Friday, October 30, 2009

Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange?

Hey.

Tulinpa taas kirjoittelemaan menneen viikon tapahtumista.. _Tylsän_ viikon.

Viime sunnuntaina lakkasin pitkästä aikaa kynsiini pilkut. :) Niistä tuli kivan näköiset, lukuun ottamatta juuri tuon oikean käden pikkurillin pilkkuja. Ai niin ja leikkasin myös kynteni! En muista milloin olisin viimeksi leikannut ne "vapaaehtoisesti", eli ennen kuin ne lähtevät katkeamaan.
Maanantain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: äidin vanha
♥ neule: Jim&Jill
♥ metallinhohtoiset siksaksukkikset (ah mikä sana): äidiltä
♥ laukku: Laukkukeskus vai mikä lie
♥ paljettivyö: kirppis (Pieces)
♥ kaulakoru: Fiorella
♥ kukkakorvis rintakoruna: kirppis
♥ kello: Leijona
♥ korvikset: H&M

Kynsi-ihkutusta.
Maanantaisin on kunnon TV-putki, ja Huippumalli haussa loppui ja Jaslene voitti, kuten varmasti kaikki sarjaa seuranneet tietävät. Tällä kaudella minulla ei edes ollut lemppari.
Täykkäreissä oli myös tosi jännä jakso hurr!

Tiistaina näytin tältä:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita: Lindex
♥ neule, sukkikset & panta: H&M
♥ hame & hopeinen kruunukoru: Vilulta
♥ laukku: äidiltä
♥ pinkki kruunukoru: Glitter
♥ korvikset: Fiorella
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
Sad face.
Happy face.
Keskiviikkona koomasin kotona, koska meiltä olisi alkanut koulu vasta klo 14 eikä minulla ollut sinne kyytiä. Mopolla meneminen ei käynyt jostain syystä edes mielessä.

Kuvailin vähän mm. Remua. Se on höpsöin ikinä. ♥



Ah kuinka lokakuu onkin ihana.. Not.
Torstai:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita: Vilun tuliainen Thaimaasta
♥ huppari, korvikset & sormus: H&M
♥ farkut: Modtex
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ laukku: äidin vanha
♥ niittiranneke: Seppälä
Oon aina niin happy..
Torstaina oli muuten pelkäämäni rahoitusmatikan koe, joka tehtiin kokonaan Excelillä, joka teki siitä vielä pelottavampaa. Olen aika häpi kun tuntuu että se meni paljon paremmin mitä odotin *koputtaa puuta*.

Jee huomenna on Halloween, ja se antoi oivan syyn pukeutua kouluun vähän eritavalla. :--) Itse asiassa viime vuonna Halloweeninä pukeuduin melkein samaan asuun, mutta mitäpä pienistä. "Erikoinen pukeutuminen" tarkoittaa minulle kokonaan mustaan pukeutumista, ja onnistuin siinä aika hyvin, vaikka hiuksissa sitä pinkkiä nyt olikin. Toteutin samalla myös jonkun anonyymin antaman haasteen, koska meikkasin huuleni nudeiksi. Tätä _ei_ tule enää tapahtumaan, koska siitä syystä kun en ole harjoitellut nudehuulien tekemistä, niistä tuli ihan kamalat ja ne tuntuivat kamalalta. Kaikki meikit vain pakkautuivat huulin. Eww. No, ainakin haste toteutettu. Toivottavasti anonyymi on nyt iloinen!
Image and video hosting by TinyPic
♥ MCR-paita & pääkallomekko: Vilulta
♥ wetlookit: H&M
♥ pääkallolaukku: äidin tuliainen Viipurista
♥ saappaat: ei tietoa (äidin & minun yhteiset)
♥ ristikoru: kirppis
♥ niittiranneke hopeisilla niiteillä: Lindex
♥ niittiranneke mustilla niiteillä: Seppälä
♥ panta, korvikset & sormus: H&M


Aika hämmentävää, että en tuntenut oloani edes kovin epämukavaksi kokomustissa.
Oli kyllä aika friikkipäivä mm. siitä syystä kun oltiin aika hepulissa suurin osa tämänpäiväisistä tunneista Allun kanssa..

