Sunday, March 29, 2009

Kysymyspostaus part 2

Voisitko kuvitella itsesi plastiikkakirurgina?
Siis what? XD No en..

Pidätkö juoksemisesta?
Kuten tuossa pari postausta sitten sanoinkin, niin vihaan liikuntaa ja erityisesti juoksemista sydämeni pohjasta, voiko olla mitään kamalampaa? ;__;

Kävelystä?
Hyvässä seurassa tämä voi ollakin ihan ok, mutta ei pliis mitään 15km matkoja, jalatkaan ei kestä.

Hölkkäämisestä?
Sama vastaus kun juoksemisessa.

Kuinka värjäät hiuksesi? (siis kampaamossa miten sanot niille sen että haluat pinkkiä latvoihin...?)
Värjään aina kotona, tai siis mun äiti värjää mun tyvikasvun ja sitten se tai mun kaveri Vilu pinkit osiot.

Millainen kännykkä sulla on?
Nokian valko-pinkki 5300 XpressMusic.
(surkea kuva otettu viime kesänä kun tuo kännykkä oli ihan uusi)

Onko sulla galtsussa (irc-g) kuvii?
On.

Lempi radiokanava?
Radiosta tulee ihan surkeeta musaa, joten kuuntelen sitä oikeestaan vaan automatkoilla ja sillon pallottelen koko ajan Rockin, Voicen & NRJ:n välillä että mistä tulis niistä kolmesta parhain kappale. Mietin vaan miks se hermostuttaa kaikkia muita... Niin ja aamulla kun meikkaan mulla on telkkarista päällä Voicen Heräämö, en kyllä itsekään tiedä miksi koska senkin aikana tulee keskimäärin yks hyvä biisi tunnin sisällä... Mutta se vaan muodostunu tavaks.

Telkkarikanava?
Ehkä Nelonen. Sen lisäks sitten Sub ja joskus tulee kolmoseltakin jotain.

Keiden kaikkien julkkisten nimmari sulla on?
Antti Tuiskun (XD), parin Smakin tyypin ja Marko Bjurströmin (hihi piti Googlettaa toi nimi kun en tienny miten kirjotetaan ♥) että haha ootteko vähän kateellisia mun nimmarisaaliista?! 8---D NIIN paitsi että on mulla Ville Valon juomapullo (joka on kuitenkin oikeesti vaan jonkun roudarin, mutta toivossa on hyvä elää. ♥).


Oletko kellekkään julkkikselle sukua?
Öö en kai.

Haluaisitko olla jonkun maailmankuulun sisko, esim Madonna tai Britney Spears?
Oishan siinä puolensa, mm. raha. =DD

Turhin julkkis?
Vaikka Tukiaiset ja muut kaikki salarakkaat. :----))

Turhin tavarasi?
Ei sellaista ole... No okei, on vähän liikaakin tuota tavaraa kertyny, mutta koska en osaa omista päättää niin voin kertoo että meidän perheellä on sellanen Tupperwaren salaattikuivuri. ♥

Lempisanasi?
MÖMMÖ. ♥ Se on samalla meidän Pimun lempinimi. 8)) On PÖPÖkin söpö.

2 kivaa lausetta...:
Papon bullis beba (älkää kysykö, tää oli mulla varmaan pari vuotta sitten aika ahkerastikin käytössä) ja sitten apua mikäs vois olla... No ois tietysti ihan jees jos joku sanois mulle ihan tunteella että rakastaa mua. ♥
Fat and alone on myös kiva lause ja monet muut sanotukset.

Onko Paris Hilton kiva?
Oli jossain vaiheessa ihan erityiskiva (nimimerkillä mulla on sen levy ja koneella ihan mukavasti kuvia..) mutta enpä nyt enää niinkään innostu. :D Onhan sillä joitain ihan kivoja vaatteita, + se seurusteli Benjin kanssa NIIN ja kuuntelen vieläkin sen joitain biisejä. XD Ehkä yksi suurimmista poikkeuksista mun musamaussa.

Tai Tarja Halonen?

No on se parempi kun ne ainaiset seksiviestiukkelit.

"Juhlallisin" tilaisuus, missä olet ollut?
En oo ollu missäänn hienoissa. :( No ehkä sitte jotkut sukulaisen kuten mummin synttärit jossain erityispaikassa.

Oletko käynyt ulkomailla? Missä?
JOO peräti Virossa!! Siis wtf, onko kukaan käyny ulkomailla niin vähän.. No, mun perhe onkin tämmönen...

