Sunday, June 27, 2010

Maalla

Hey.
Lataan kuvat nyt ekaa kertaa Flickrin kautta, kun niin moni on valitellu ettei TinyPicin kautta ladatut kuvat näy. Ilmottakaa jos kuvat ei näy, niin lataan ne sitten TinyPicin kautta kun taidan vihata tota Flicriä.

Mun kesä on edelleen jatkunu rentona ja suurimmaks osaks tylsänä. Siksipä vähän kuvailin viime viikolla.
9
8
10
12
11
16
Mömmö halus käpyjä. :D
15
14
13
Torstaina menin kaupunkiin, ja käytiin taas Allun kanssa kahella eri rannalla. Oli ihanan lämmin. ♥ Allu otti musta asukuvat, mutta en tajua miten ne ei ollukaan kamerassa kun aloin niitä myöhemmin kattomaan, joten ette nyt nää mun koko asua. :--(
3
♥ paita: Killah (Jim&Jill)
♥ arskat: H&M
♥ korvikset: Vilulta
♥ laukku: second hand
♥ kengät: kirppis
2
Äiti teki mulle joskus monta vuotta sitten vetoketjusta rannekorun, mutta en sitä koskaan käyttäny vaan se joutu laatikon pohjalle. Nyt sen kuitenkin löysin, ja se sopi täydellisesti mun paitaan kun siinäkin oli neliapiloita.
4
Toisella rannalla meidän seuraks tuli pullasorsa, ja mulla oli sattumoisin Marie-keksejä mukana, joista sorsa näytti olevan aika innoissaan. :)
6
5
7
Mulla oli suunnitelmissa mennä juhannukseks Hanna-serkun luo, mutta suunnitelmat peruuntu ja jouduin menemään porukoiden ja toisien serkkujen kanssa Hannan lapsuudenkotiin maalle juhannusta viettämään. Oli vähän tylsää, kun ois ollu kiva vähän bilettää, mutta ehkäpä sitten ens vuonna kun oon 18.
17
1
23
22
Ollaan vietetty melkeinpä joka juhannus tuolla samassa paikassa sukulaisten luona. Saunottiin, uitiin, syötiin, pelattiin sulkapalloo ja käytiin soutelemassa. Aika perus settiä. Onneks kävi tuuri ja alko satamaan vasta kolmelta kun oltiin menty jo nukkumaan!
Sukulaisilla on maitotila, ja siitä syystä siellä oli mm. kaks söpöö vasikkaa. ♥ Niillä on kauheen pitkät kielet. :D
19
20
21
18
24
Koska oon tosiaan viettäny paljon aikaa kotona, oon kattonu Hannah Montanan kolmannen kauden (XD), ja ihan uuden tuttavuuden eli Gleen ekan kauden. Glee tulee varmaan joskus näkymään Suomessakin telkkarissa, ja suosittelen sen sitten katsomaan. :) En siis tienny tuosta ohjelmasta mitään etukäteen, enkä ollu alussa oikein varma että tykkäänkö siitä vai en, mutta loppujen lopuks se oli kyllä kattomisen arvonen. :) Kyseessä on siis amerikkalainen draama/komedia/musikaali-ohjelma. Eilen illalla kuuntelin YouTubesta siinä laulettuja kappaleita ja rääyin mukana kun olin yksin kotona.. :--D Kurt on ihana!
Photobucket
Jee, huomenna lähetään Hannan kanssa mökille, ja ollaan siellä kaks yötä, jos Hannalla ei oo töitä. :) Jos sillä on keskiviikkona töitä, mennään Allun kanssa kattomaan ti-ke välisenä yönä Epäilys. :--) Varkaudessa ei oo varmaan aiemmin pidetty mitään yönäytöksiä, ja toi ois Epäilyksen ensi"ilta". Jos tullaan mökiltä vasta keskiviikkona, mennään kattomaan se ehkä joku toinen päivä.
Keskiviikkona on muuten 30.6, mikä tarkottaa sitä että oon ollu neljä vuotta karkki/sipsilakossa. Oon nyt jo kauan suunnitellu että lopettaisin lakon sillon, joten pystyisin syömään ekat karkit joko leffan yönäytöksessä, tai sitten mökillä. :D Jännää! Huomenna kaupassa oon suurien valintojen eessä, kun pitää päättää ekat karkit mitä syön. =D Tekee kyllä varmasti mieli syyä ne jo mökillä.

En oo muuten vieläkään käyny ees alennusmyynneissä, nyyh, ois pitäny ees uudet biksut löytää kun omistan vaan kahet joista oikeestaan vaan toisia käytän. :| Toivottavasti pääsis shoppaamaan ennen kun alet loppuu.

PS. Tutustuin tässä joku päivä aivan ihanaan sivustoon nimeltä weheartit.com. ♥ Pitää joskus tehä postaus joistain sieltä löytyneistä kuvista. :3
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11