Sunday, May 31, 2009

Juhlaa juhlan perään

Mo!

Tänä viikonloppuna on tullut lihottua ainakin kymmenen kiloa, kun olin eilen kahden eri serkkuni ylioppilasjuhlissa.
Kummatkin serkut ovat äidin puolelta, joten juhlissa oli osaksi samaa porukkaa. Ensin oli ihanaisen Hanna-serkkuni isoveljen juhlat, jotka olivat jossain pitopalvelun tapaisessa tilassa. Oli mukavaa!
Seuraavissa kuvissa onkin Hanna lisäkseni. :P ♥ En kyllä tajua miten se voi olla jo noin ruskea! Oli kuulemma "vähän" lenkkeillyt.. Muuten vaan viime viikonloppuna oli juossut puolimaratonin.. Hannallakin oli kyllä juhlan aihetta kun pääsi ysiltä. :)

Hanna joutui tietysti myös kuvauspuuhiin! Tässä näkyykin asuni. :)
♥ mekko: Aleksi13
♥ kengät: X-IT (DinSko)
♥ laukku: Spirit Store
♥ pinnit: Accessorize
♥ korvikset: H&M
♥ kello: Leijona
♥ rannekorut: Seppälä & osa itse tehty

Haha, löytyihän sieltä trampoliinikin. XD

Huom! Huomaa trampoliinin takaa kurkkiva pieni serkkuni! =DD
Suunnilleen kolmen tunnin jälkeen jätimme ensimmäiset juhlat, ja suuntasimme toisiin juhliin, joihin olikin yli puolentoistatunnin ajomatka. Se menikin lukiessa GG:n tokaa kirjaa ja kuunnellessa musaa. Ei kyllä hajuakaan miksi luen jotain Gossip Girl -kirjoja, oli vain pakko lainata joku kun kävin kirjastossa, enkä tiennyt yhtään että minkä. :D

Lopulta perillekin päästiin, ja kyseiset sukulaiset asuvat kunnon kartanossa maalla, ja heillä on ihan sairaasti metsiä, peltoja ja muutenkin pihaa. Ei loppunut ainakaan tila kesken!


Hihii kahden serkkuni eli Katjan ja Riikan kanssa löydettiin myös kiikku. :D Tein myös ennen tuonne tuloa kenkävaihdoksen, koska perjantaiset kengät aiheuttivat jalkoihini ihan mukavat rakot, niin umpinaisissa kengissä kävely oli ihan tuskaa! Nuo korkkarit ovat muistaakseni Anttilasta.

Löytyipä tuolta myös omenapuu, joten oli pakko päästä sen alle ottamaan kuvia kun kerrankin oli kuvaajia ihan kaksin kappalein! (En muuten jaksanut muokata yhtäkään tämän postauksen kuvaa, vaikka enpä kyllä useasti kuvia muokkailekaan)
Oli kyllä niiin mahtavat säät koko viikonlopun, että ei olisi parempaa voinut toivoa! Ei tullut ainakaan kylmä kertaakaan, tai no silloin kyllä kun käytiin uimassa. :D

Ai niin ja katsokaas millaisen veijarin kummini olivat ottaneet!
Sen nimi on Nöpö, ja se on ihan kamalan villi! =D Juuri kun oli aina painamassa kameran nappulaa niin se oli jo pinkonut muualle. Onneksi kuitenkin osa kuvista edes onnistui.



Jäätiinpä tuonne "kartanoon" yöksikin, ja illalla oli mm. saunomista ja soutelua. Juuri sellaiset hetket ovat juuri niitä joita talvella eniten kaipaa! Yritin siis nauttia.



Ylioppilas sai ihan mukavasti kukkia, ja ainakin miljoona euroa.

Mukava viikonloppu kokonaisuudessaan! Ja tulipahan taas nähtyä lukuisia sukulaisia. Ja syötyä...

Äsken kaverini Vilu kävi tuomassa kaksi marsuaan minulle hoitoon, koska hän on lähdössä kahdeksi viikoksi Thaimaaseen. Aika reilua taas kerran.. Nyt on siispä luvassa kaksi viikkoa marsujen hoitoa, ja huomenna alkaa myös työt varsinaisesti, vaikka olenkin töissä nyt jo käynytkin. Harmittaa kyllä vietävästi että ensiviikolla tulee jo kamalan kylmät kelit. :( Ei ole kovin mukavaa olla ulkotöissä jossain kahdeksassa asteessa ja sateessa...

No mutta, se on sitten sen ajan murhe, pitäisi kyllä hommata joku sadetakki. :D

Np: Placebo - Julien (uutta tuotantoa!)

Olitkos itse juhlistamassa koulujen loppua?

Friday, May 29, 2009

Kymmenes kesäloma

(Okei, ajatelkaa tätä lukiessa että on perjantai, kun tämän kirjoitus venyi yli puolenyön.)