Montako tyyppiä sulla on meselistassasi?

Poistelen niitä aina jos en juttele jonkun tuntemattoman kanssa melkein ikinä, joten tällä hetkellä tosi vähän, jotain päälle 20.

Lempiblogisi?
Oon tätä miettinykin, mutta en osaa päättää yhtä lempparia. Tän hetken lemppareita on mm. kestosuosikki colour me !, converting vegetarians, Never Stop The Music, are you feeling fashionable?, Mungolife, En vaan osaa!, mint corner, Cupcake Couture ja monet muut! Anteeksi kun en osannut päättää yhtä tai vaikka kahta, mutta mä en tunnetusti osaa päättää oikein mitään. :( Minkäs sille mahtaa kun on monta niin hyvää blogia, ja Blogilistalla mulla on n. 30 blogia.

Lempisivustosi ylipäätään?
No kaikki blogit, niiden lukemiseen menee aika paljon aikaa, ja sitten monet nettikaupat + tietenkin IRC-Galleria. 8---))

Seuraatko mitään näistä blogeista: Nelliinan vaateblogi, Are you feeling fashionable (Nadjan), don't want grow up tai Hey, i'm in love?
Joo seuraan Nelliinan vaateHUONETTA joka sekin on kyllä yksi lemppari, ja kuten jo mainitsinkin niin myös Nadjan blogia. Noita kahta en ole varmaan vilkaissutkaan, pitäisi varmaan.

Milloin ja miksi aloitit bloggailun?
Aloitin bloggailun 2.2.2008, eli päälle vuosi sitten. Olin muistaakseni muutamaa blogia lueskellut, ja koska rakastan vaatteita ja pukeutumiseen liittyviä juttuja niin päätin sitten minäkin blogin perustaa, kun ei varmaan parempaakaan tekemistä ollut. :D

Lapsuusaikaiset idolisi?
No riippuu mikä lasketaan lapsuusajaksi, mutta ala-asteella Antti Tuisku oli NIIN kova sano, keräsin siitä kaikki kuvat mitä lehdistä vaan löysin, ostin kaikki levyt ja olin kolmella keikallakin. Oli hienoo. 8)) Ylä-asteella tuli sitten muut tyypit.

Mistä saat inspiraatiosi pukeutumiseesi?
En oikeasti tiedä, koska minulla ei ole ketään esikuvaakaan pukeutumisen suhteen, enkä ole koskaan nähnyt ketään joka pukeutuisi kokonaisuudessaan minun tapaisesti. :D Ideat tulevat siis omasta päästä, ja kyllä nyt joskus blogeissakin näkee kivoja viritelmiä, joita olisi kiva kokeilla itsekin. Ostan vaan aina juttuja jotka miellyttävät omaa silmää. Kyllä varmaan musamaku ihan vähän vaikuttaa, mutta jos pukeutuisin musamaun mukaan, olisin kunnon emo, kaikki olisi mustaa. :---D Mulla ilmeisesti alkoi tämä lapsivaihe ylä-asteella, kun pentuna en välittäny muusta kun että oli vaan mukava ja lämmin olla ja kiva rämpiä niissä vaatteissa metässä.

Laukut vai kengät?
Argh, voiko olla pahempaa kysymystä? x__x Mun laukkutelineen perusteella sanoisin laukut, mutta kyllä ne kengät on kuiteskin niin suuri osa asua, ja varsinkaan koulussa ei tule käytettyä kuin muutamaa eri laukkua, mutta kengät on helppo laittaa asun mukaan. Kengät sitten kai.

Jos saisit olla päivän ajan joku muu, kuka olisit?
Olisin Frank Iero vuonna 2004-05. Haluaisin tietää millasta on olla sellanen hottis ja samalla sais tietää millaista on olla mies NIIN ja sitten voisin iskeä Gerardin. ♥ Kaikki tapahtuisi siis sillon vuonna 04-05, kun vaimoista ja lapsista ja parroista ei olisi tietoakaan.

Jos pinkkiä ei olisi olemassa, mikä olisi lempivärisi?
Maailma ilman pinkkiä=maailmanloppu. Miten oikeesti keksitte näin vaikeita kysymyksiä? Jos vaaleenpunastakaan ei saa sanoo, niin sitten rupeisin angstaamaan ja sanoisin musta.