Olisi aika ylikivaa jos huomenna olisi tiedossa jotkut Halloweenpippalot, mutta näillä näkymin jumin koko viikonlopun kotona. :--( Luvassa siis todennäköisesti MCR:n DVD:iden katselua, koska huomenna on sentään MCR:n toisen kitaristin eli Frank Ieron 28v synttärit!! Olen innoissani. ♥ Lisäksi aion katsoa The Nightmare before Christmasin, koska se sopii teemaan aika mahtavasti.
Vapaa-aikaa olen muutenkin kuluttanut paljolti katsomalla leffoja, olen katsonut mm. Vaaleanpunainen pantteri 2:n (XD olin epätoivoinen ja se sattui eteeni kirjastossa), The Fall:n, Touch of Pink:n, Yes Manin varmaan neljännen kerran, ja Donnie Darkon. Donnie Darkon halusin ehdottomasti nähdä, koska siinä on päähenkilönä yksi kuolailuni kohteista eli Jake Gyllenhaal. ♥__♥ Leffasta en niinkään välittänyt, mutta oi Jake, ja siinäkin oli aiheena Halloween, ja Jake oli pukeutuneena luurankoasuun..
Donnie Darko eli Jake Gyllenhaal
Olenkin maininnut että Jakesta tulee ihan mieleen Frank!
My Chemical Romancen & LeATHERMOUTH:n Frank Iero
Hehee sain hyvän syyn laittaa Frankistä kuvan. :---))
Vaikka en Donnie Darko -leffasta niin tykännytkään, niin onneksi Jakea voi ihailla kahdessa lempileffassani eli Brokeback Mountainissa ja The Day After Tomorrow:ssa. :)

Joo kivat ihkutukset, anteeksi..

Leffojen katselemisen lisäksi olen jatkanut nykyistä lukuharrastustani. Olen tällä hetkellä lukemassa Simpsonit-kirjaa, jossa kerrotaan kaikkea mahdollista Simpsoneista, kuten erilaisia asioita tuotantokausista, ääninäyttelijöistä, ym. Tänään aloitin myös kirjan nimeltä Ruttolinna.

Nyt kuitenkin vähän surullisempaan aiheeseen, eli siihen, että en tiedä mihin suuntaan olen menossa tämän blogini kanssa. "Kohta" olen kirjoittanut jo 200 postausta, ja oloni on todella jumiutunut tämän suhteen. Syy saattaa luonnollisesti olla se, että elämänikin on jumiutunut paikoilleen, tai no ainahan se tällaista on ollut. Tykkään kuitenkin jakaa päivänasujani muunkin maailman kuin pienen koulumme kanssa, ja mukavaa on myös julkaista silloin tällöin ottamiani kuvia, mutta niidenkin taso on mitä on surkean kamerani takia. Todella harvoin kukaan on myöskään kuvaamassa asuani, joten kuvat ovat aina samaa vanhaa kaavaa: rajattu kokovartalokuva huoneeni nurkassa, sitten lähikuva, sitten pärstälähikuvia. Aaaaagh. En keksi muutakaan keinoa kuvata "järkevästi", koska ulkona asun kuvaaminen ei ole vaihtoehto, joten jäljelle jää huoneeni nurkka ja ikkunan vieressä kuvaaminen.
Kuulumisistakin kerron vain päällisin puolin, enkä yleensä käsittele täällä blogissani tunteitani paljoakaan, koska tiedän että tätä voi lukea kuka tahansa, enkä halua että kaikki tietävät mitä tahansa. Olen siis jonkin sortin pattitilanteessa. Postauksia tulee nykyään yleensä yksi per viikko, vielä joskus postauksia tuli sentään vähän useammin.
Loppujen lopuksi mietinkin miksi minä tätä kirjoitan, koska yhdenkin postauksen tekemiseen menee kokonaisuudessaan aika pitkä aika.
Lukijoita ei ole hirvittävä määrä, mutta joka postaukseen saan kuitenkin ihania kommentteja, jotka piristävät minua, ja saan ainakin hetkeksi ajatukset iloisiin ajatuksiin.
Tämän "ongelmani" yksi syistä on tietenkin laiskuus. Esimerkkinä se, että kun aikoja sitten päätin poiketa normaaleista kuulumisten kertomisesta toteuttamalla kuvaushaastepostauksen, ja pyysin lukijoita sanomaan kuvausaiheita, mutta näistäkään en saanut toteutettua kuin päälle puolet. Kakkososan tekeminen tyssäsi siihen, että aiheet vaikuttivat ilmeisesti liian hankalilta jollain tapaa..