Tänään perjantaina menin bussilla koululle kevätjuhlaan, ja hakemaan opintokorttia, eli vähän niin kuin todistusta. Suurin ylläri oli kyllä se, kun amiksien kevätjuhlassa lueteltiin stipendien saajien nimiä, ja minä sitten kuuluin siihen joukkoon... Yllätyin kyllä tosi iloisesti, koska en ole ikinä ennen stipendiä saanut, ja nyt sitten sain sen kauppiksen ykkösellä. :) Luulin myös että se on jotain 20€ luokkaa, mutta shekki onkin 50€ arvoinen! 8---))

Juhlan jälkeen tulin lähes tyhjällä bussilla kotiin. On se kyllä jännää, että ensimmäinen vuosi kauppiksessa hurahti niin nopeasti, ja vaikkei mitään maata mullistavaa olekaan tapahtunut, niin kyllä elämäni on silti muuttunut viimeisen vuoden sisällä, peruskouluajoista.

Tässä kuitenkin kuvia tämän päivän asusta. Jee sain kuvattua asun ulkona. ♥

Image and video hosting by TinyPic
♥ mekko: H&M
♥ neule: kirppis
♥ laukku: Spirit Store
♥ kengät: DinSko
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Moi juurikasvu.
♥ vyö: äidin vanha
♥ pinnit: Accessorize
♥ korvikset: H&M
♥ kello: Leijona

Voisi nuo tummat rinkulat silmien alla edes vaalentua loman aikana, argh!

En ole tänä keväänä/kesänä käyttänyt paljoa korkkareita, niin en kyllä olisi paljoa kauemmin jaksanut näissä viilettää pitkin kaupunkia ja seisoa kevätjuhlassa. :D
Ah, tuollaista taivasta voisin katsella koko kesän, ei pilven pilveä. ♥
Koiratkin nauttivat kesäauringosta tarhassaan, eivät kyllä tuossa näytä niin iloisilta. :D Napsu oli taas jossain.
Huomenna onkin luvassa kahden serkkuni ylioppilasjuhlat, ja yöpyminen sukulaisten luona.

Super ihanaa kesälomaa kaikille (vaikka olisikin töitä luvassa ;D)!

Thursday, May 28, 2009

Flowers and rainbows

Hey.

Ei ole minusta tälläkään viikolla mitään kuulunut, kun ei ole kerääntynyt oikein kuvamateriaalia, eikä kyllä mitään mistä kirjoittaakaan.

Maanantaina näin "pitkästä aikaa" eli melkein kahden viikon tauon jälkeen kamuani Allua, joka palasi Turkista. Käytiin koulussa vain katsomassa terveystiedossa joku harvinaisen surkea suomalainen leffa, ja sen jälkeen käytiin ostamassa kaupasta jotain puoli litraa jäätelöä ja mentiin sitä syömään puiston penkille, samalla kun esitin ehkä miljoona kysymystä Allun matkasta. Voi kun minäkin pääsisin joskus jonnekin, olen varmaan tuomittu elelemään aina vaan täällä pienessä käpykylässä!

Tässä kuitenkin maanantain asu, oli lämmin vaikka kuljin mopolla.

Image and video hosting by TinyPic
♥ toppi: Seppälä
♥ shortsit & neule: H&M
♥ New York Doll -laukku: Tokmanni
♥ satiininauha vyönä: joku ompelukauppa
♥ asekoru: itse väsätty vesipyssystä
♥ korvikset: H&M
♥ rannerenkaat: lapsuusajoilta
En voinut laittaa mitään naamakuvia, kun hiukset olivat aika pyllyllään, samoin kun naama, kun oli ihanat pissismeikit, kun laitoin pelkkää valkoista kajalia ja ripsaria silmämeikiksi. Niin ja tuollaisia paitoja käyttäessä toivoo, että omistaisi olkaimettomat rintsikat. Silikoniset olkaimetkaan kun eivät ole niin eroottiset..

Tältä viikolta ei tosiaan ole asukuvia kuin maanantailta, koska muina päivinä olen ollut töissä, enkä koulussa. Aloitin työt viime lauantaina, ja olen nyt käynyt töissä neljä kertaa, mutta vain per päivä. Kuten olenkin jo kertonut, olen töissä pienessä paikassa, jonka omistaa yli 70-vuotias pariskunta, ja he myyvät kesäisin kesäkukkia, omenapuita, pensaista ym. Olen nyt ekaa kertaa kesätöissä, ja olen iloinen että sain tuon työn, joka oli aika tuuria. Työtoimenkuvaani kuuluu mm. kukkien hoitaminen, kasteleminen, välillä istutus, myyntimökin siivous, kukkakuorman purku, ja tietysti asiakaspalvelu. Pääsin jopa tänään puhumaan enkkua, jei! Ongelmaksi kyllä välillä muodostuu se, että pitäisi opetella kaikkien niiden lukuisten kasvien nimet, hinnat, ja sitten vielä tietää niiden hoidosta ym! Aika vaativaa minulle, koska enpä ole pahemmin kukkiin tätä ennen perehtynyt. :D "Pomoni" on myös aika vaativa, ja jopa vähän pelottava. XD En oikein tiedä aina että miten päin pitäisi olla, kun tuntuu että töppäilee muuten koko ajan. 8---D Huh, toivottavasti nyt selviän siellä kesäkuun ajan!