Jos saisit matkustaa mihin maahan tahansa, minne matkustaisit?
Yhdysvaltoihin, olen unelmoinut siitä niin kauan. Ja tarkemmin sanottuna New Yorkiin.

Kuka on paras Muumeissa? ♥
Aww Muumeissa on melkein kaikki niin ihania. :3 Yhtä on jälleen vaikea päättää, joten sanon pikku Myy, Mörkö ja vaikka Nipsu. :)


Letut vai pannukakku? :P
En syö oikeastaan kumpiakaan, mutta letut oli namia, vaikka oli kyllä äidin tekemä pannukakkukin. Kyllä mä ehkä joskus voisin toista syödä.

Mottosi?
I'm not okay.. until I make out with Frankie. XDD Haha no en tiiä, en keksi, vaikka sitten toi. ♥

Paras elokuva?
Tim Burtonilta on monia, kuten Saksikäsi Edward, ja sitten Hayao Miyazakilta myös kaikki yli-ihanat animet, mutta kaikkien noiden lisäksi mm. Some Like It HOT jossa on Marilyn Monroe. Simpsonit on myös hauska. Rakastan leffojen katsomista.


Paras tuoksu?
Monien kukkien tuoksu, kuten ruusujen ja kielojen.

Paras kirja?
Stephenie Meyrin melkein kaikkien rakastama Twilight + sen jatko-osat vaikka ne ei olekaan niin hyviä kuin ykkönen. Ää en malta odottaa Breaking Dawnia. ;__;

twilight Pictures, Images and Photos

Onnennumerosi?
Ei mulla oikeastaan ole, mutta 8 ja 2 on kivoja.

Pidätkö päiväkirjaa? (Yksityistä, en niinkuin mitään blogia tarkoita ;D)
Pidin joskus ala-asteella ehkä kerran kuussa, mutta en ole pitänyt varmaan pariin vuoteen.

Miten saat kyntesi pysymään niin pitkinä ja kauniina?
En edes tee näille mitään niin erikoista, koska yleensä lakkaan vain yhdellä lakalla kerrallaan etten laita mitään alus- ja päällyslakkoja. Kyllä nämä välillä pysyvätkin kivan pitkinä, mutta sitten on suru puserossa kun katkeilee. ;___;

Mikä on lempi-Pokemonisi, jos Picachua ei lasketa?
Jos kerta Pikachua ei saa sanoo niin Jigglypuff. ^__^ Slowpoke ja monet muut on myös tosi söpiksiä.


Turvapaitasi, jossa olo tuntuu aina hyvältä? (vain yksi!)
Dude olet ilkeä. Sanotaan sitten vaikka Monster-paita, joita olen kyllä tehnyt kaksi, kotikäyttöön ja kouluun yms.

Minkä ikäinen olit kun "löysit" ihanan värikkään tyylisi?
Joskus kutosluokalla aloin miettiä mitä päälleni pistän, ja siitä asti pinkki on myös ollut lempivärini, joten sanon että siitä asti se on muokkautunut sellaiseksi mitä se on nyt.

Kuinka usein lakkaat kyntesi? Onko kynsissäsi aina lakkaa?

Joka sunnuntai poistan lakat ja laitan uudet.

Rusketutko kesäisin?
Kyllä, mutta en ehkä niin paljon kuin haluaisin, tai sitten minun pitäisi vain enemmän lojua auringossa.

Lemppari vampyyrisi?
Eetvartti eli Edward. ♥

Image and video hosting by TinyPic

Mikä on mielestäsi paras My Chemical Romancen kappale? (tai top 5)
Taas yksi _tosi_ vaikea kysymys. Pakko kai sitten vastata että Heaven Help Us, Cancer, Kill All Your Friends, Mama & I'm Not Okay (I Promise). Nyyh kun olisi ollut vielä miljoona ihanaa.

Katsotko Euroviisuja/tykkäätkö Euroviisu-musiikista?
En tykkää ja en ole katsonut varmaan kuin silloin kun siinä oli Lordi ja silloin kun ne oli Suomessa. Saa nähdä vilkaisenko niitä tänä vuonna.

Mihin maahan haluaisit matkustaa? Miksi?
Tämä tulikin jo, eli Yhdysvaltoihin New Yorkiin, koska olen käynyt elämäni aikana vain Virossa niin se olisi ehkä elämäni suurimmista tapahtumista. Olisi niin unelma päästä sinne shoppailemaan, valokuvaamaan ja puhumaan enkkua.

