvat. Ja nyt tuun hulluks näiden kanssa. x__x Pakko varmaan nyrhiä niitä ite, kun kerran leikkaan aina muittenkin hiuksia.
lame 19.8.10
♥ paita & kengät: Seppälä
♥ housut: second hand
♥ laukku: Tokmanni
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ korvikset: Glitter
♥ rannekorut: lapsuus ajoilta
26
27
18
32
31
"Vesimeloni"lakkaukset sopi asuun täydellisesti. Turkoosi sormus kuvassa vaan siks kun otin kuvan joku muu päivä.
12
30
29
28
Mulla alko viime viikon keskiviikkona taas koulu, viimestä kertaa kauppaopistossa (jos nyt keväällä valmistun..). Sielläkin on hurahtanu jo kaks vuotta, ja viimesestäkin on jälellä vaan kaks jaksoo koulua, sitten kahen jakson pituinen työssäoppiminen, ja viimenen jakso koulua. Nyt kolmosella on toi tosi pitkä TOP-jakso, ja opinnäytetyön tekeminen. Se mua pelottaakin, mutta toivon etten stressaa sitä ihan liikaa, ja että keksin aiheen viimestään marraskuun loppuun mennessä. Jos ens keväänä musta tulee merkonomi, niin on ihan outoo ajatella että en varmaan enää jatka missään koulussa, kahentoista vuoden opiskelun jälkeen. :D Eihän sitä tiiä jos alan opiskelemaan vaikka kakskymppisenä, mutta vielä ei oo suunnitelmia opiskelun jatkamisesta. Toisin sanoen saatan vuoden päästä asua jo omassa kämpässä vaikka satojen kilometsien päästä täältä, missä oon asunu koko pienen ikäni, ja olla töissä jos kaikki menee hyvin. Päälle neljän kuukauden päästä täytän 18, joten autokouluunkin saattaa olla lähtö. Nää nyt on jotain mun random höpinöitä, mut tunnen tarvetta vähän avata mun elämää. Ois ihanaa höpöttää kaikki ajatukset tänne, mutta valitettavasti se ei oo mahollista, tai no oishan se, mut en oo sentään hullu. :D

Meillä on ollu suurimmaks osaks tosi lyhyitä päiviä koulussa, mikä on aika onni ainakin mun kannalta kun mulla ei oo nyt melkein kolmeen viikkoon ees yhtä kokonaista vapaapäivää, kun käyn viikonloput töissä.
Alotin joskus monta viikkoo sitten tekemään weheartit -haastetta, mutta en oo vielä osannu päättää siihen laitettavia kuvia, joten joudutte vielä oottamaan. :D Mulla on myös kuvattuna aika vaatimattomia kuvia yhestä ihanasta sisustuskirjasta, joten toivon mukaan saan senkin postauksen joskus väsättyä.

Oon nyt pari viikkoo koulun ja töitten lisäks kattonu Serranoo, True Bloodin kolmatta kautta (♥__♥) ja syöny ihan liikaa enkä liikkunu ollenkaan pitkään aikaan.. Liikunnasta puheen ollen, käydään ens viikolla Allun kanssa Street Dance -tunnilla. :--D Toivon että tykkäisin siitä tarpeeks alottaakseni sen, koska en oo ikinä harrastanu varsinaisesti mitään muuta kun kuvataidekoulua puol vuotta vitosluokalla. XD Tää saattaa sitä paitsi olla vika kerta kun voin tehä jotain tällasta Allun kanssa yhessä, joten ois kivaa jos tykättäis siitä. :)


Jos joku teistä on kokeillu Street Dancea, olis kiva jos kertosit millasta se on. =)

P.S. Kävin tänään ettimässä pyypilliä. XD Oudoin mun ostoslistalla ollu tavara ikinä. Selitys tähän outouteen on se että iskällä on lauantaina synttärit ja se pyys sellasta. Olivat kuitenkin liian hintavia, taidan tilata netistä halvemmalla ja vielä paremman.  8--)

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11