En nyt tiedä mitä tämä pienimuotoinen blogini pohtiminen auttoi, mutta ainakin sain jaettua ajatuksiani muille, jos kukaan nyt edes jaksoi tuota valitusta lukea. :D

Kaikesta kököstä huolimatta, scary Halloween to everyone. :]

Now playing:

(Video The Nightmare before Christmas -leffasta, mutta laulu Panic at the Discon esittämänä)

PS. Not nice: veljeni on ollut kipeänä, ja päätäni on koskenut kahden viikon sisällä melkein joka päivä ja lisäksi olen koko ajan väsynyt, joten pelkään pahoin että kohta minäkin olen kunnolla kipeänä. Luultavasti ihan sikainfluenssassa, koska sitä on ollut kotikaupungissani, ja ilmeisesti joissain sukulaisissanikin. Nyyh.

Friday, October 23, 2009

Left blind from the brightness of your halo

Moi. :)

Eipä ole taas viikkoon tullut kirjoitettua, mutta eipä ole paljoa tapahtunutkaan, eikä kuvamateriaalia ole kovin paljon.

Viime lauantaina kuitenkin vietimme äidin puolen sukulaisten kanssa porukalla vuokratussa isossa mökissä. Olimme siellä jotain 12 tuntia, ja suurimmalle osalle nuorisosta tuli jo todella tylsää, mutta aikuisilla ainakin oli hauskaa.. :D Eipä siinä sitten jaksettu enää kuunnella niiden karaokelaulantaa, joten mentiin sitten itse laulamaan. :--D Ja kyseessä oli tosiaan 70-luvun hitit..

Loppujen lopuksi oli ihan hauskaa, kun näki sukulaisia, joihin kuuluu mm. Hanna. :--) ♥
käytiin myös pikaisesti ulkona. Takki näyttää vielä muodottomammalta kuin oikeasti on.
♥ takki: KappAhl
♥ niittinilkkurit: Spirit Store (ehkä ihanimmat kengät ikinä ♥ En tiedä mitä teen sitten kun nuo menevät käyttökelvottomiksi :()
♥ huivi: second hand
♥ lapaset & neulekukka: Hannan tekemiä
♥ panta: Accessorizes
♥ korvikset: Glitter
♥ helmet: Cailap
Ette nyt näe "sisäasua", koska kuvat olivat ylivalottuneita ja rakeisia. :(
Lauantaina Hannan porukat tuli meille yöksi, ja sunnuntaina he harmikseni lähtivät melkein heti Hannan kanssa herättyämme.

Maanantaina loppui loma ja oli kouluun paluu, mutta ei ainakaan ollut liian rankka päivä kun oli vain 1,5h koulua..

Tässä maanantain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko & pinnit: Lindex
♥ pinkki pitkähihainen, sukkikset, pipo & korvikset: H&M
♥ laukku: äidiltä saatu
♥ kaulakoru: itse tehty
Maanantaisin on kiva telkkariputki, kun on ohjelmaa vähintään aikavälillä 19-23.. XD

Tiistaina oli päällä asu, joka tuntui "omimmalta" ja kivoimmalta aikoihin. :)
Image and video hosting by TinyPic
♥ MCR-paita: Vilulta
♥ mekko: Seppälä
♥ huppari, wetlookleggarit & korvikset: H&M
♥ kynsikkäät: Cybershop
♥ musta niittiranneke: Seppälä
♥ muut niittijutut: KappAhl

Haha, katsoin tiistaina Hannah Montana leffan. Niin ja mums söin perunapalloja. ♥__♥ Ja tein ennätyksen Bejeweled Blitzissä. XD