Lempikesäkenkäsi?
Pinkit DinSkon avokkaat.

Musiikki, joka ei kolahda?
Tosi moni, kuten kaikki suomalaiset humpat ja iskelmät sun muut, eikä kyllä suomipoppikaan niin yhtään, räp, hiphop, hevi, normi radiorallatukset (eli ei sitten popkaan muutamaa poikkeuta lukuunottamatta) ja niin monet muut.

Lempihedelmäsi?
Vesimeloni & tuore ananas, vaikka jos syön sitä liikaa kieltäni alkaa kirvelemään.

Mitä syöt yleensä aamiaiseksi?
Kaksi palaa jotain leipää, kuten peruna tai kaura Pehmopaljoja, Ruistoastia tai jotain muuta, leipien päällä Beceliä tai kevyt yrtti- tai ruohosipulituorejuustoa ja kurkkua tai paprikaa. Sitten Muumi-mukillinen Pirkka vanilja vihreää teetä tai jotain muuta teetä + makeutusainetta ja n. 1/4 mukista hyla- tai laktoositonta maitoa. Siinä normaalin kouluaamuni syömiset, viikonloppuna yleensä vähän enemmän.

Kumpi on parempi, Madacascar 1 vai 2?
Kummastakin tykkään kovasti, mutta varmaan 1.

Kuinka kauan kestää valmistua kauppiksesta?
Kolme vuotta.

Onko kauppiksessa kivaa?
Suoraan sanottuna tylsää, vihaan suurinta osaa aineista, mutta on siellä silti paljon kivempaa kuin peruskoulussa, ja joissain jaksoissa päivät ovat tosi lyhyitä ja muutenkin on aika rentoa. Tämänhetkinen jakso on kyllä ihan pyllystä kun on kahta eri matikkaa + sitten kahta tai kolmea muutakin ainetta jossa käytetään matikkaa, ja harmikseni enkkua ja asiakaspalvelua ei ole kaikissa jaksoissa. :(

Oletko hyvä ruotsissa ja englannissa?
Tykkään enkusta, ja haluaisin olla parempi, mutta sitä ei auta se että kuten kerroin niin meillä ei ole enkkua kaikissa jaksoissa. Kai minä ihan ok enkussa olen, mutta ymmärrän paljon paremmin lukemaani tekstiä kuin että jos pitäisi itse kirjoittaa, mm. prepositioiden kanssa on vähän ongelmia ja en ole kyllä mikään paras lausumaankaan. Vielä yläasteella olin ruotissa kai aika hyvä kun oli sellainen opettaja että oli vähän pakko lukea aina niitä sanoja ja halusin myös hyvän numeron siitä, mutta nyt kauppiksessa taidot on vähän ruostuneet kun enää ei ole niin kireä opettaja, ja tunnit on aikamoista säätöä yleensä kun monet ei oikein osaa.

Oletko enemmän kielellinen vaiko matemaattinen?
Kielellinen, en ole ikinä ollut hyvä matikassa ja vihaan sitä niiin paljon.

Kerro millaiset olisivat unelmiesi kengät.
Jotkut pinkit unelmakorkkarit, joissa olisi myös hyvä kävellä eikä ne tappaisi jalkojani. Ballerinamainen kärki, ei mitään peep toe juttua, koska varpaani ovat kamalat. Niiden pitäisi olla myös tosi erikoiset, juuri sopivat minun tyyliini. Rusetteja ja muita, myös mustaa pinkin lisäksi. Tulipas sekava selostus.

Jos saisit nyt heti chihun, minkä antaisit sen nimeksi? (Nimi tytölle ja pojalle.)
En ole miettinyt nimen kuin pojalle, joten pojan nimeksi tulisi Mörkö tai Pöpö. 8---)) ♥

Oletko tyytyväinen nimeesi? Jos et, minkä niminen haluaisit olla?
Voisi se olla jotenkin erikoisempi, mutta vanhempani ovat tosi mielikuvituksettomia, ja valitsiat nimen joka sopi isoveljeni nimeen.. Olisi myös kivaa että nimelläni olisi vähän muutakin alkuperää kuin tuo rimmaus-juttu, esim. että he olisivat antaneet sen vaikka jonkun sukulaisen tai julkkiksen mukaan. Vähän mielikuvitusta peliin.
En kyllä itsekään tiedä minkä niminen haluaisin olla, nimi voisi olla kuitenkin M:llä alkava kuten nytkin.