Kuvamateriaalia ei siis ole nyt kertynyt, kun olen vain käynyt töissä, ja sitten makoillut kotona, ja työasuuni tosiaan yleensä kuuluu verkkarit/kollarit, t-paita ja huppari, eli ei mitään kovin esittelemisen arvoista. :D Siellä kun pitää olla sellaiset vaatteet että ne kärsivät likaantua, ja että pystyn niissä liikkumaan. Hiuksetkin ovat olleet vain löysällä nutturalla, ja otsahiukset pannan avulla naamalta poissa. Meikkaus on myös aika minimissä, koska teen vain pikaisesti pohjustuksen, laitan ripsarin, kulmat ja sitten ehkä huulet. That's it. Eli en ole kovin hemaisevana sanoisinko..
Muuta kerrottavaa minulla ei pahemmin ole, vain pari random kuvaa.

Huomasin ulkona lueskellessa ja aurinkoa ottaessa, että pihamme tuomet ovat päässeet kasvamaan aika kookkaiksi, ja oli pakko isoimmasta nappaista kuva, kun tuomet ovat niin nättejä, ja vieläpä tuoksuvat niin hyvälle. ♥__♥
Harmi vaan ettei tuomien kauneus oikein välity näistä kuvista.
Vein myös maljakkoon pari oksaa.
Eilen illalla dataillessani kaikessa rauhassa katsahdin ulos, ja näin että aurinko oli laskemassa tosi nätisti. Harmi vaan ettei siitäkään kuvat onnistuneet niin hyvin. Vielä harmimpi juttu on siis se, että haikailen uuden kameran perään, vaikka tämänhetkin kamera on ollut minulla alle vuoden. Minusta kuitenkin tuntuu, että vaikka rahallisesti pystyisinkin uuden kameran hommaamaan, niin en varmaan "uskalla" sitä tehdä vielä pitkään aikaan, koska en todellakaan tiedä millaisen järkkärin/digijärkkärin hommaisin. Kaikki lisäosatkin maksavat niin paljon, niin haluaisin sellaisen kameran mihin ei tarvitsisi ostaa erikseen mitään objektiiveja ja salamoita. Huoh. On tämä vaikeaa.
Joo mutta tässä niitä kuvia, ennen kuin jää kokonaan laittamatta.

Huomenna on suunnitelmissa mennä aamulla jonkinnäköiseen kevätjuhlaan, ja saadaan varmaan myös todistukset tai muut vastaavat. On vain pikku ongelma: haluaisin kuitenkin laittaa vähän juhlavampaa päälle, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä että saattaisin joutua menemään mopolla. XD Ei ehkä paras yhdistelmä juhlamekko ja 13 km suuntaan. Hmm. Ehkä on pakko mennä linikalla, ja yrittää päästä koululta jotenkin pois.

Oikeanpuoleisen H&M:n mekon meinasin huomenna laittaa, pääsisi ekaa kertaa päälle. Lauantaina puolestaan kun on kahden serkkuni ylioppilasjuhlat, Aleksi 13:n pinkki-musta ihanuus pääsee sekin ekaa kertaa päälle!
Nice kun tuo mekko näyttää ihan joltain viininpunaiselta, vaikka se on kyllä oikeasti kokonaan pientä pinkki-mustaa ruutua.

Viikonloppuna siis luvassa juhlimista (ja lihomista), ja palaan kotiin vasta sunnuntaina. En kyllä tosiaan tiedä, mitä blogilleni käy kesän aikana, kun kesäkuun hiimastan työvaatteissa, enkä muutenkaan käy kovin usein missään kaupungilla, joten laittauduttua tulee harvoin. Hmm. Ei auta varmaan muu kuin heittää pallo teille lukijoille, ja kysyä pitkästä aikaa postausehdotuksia. Nyt siis postausehdotuksia tulemaan! Aiemmin minulta on jo pyydetty mm. tekemään postaus siitä miten laitan hiukseni, mutta en tiedä tulenko sitä koskaan toteuttamaan, sori. :--D

Np: My Chemical Romance - Sleep [Live]

PS. Lähdin äsken kesken kaiken ulos ottamaan kuvia sateenkaaresta. ♥
Okei tuli myös ikuistettua kukkapenkki.
PPS. Vastaahan sivupalkissa olevaan kyselyyn, jos et sitä vielä ole tehnyt!
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11