Keskiviikon asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ t-paita: Vilulta (Seppälä)
♥ huppari: Vilulta (H&M)
♥ farkut: Modtex
♥ laukku: Cybershop
♥ värikkäät sydänhelmet: KappAhl
♥ pinkit sydänhelmet & korvikset: H&M
♥ smiley-pinssi: Fiorella



Menin nukkumaan joskus 23.15, mutta sitten en saanu unta ja katoin Conania sen ajan kun siinä oli Newarkin pormestari vieraana, kun halusin tietää sopiiko ne vihdoin välinsä kun niillä oli ollu riitaa. :D Sen jälkeen menin onnellisena nukkumaan. Oon kyllä nukkunu tosi vähän tällä viikolla kun en meinaa saada unta. :( Kivat univelat..

Torstain asu:
Image and video hosting by TinyPic
♥ kauluspaita: kirppis
♥ samettinen & tikattu liivi & laukku: äidin vanha (löysin vähän aikaa sitten)
♥ hame, leosukkikset & sormus: H&M
♥ leohuivi: Lindex
♥ korvikset: Glitter
Jee perjantai, tässä tämän päivän asu. Tajusin kylläkin vasta kuvien oton jälkeen, etten voi laittaa tuota hattua koska muuten en olisi voinut kuunnella musaa bussissa, kun en käytä nappikuulokkeita vaan sellaisia isompia. Laitoinpa siis tilalle pinkin pipon.
Image and video hosting by TinyPic
♥ kukkapaita, pitkähihainen& rusettirannerengas: H&M
♥ hame: Gina Tricot
♥ laukku: second hand
♥ hattu: kirppis (H&M)
♥ kaulakoru & korvikset: Glitter
♥ ruusupompula: Seppälä (?)
♥ kello: Leijona
Yhyy, pimeät aamut=salamakuvat. 8(
Tänään oli normia rankempi päivä, nimittäin klo 8.15-13.45. :'D No oli kuitenkin yhteensä 3h työoikeutta, ja 1,5h rahoitusmatikkaa, joista kumpikaan ei lukeudu suosikkeihini..
Ei ollut kyllä kovin kivaa aamulla, kun bussi oli n. 15 minuuttia myöhässä, ja ajattelin jo lähteä kotiin kun se sitten vihdoin tuli. Katsoin netistä aikatauluja, että ovatko ne muuttuneet, mutta netin mukaan ne olisivat pysyneet samoina. Saa nähdä mitä muina aamuina käy. :D

Olen muuten suunnilleen koko viikon kuunnellut The Usedin uusinta levyä nimeltään Artwork. Kappaleet soivat myös koko aika päässä, mikä ei ole niin mukavaa silloin kun yrittää saada unta..
Vaikka Artwork ei olekaan The Usedin parhain levy, niin kyllä sitä tosiaankin kuuntelee! ♥ Jos YouTube nyt toimisi, niin laittaisin yhden lempibiiseistä tähän videon muodossa. No tässä kuitenkin linkki.
Asiahan on nyt niin, että YouTube ei ole toiminut koneellani kunnolla varmaan kahteen viikkoon, tai siis että on ihan tuurista kiinni milloin se näyttää videot ja milloin ei. Silloin kun ei, se valittaa uusimman Flash playerin lataamisesta, vaikka olen yrittänyt laittaa sitä koneelle ainakin miljoona kertaa, ja vaikuttaa siltä ettei ongelma ole enää siitä kiinni vaan jostain muusta. Yksinkertaisesti se vain toimii joinain päivinä ja joinain ei, ja tänään on taas harmikseni sen kannalta huono päivä. :(

Viikonloppuni näyttää myös aika huonolta, nimittäin tiedossa ei ole mitään kivaa tekemistä! Luulen että en tylsyydestä huolimatta saa aikaiseksi luettua vaikka rahoitusmatikan kokeeseen. x__x Pelkään silti pahoin etten pääse siitä läpi! Voisi tietysti myös tehdä Mestarimyyjäkoulutuksen tehtäviä. Saa nähdä.