Onko sinulla hyvät välit perheeseesi?
Ikävä sanoa, mutta ei, eikä ole oikeastaan koskaan ollutkaan. Välit huononee aina vaan entisestään, esim. en puhu veljelleni melkein mitään. Olen kyllä kateellinen kaverilleni, jolla on tosi hyvät välit isoveljeensä, ovat suunnilleen jotain bestiksiä.
Iskäni on siinä mielessä ihan kiva, että hän on leppoisa eikä huuda turhaan, mutta en ole yhtään läheinen hänen kanssaan, emme mm. puhu mistään.
Välejä äitiini en osaa edes kuvailla, mutta voisin sanoa että ne ovat kaikkea muuta kuin toivoisin.
Toivon todella että joku päivä välit olisi paremmat, koska tällä hetkellä ne ovat yhdellä sanalla kuvattuna välinpitämättömät ja kylmät.

Jos sinun olisi pakko sanoa joku toinen väri lempiväriksesi kun pinkki, minkä sanoisit? (ei vaaleanpunainenkaan)
Tämä jo vähän niinkuin olikin, eli sitten se olisi varmaan tylsä musta, tai sitten lime tai punainen.


Siinäpä ne loput kysymykset ja vastaukset tulikin, kiitos kaikille kysyneille! ♥ Jos joku juttu jäi epäselväksi, voin tarkentaa sitä kommenttiboksin puolella.

Np: Good Charlotte - East Coast Anthem

Saturday, March 28, 2009

AWW

Ehkä jotain söpöintä ikinä: joku oli ajautunu mun blogiin kun oli laittanu Googleen hakusanaks MAAILMAN parhain pokemon kortti!! Siis voiko enää mitään söpömpää olla?! 8---D Tää pelasti mun illan. I love Feedjit ja sitä joka tänne eksy tuolla hakusanalla. ♥

PiKACHu P0KE BALL Pictures, Images and Photos

PS. Kai olet muistanut sammuttaa valot välillä 20.30-21.30 Earth Hourin takia?

Kysymyspostaus part 1

Kauanko olet kasvattanut hiuksiasi?
Ennen seiskaluokkaa (nyt oon kauppiksessa ykkösellä) leikkautin mun pitkät hiukset olkapäille kerrostetusti, ja siitä asti näistä on sitten aina vaan latvoja leikattu & enemmän kerrostetusti.

Lempikauppasi? Miksi?
Oon ihan tylsä ja vastaan H&M, koska sieltä tulee eniten ostettua vaatteita. :/ Ja koska mun kotikaupunki on niin pieni, niin täällä ei oo mitään kivoja.

Onko hiuksesi luonnostaan vaaleat?
Ei, vaan ruskeet. :(

Paras sarjakuva?
Viivi & Wagner, Kiroileva Siili & Kamut. 8))


Minkä tyylistä musiikkia kuuntelet?
Vastaisin että rockia, mutta koska se on niin suuri käsite, niin pakko vähän tiivistää sitä ja sanoo sen alalajeista ainakin alternativea, ja lisäksi sitten jotain pop/rock punkkia. Muita genrejä en sitten pahemmin kuuntele, eli en tosiaan ole mikään kaikkiruokainen musiikkimakuni suhteen. Suurinosa kuuntelemastani musasta on myös ihan 2000-luvulla tehtyä, eli en pahemmin kuuntele esim. 80-90-luvun rockia muutamaa bändiä lukuunottamatta. Jokatapauksessa kuuntelen musiikkia melkein koko ajan, ja se onkin minulle suuri osa elämääni.
Enemmän musamakuani voit tarkastella täältä.


Pidätkö hiphopista/räpistä?
En tiedä melkein mitään kamalampaa, eli se kertookin jo mitä mieltä olen.

Syötkö paljon herkkuja?
En, mutta sitten kaikkea muuta ihan liikaa. :( Esim. että olen ollut karkki/sipsi yms lakossa yli 2,5v ja olen lakto-ovovegetaristi, mutta sitten kaikkea leipää & muroja yms syön ihan liikaa. Mulla on yksinkertaisesti aina nälkä. :(

Omistatko seppälä-klubikortin?
En.

Kolme lempparikoruasi?
Kaikki itse tehdyt hama-korut, monet eri paikoista ostetut/saadut kaulakorut/riipukset ja helmet. Anteeks kun en osannu päättää vaan tiettyjä kolmee tai ottaa niistä kuvia, mutta enemmän voit tarkastella mun lempparikoruja täältä.

