Friday, October 16, 2009

Syysloma

Yh en keksinyt otsikkoa.

Maanantaina kaverini Vilu tuli meille juuri kun olin lopettelemassa viime postauksen tekemistä, ja hän oli meillä yhden yön. Tehtiin taas Hanna-tädin kakkutaikinaa kuten aina hänen kanssaan, koomailtiin, ja katsottiin Brüno. Tiistai "aamuna" kun herättiin ja avasin rullaverhon, leukani tippui lattiaan kun katsoin ulos, ja siellä oli lunta! Maa oli ihan valkeana, enkä odottanut lunta näin varhain. No, siinä sitten meikattiin japuettiin ja mentiin ottamaan kuvia ulkona.

Ensin puin kaikkia lempivaatteitani ja asusteitani päälle, mutta paita ja hame vaihtui pian koska tuntuu että kuvailen aina noissa vaatteissa. :D
♥ t-paita: Carlings
♥ neule, hame, sydänhelmet & musta sormus: H&M
♥ leggingsit: KappAhl
♥ kengät: Spirit Store
♥ laukku: äidin vanha
♥ panta: Accessorizes
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä
♥ sydänsormus: kirppari
Vilu oli värjännyt hiuksensa taas vaihteeksi pinkillä.
♥ paita & hame: H&M
Image and video hosting by TinyPic

Yhyy en osaa olla virnistelemättä kun joku kuvaa minua. :---(( Aina ihan hymy pyllyssä hampaat harottaen.
Seuraavassa kuvassa esittelin kynsiä ja sormuksia, enkä yrittänyt tehdä mitään räppiliikkeitä. :---D
Joskus viiden jälkeen Vilun kaveri tuli hakemaan meitä treenikämpälleen, jossa yövyimme. Matkalla oli tosi ihanat maisemat, kun aurinko oli laskemassa ja taivas oli vaaleanpuna-oranssi-vaaleansininen, puut näyttivät mustilta taivasta vasten ja niissä oli lehtiä, ja maassa oli lunta. Teki mieli kuvata.

Treeniksellä oli perus illanviettoa, mm. pelattiin biljardia pienellä biljardipöydällä. Ei varmaan tarvitsisi edes sanoa että en ollut kovin hyvä kun en ole koskaan pelannut..

Jutut meni vähän hölmöiksi, ja Vilu piirsi minulle viikset ja minä Vilulle. :---DD Näytimme erittäin hoteille... Piti vähän muokata tuota kuvaa kun en tiedä olisiko Vilu muuten niin ilahtunut. =D

Keskiviikkona tulin treenikseltä kotiin. Torstaina eli eilen serkkuni Katja ja Riikka tulivat pitkästä aikaa meille, ja katsottiin Kielletty hedelmä ja Himoshoppaaja, ja käytiin kävelyllä Mömmön kanssa.



Järvi oli osaksi jo jäässä.
Illalla kummini tulivat meille kahviille hakemaan tyttöjä.
Remu loikoili kivassa asennossa Katjan vieressä. :D
Yöllä katsoin The Tonight Show with Conan O'Brienin, joka osaa olla aina yhtä viihdyttävä. :D Olin jotenkin tosi masiksessa ja ahdistunut, mutta Conan sai minut nauramaan. :) Ihana koko ohjelma! ♥

Tänään olen vain lukenut Muumipeikkoa ja pyrstötähteä. Olisin lähtenyt Hannan luo mutta se ei onnistunutkaan. :( No, onneksi nähdään huomenna kun suurin osa äidin puolen sukulaisista kokoontuu lähipaikkakunnalle, ja sen jälkeen Hannan porukat tulevat meille yöksi. :) Huomenna siis luvassa sukulaisten seurassa ajan viettämistä, toivottavasti olisi hauskaa. Sitten loma onkin jo melkein ohitse.

Np: Billy Talent - Fallen Leaves

PS. Ooo blogini on ladattu yli 100 000 kertaa, kiitos kaikille lukijoille ja random kävijöille! ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11