Monday, June 7, 2010

What's wrong babe? Did daddy not give you enough attention?

Moooi.
Taas on jo viikko viime päivityksestä, mutta en tykkää postata jos ei oo kuvamateriaalia, joten.. :/
Kerroinkin viikko sitten että 1.6 alkoi kesätyöt, mutta urani lehtimyyjänä puhelimitse jäi aika lyhyeen. :---D Jaksoin sitä hommaa nimittäin kolme päivää.. Kaikkein eniten siinä tökki minimaalinen palkka, koska en ollut ainakaan noina päivinä mikään myyntitykki, ja saman asian jauhaminen tunnista tuntiin. No, tulipahan sekin työ testattua, ja ainakin yritin. Miinuspuolena on tietenkin se, että nyt mulla ei oo kesätöitä.
Keskiviikkona jäin työpäivän jälkeen kaupunkiin Allun kanssa, onneksi silloin oli vielä aika lämmintä. Pyörittiin kaupoissa, mutten ostanut mitään muuta kuin Hesellä kasvisaterian, namiii. Puoli seitsemäksi mentiin kattomaan Sex and the City 2, ja sitä oltiinkin jo ootettu. Oli viihdyttävät kaks ja puol tuntia, ja ite tykkäsin leffasta vaikka sitä onkin arvosteltu sen juonettomuudesta. Varmasti tuun kattomaan tuonkin leffan moneen kertaan! :)
Lauantai kului koko päivä juhliessa, kun käytiin kahden serkkuni ylioppilasjuhlissa, samoin kun viime vuonnakin. Tuli taas nähtyä sukua äitin puolelta, ja syötyä niin paljon että tuli varmaan taas 5875389 kaloria. Kummatkin juhlat oli maalla, toiset kahen tunnin ajomatkan päässä. Taivaalta tuli lauantain aikana mm. rakeita ja vettä, ja asteita oli välillä n. +5, että ei paljookaan ulkona oltu. :D Onneks sentään yhessä vaiheessa paisto vähän aurinko, ja laitoin Katja ja Riikka -serkut ottamaan pari kuvaa, harmi vaan ettei niistäkään tullu kovin julkasukelposia.
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko, ruususukkikset & sormukset: H&M
♥ bolero: Tokmanni
♥ kengät: Fiorella
♥ laukku: Citymarket
♥ vyö: Pieces (Jim&Jill)
♥ panta: Seppälä
♥ helmet: äitin vanhat, ite lyhennetty
♥ rannekorut: ite tehty
♥ kello: Leijona
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Viime vuonna oltiin tuolla samaisessa paikassa ylppäreissä, ja silloin tuo Nöpö-kissa oli vasta pieni pentu. :3 Nyt se oli jo kasvanut isoksi.
Image and video hosting by TinyPic
Tästä kuvasta on itse asiassa kaks versiota, mutta tää oli mun mielestä hauskempi kun Katjan peace-merkin näyttäminen ei onnistunu ihan oikeella tavalla. :--D
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lähdin tuolta juhlista iskän kanssa jo lauantaina klo 23, kun piti tulla kotiin koirien takia, mutta osa porukasta vielä jäi sinne. Tulomatka meni nopeesti kun luin pitkästä aikaa Aku Ankkaa, kun voitin töistä Don Rosan sarjakuvakirjan.
Random kuva kun käytiin yks ilta käyttämässä koiria rannassa.
Image and video hosting by TinyPic
Eilen sato ja vähän paistokin, joten taivaalle ilmesty kaks sateenkaarta. ♥
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Töitä ja juhlia lukuun ottamatta oon ollu lomalla suurimmaks osaks kotona. Boooring. Tulis ees hyvät kelit niin vois käydä aina kaupungilla, piknikillä, ottaa aurinkoo ja käydä vihdoin mökkeilemässäkin ja uimassa. Ei tämmösillä keleillä vaan tee niin paljoo mieli olla ulkona. :--( Lenkilläkin kun oon välillä käyny, niin on tainnu joka kerta alkaa satamaan ja yks kerta kastuin vähän enemmänkin. Eilen muuten kun otin Remun mukaan lenkille, ja lenkin varrella saatiin ihastella söpöjä määkiviä lampaita ja ihan minimaalisia kilejä. ♥__♥ Ne oli tosi söpiksiä kun lähtivät kulkemaan aidan vierusta pitkin, oottivat varmaan ruokaa tai jotain. Pitäis kyllä joku kerta raahata kamera lenkille mukaan, koska asun aika maalla niin matkalla tulee vastaan lehmiä, lampaita, hevosia yms. :---D Eipähän oo niin tylsää, ja ne lehmätkin on niin huvittavia.

Ihan näin aihetta vaihtaen, kävin tuossa päälle tunti sitten kesken postauksen jäätelöautolta ilmaisen tuutin ja viemässä sinne arvontalipukkeen. ♥ Epäilykseni heräs kun kupongissa puhuttiin "maistiaisesta", niin aattelin että saan vaan jonkun teelusikallisen sitä jätskiä maistaa, mutta sainkin koko tuutin, jeii! Ihan näin randomisti vaan mainihin..
Ajoin muuten tänään nurmikon, eihän siinä mennykään kun 1,5h.. En tajua miks pitää olla niin paljon nurmikkopinta-alaa?! En mä sitä kyllä ihan ilmaseks sentään tehny. :D Tuli muuten kivat jälet käsiin kaikista mahollisista puskista, näytän siltä kun oisin viillelly pitkin käsiä..
Torstaina lähen Allun kaa johonkin rantaan löhöilemään, jos vaan on lämmintä! En kestä olla koko viikkoo kotona.. Hyvä keli mahollistais myös mökille lähdön serkkujen yms. kanssa.

Koska mulla on nyt lomalla aikaa vielä enemmän kun koulun aikoihin, voisittekin laittaa jotain postausehotuksia. Jotain meikki/hiusjuttuja on jo pyydetty, mutta en jaksa meikata jos oon vaan kotona, enkä tiiä miten hiusjutunkin toteuttaisin. Laittakaa kuitenkin jotain ideoita, vaikka en lupaakaan että niitä kaikkia toteutan. Videotakin yritin aikoinaan kuvata, mutta eihän siitä mitään tullu. :DD Joku toinen kerta sitten.. Ja jos teen videon niin mistä haluisitte mun siinä puhuvan?

Vielä lopuks semmonen kysymys, että mitä ite teet kesälomalla kun on tylsää tai huono sää?

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11