Katotko koskaan lastenohjelmia?
Joo mm. Muumeja voisin katsoa enemmän kuin mielellään, harmi vaan ettei niitä taideta näyttää tällä hetkellä, ja jotkut jaksot olen nähnyt varmaan miljoona kertaa kun ne olivat meillä nauhalla kun olin pieni. Mutta muita ohjelmia en oikein. Pokemoneja voisi kyllä joskus Vilun kanssa katsoa. ♥

Keräätkö jotain juttuja?
Jos tähän ei lasketa vaatteita & asusteita, niin ainakin Muumi-mukeja ja kulhoja, Arabien KoKo-astiastoa, ulkomaalaisia rahoja + sitten kaikkia söpöjä juttuja kuten Hello Kitty kamaa, ja lisäksi leikkelen lehdistä kivoja kuvia kollaaseja ja kortteja varten. :)


Voisitko ostaa vaatteita esimerkiksi citymarketista?
Kyllä, jos jotain mieleistä löytyisi. Minulle vaatteen ostopaikka ei merkitse mitään, kunhan tykkään vaatteesta.

Mikä on paras ominaisuus itsessäni? entäs huonoin?
En osaa yhtään sanoa hyviä puolia itsestäni, koska itsetuntoni ei ole mikään parhain. :/ Huonoja puolia keksisin sitten ihan hirveän listan, mutta jottei tämä menisi pelkäksi angstaamiseksi, vastaan vain muutaman eli laiskuus, ylensyöminen, ujous, olen juuri kaikille läheisimmilleni ilkeä, en saa oikein mitään aikaiseksi, en ole missään erityisen hyvä... ja lista jatkuu.

Millainen on luokkasi?
Hmm, ei tästä hirveästi positiivista sanottavaa ole, mutta ei minua ainakaan kukaan kiusaa yms. Niin ja luokallani on vain kolme poikaa, loput on tyttöjä/naisia. Itse olen luokkamme nuorin (olen 16) ja vanhin on melkein 50, koska olen siis kauppaopistossa.

Paras tavara huoneestasi?
Apua, tää on ihan mahdoton. ö__ö Tykkään niin paljon huoneestani, se on juuri näköiseni.

Miksi juuri pinkki on pop?
En ehkä käyttäisi ilmaisua pop, mutta en vain yksinkertaisesti tiedä miksi olen rakastanut pinkkiä viimeiset viisi vuotta niin tulisesti. Ei vain ole mitään muuta niin mahtavaa väriä. ♥

Haluaisitko asua pääkaupunkiseudulla?
Kyllä!! Toivon että asunkin siellä vielä joku päivä, vihaan käpykyläämme.

Teetkö koskaan itse vaatteita?
Tekisin varmasti jos osaisi, mutta koska en osaa niin en. :(

Harrastatko mitään tai oletko harrastanut?
Haha, harrastin 5-luokalla peräti puoli vuotta kamuni Allun kanssa kuvataidekerhoa, that's it. Sen lisäksi minulla ei ole ksokaan ollut varsianaisia harrastuksia, mutta aikani kuluu suurimmaksi osaksi syömiseen, dataamiseen, agstaamiseen, musan kuunteluun, leffojen katsomiseen, lukemiseen, ja joskus kollaasien tekemiseen.

Onko tyylisi ollut aina samanlainen?
No ei! :D Ei nyt varmaan kellään ole ollut sama tyyli läpi elämän, mutta jostain kutosluokasta lähtien tyylini on kehittynyt tähän mitä se on tänä päiväinä. ^^

Viimeisin keskiarvosi?
Peruskoulun päättötokarin keskiarvo taisi olla n. 8,8, mutta kauppiksessa emme ole saaneet mitään välitokareita, ja täällä arvosteluasteikko on 1-5, ensisyksystä alkan 1-3. ;__;

Mikää musiikkilaite sulla on? (siis nää ipod, mp3, mp4...)
Alunperin isoveljelleni ostettu 1 Gb harmaa iPod shuffle. Yhyy, haluan pinkin 4-8 Gb iPodin koska tuohon tämänhetkiseen ei mahdu kun jotain 200 kappaletta. :(


Millaiset kuulokkeet sulla on ja monetko?
Normit napit ei meinaa pysyä korvissani niin hyvin, joten kyllästyin niihin ja ostin Philipsin mustat kuulokkeet. Alunperin tarkoitus oli että voisin kuunnella niillä musaa mun musapuhelimesta, mutta kuulokkeet eivät sopineetkaan siihen koska volyymia ei saanut säädettyä tarpeeksi pienelle, joten pöllin sitten isoveljeni iPodin, olen ilkeä.