Np: Salkkarit XD

PS. Muistitkos että tänään oli Roosa nauha syöpäsäätiön pukeudu pinkkiin -päivä? ;)

Friday, October 16, 2009

Syysloma

Yh en keksinyt otsikkoa.

Maanantaina kaverini Vilu tuli meille juuri kun olin lopettelemassa viime postauksen tekemistä, ja hän oli meillä yhden yön. Tehtiin taas Hanna-tädin kakkutaikinaa kuten aina hänen kanssaan, koomailtiin, ja katsottiin Brüno. Tiistai "aamuna" kun herättiin ja avasin rullaverhon, leukani tippui lattiaan kun katsoin ulos, ja siellä oli lunta! Maa oli ihan valkeana, enkä odottanut lunta näin varhain. No, siinä sitten meikattiin japuettiin ja mentiin ottamaan kuvia ulkona.

Ensin puin kaikkia lempivaatteitani ja asusteitani päälle, mutta paita ja hame vaihtui pian koska tuntuu että kuvailen aina noissa vaatteissa. :D
♥ t-paita: Carlings
♥ neule, hame, sydänhelmet & musta sormus: H&M
♥ leggingsit: KappAhl
♥ kengät: Spirit Store
♥ laukku: äidin vanha
♥ panta: Accessorizes
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä
♥ sydänsormus: kirppari
Vilu oli värjännyt hiuksensa taas vaihteeksi pinkillä.
♥ paita & hame: H&M
Image and video hosting by TinyPic

Yhyy en osaa olla virnistelemättä kun joku kuvaa minua. :---(( Aina ihan hymy pyllyssä hampaat harottaen.
Seuraavassa kuvassa esittelin kynsiä ja sormuksia, enkä yrittänyt tehdä mitään räppiliikkeitä. :---D
Joskus viiden jälkeen Vilun kaveri tuli hakemaan meitä treenikämpälleen, jossa yövyimme. Matkalla oli tosi ihanat maisemat, kun aurinko oli laskemassa ja taivas oli vaaleanpuna-oranssi-vaaleansininen, puut näyttivät mustilta taivasta vasten ja niissä oli lehtiä, ja maassa oli lunta. Teki mieli kuvata.

Treeniksellä oli perus illanviettoa, mm. pelattiin biljardia pienellä biljardipöydällä. Ei varmaan tarvitsisi edes sanoa että en ollut kovin hyvä kun en ole koskaan pelannut..

Jutut meni vähän hölmöiksi, ja Vilu piirsi minulle viikset ja minä Vilulle. :---DD Näytimme erittäin hoteille... Piti vähän muokata tuota kuvaa kun en tiedä olisiko Vilu muuten niin ilahtunut. =D

Keskiviikkona tulin treenikseltä kotiin. Torstaina eli eilen serkkuni Katja ja Riikka tulivat pitkästä aikaa meille, ja katsottiin Kielletty hedelmä ja Himoshoppaaja, ja käytiin kävelyllä Mömmön kanssa.



Järvi oli osaksi jo jäässä.
Illalla kummini tulivat meille kahviille hakemaan tyttöjä.
Remu loikoili kivassa asennossa Katjan vieressä. :D
Yöllä katsoin The Tonight Show with Conan O'Brienin, joka osaa olla aina yhtä viihdyttävä. :D Olin jotenkin tosi masiksessa ja ahdistunut, mutta Conan sai minut nauramaan. :) Ihana koko ohjelma! ♥

Tänään olen vain lukenut Muumipeikkoa ja pyrstötähteä. Olisin lähtenyt Hannan luo mutta se ei onnistunutkaan. :( No, onneksi nähdään huomenna kun suurin osa äidin puolen sukulaisista kokoontuu lähipaikkakunnalle, ja sen jälkeen Hannan porukat tulevat meille yöksi. :) Huomenna siis luvassa sukulaisten seurassa ajan viettämistä, toivottavasti olisi hauskaa. Sitten loma onkin jo melkein ohitse.

Np: Billy Talent - Fallen Leaves

PS. Ooo blogini on ladattu yli 100 000 kertaa, kiitos kaikille lukijoille ja random kävijöille! ♥
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11