Sano muutama biisi, mitä sinulla on siinä soittimessasi.
My Chemical Romancen biiseistä suurin osa, kuten Heaven Help Us, Cancer, Dead!, Mama, This Is How I Disappear, I'm Not Okay (I Promice) ja monia muita. Loput iPodin biiseistä onkin sitten lukuisilta muilta esittäjiltä mitkä löytyvät iTunesistani.

Onko koulu kivaa?
Ei, ihan tylsää ja kökköjä aineita. :( Koulupäivät on kyllä välillä kivan lyhyitä, kuten vaikka 8.15-11.30. Kauppis on myös paljon rennompi kuin peruskoulu.

Mikä on paras numerosi kokeesta koko koulusi aikana?
Peruskoulussa 10, kauppiksessa 5.

Huonoin?
Peruskoulussa muistaakseni 6-, kauppiksessa 2½.

Onko sulla sisaruksia?
Joo, 1 kesällä 18v täyttävä isoveli. Ei olla kyllä pehemmin väleissä.

Mikä susta tulee isona?
Merkonomi, eli johonkin kauppaan meen ilmeisesti töihin, toiveissa ois päästä johonkin kivaan vaatekauppaan vaikka Helsinkiin, Kuopioon tai muuhun isompaan kaupunkiin.

Onko sulla paljon pehmoleluja?
On. ♥ Pienenä niitä tuli saatua jonkin verran, ja kyllä niistä vieläkin tykkään & ostan jos löytyy kivoja, kuten uusimpana tämä Vantaan kirpparilta ostettu Pikachu. ♥


Muita lemmikkejä kuin koirat?
Joo, huhtikuussa 5v täyttävä maatiaiskissa Otto eli tuttavallisemmin Otus, purr. ♥

Ainiin ja onhan mulla myös tämmönen. Sen nimi on Vilpertti ja se on tosi söpö. ♥


Haluaisitko muita? Jos joo, niin mitä?
Joo, oon tosi monta vuotta halunnu lyhytkarvaisen chihuahuan, toivon todella että joku päivä on varaa ostaa sellainen!

Pidätkö käsitöistä?
Tykkäisin varmasti jos osaisin. Meillä ei kyllä ole kässää kauppiksessa.

Entä kuviksesta?
Sama vastaus kuin edellisessä. Olin/oon liian keskiverto molemmissa.

Liikasta?
INHOAN sydämeni pohjasta, enkä tiedä miten selvien kauppiksen ainoasta liikkakurssista ensi jaksossa.

Lempiruoka?
Oon tykänny aina hirveesti pastoista ja riisitä, ja tän hetken lempiruoka onkin ah niin terveellinen pasta & Carbonarakastike. Ainiin ja tietysti Hesen kasvisateria, rupee kuola valumaan kun vaan aattelenkin sitä. ♥__♥ Yleisesti monet kasvispihvit on tosi herkkua, kuten ne mitä koulussa söin viimeksi eilen.

Juoma?
Olen Cocislightholisti. :---(( Voisin juoda monta kahden litran pulloa viikossa ihan helposti.

Tekeminen? :D
Dataaminen, syöminen ja shoppailu. ♥

Millaset verhot sulla on huoneessasi?
Itse kasiluokalla tehdyt pinkit kappa(?)verhot.

Mistä keksin nimimerkin Pink Chihu?
Tää nimi on ollu mulla monissa paikoissa netissä jo muutaman vuoden, ja se tulee yksinkertaisesti rakkaudestani pinkkiin ja chihuihin. :---))

Miksi juuri pinkki on niin ihana?
Tähän vastasinkin jo aiemmin, eli en vaan tosiian tiedä. Ehkä sitten se että se vaan on niin erilainen kuin muut värit, kaikessa kauneudessaan.

Mistä keksit postauksiesi otsikot?
Kaikkien hyvien biisien sanotuksista. :)

Mikä olet horoskoopiltasi?
Aquarius eli Vesimies.

Syntymäpäiväsi?
25.1.

Haluaisitko olla pidempi tai lyhyempi?
Vaikka oonkin "vaan" 158, niin voisin ihan hyvin olla vaikka pari senttiä lyhyempi. :)

Oletko mielestäsi hauska?
Vilun mielestä oon ihan höpsö, eli tyhmällä tavalla varmaan joo. Teidän pitäis oikeesti kuulla mun juttuja kun innostun..

Siinäpä niitä nyt oli, suunnilleen puolet tulossa myöhemmin, koska en halunnu tehdä jälleen kerran ylipitkää postausta jota kuitenkaan kukaan ei jaksa lukee. :D

Friday, March 27, 2009

I try to get answers from others instead of myself

Teki mieli tehdä postaus, mutta nyt en sitten keksi miten tämän aloittaisin. :D Ehkä yksinkertaisimmin eilisen asulla.

Image and video hosting by TinyPic

♥ farkut: Jim&Jill
♥ pitkis & ruusupaita: H&M

Aika ihkuja kuvia tuli otettua, sanoisinko. Kyllästyttää vaan ne ainaiset samanlaiset naamalähikuvani, vaikka eivät nämä kyllä niin paljon erilaisia ole. =DD Niin ja toinen asia mikä kyllästyttää on tuo kamala tyvikasvu. -__-''

♥ musta-kultaiset helmet: Ninja
♥ kapoisemmat kullanväriset helmet: Allulta
♥ korvikset: H&M
♥ musta-pinkki rannekoru: itse tehty
♥ toinen rannekoru: Seppälä

Eilen koulun jälkeen bussia odotellessa kävin kirjastossa, ja yllätyin kun löysin sieltä Juno-leffan. Kotona sitten heti ensimmäisenä katsoin sen, ja täytyy kyllä sanoa että oli aivan ihana leffa, suosittelen!
Tämän päivän asuni, + Otto käpälöimässä.

Image and video hosting by TinyPic

♥ neule & raitapaita: H&M
♥ farkut & toppi: Seppälä


♥ Pikachu-koru: itse tehty
♥ korvikset: Glitter
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ pinni & rannerenkaat: lapsuusajoilta


Nyyh tätä vääryyttä: minulla on aina ollut todella tummat silmänaluset/ympärykset, ja nyt niiden lisäksi nuo silmien alla olevat viirut ovat päättäneet syventyä/tummentua, joten aina kun hymyilen silmänaluseni korostuvat vain entisestään. Ei näköjään valokynäkään auttanut, ehkä lopetan hymyilemisen. Toivon niiin paljon että nuo katoavat, pelkät tummat silmänympärykset ovat itsestään jo hirveät.

Toinen surkujuttu on, että minulla ei ole taaskaan mitään mukavaa tekemistä viikonlopuksi. Vaikka olenkin jo tottunut tähän, koska ei minulla melkein ikinä ole mitään tekemistä, niin joka viikonloppu kuitenkin toivoo että jotain kivaa tapahtuisi. Ainoat suunnitelmani ovat tälläkin hetkellä vain talouhallinnon ja ruotsin kokeeseen lukeminen, jes.

No, tein tänään sentään jotain, jota teen _todella_ harvoin, nimittäin kävin lenkillä! Oli yhtä kamalaa mitä muistelinkin, en oikeasti pysty mitenkään tajuamaan miten niin monet pystyvät tekemään sitä, ja vielä monesti viikossa. Ihan kamalaa kidutusta suorastaan, ja olisi miljooona kertaa mukavampia asioita kuin lenkkeily, tai liikunta ylipäänsä. Huoh, en varmaan ikinä opi liikkumaan, ja kuolen varmaan jo nelikymppisenä osteoporooseihin sun muihin, kun en koskaan saa hilattua itseäni liikkumaan. Ja kyllä, tiedän ettei tämä valitus auta mitään, vaan minun pitäisi oikeasti myös tehdä asian eteen jotain.

Saa nähdä piristynkö tästä viikonlopun aikana, no tällä hetkellä katson Scary Movie kakkosta että saa nähdä. XD Ainiin ja vaikka olenkin ihan kamala lapsi, äitini oli ostanut minulle Hello Kitty pussilakanasetin + lakanan. ;__; On niilläkin ollu mussa kestämistä kaikki nää vuodet. Ja mulla itelläni.

PS. Kysymyspostaus tulossa varmaan ihan lähipäivinä, vielä voi kysymyksiä esittää jos jotain on mielessä. :)

PPS. Laitettuani tuon Feedjitin tuonne sivupalkkiin, huomasin että blogissani käy paljon porukkaa verrattuna siihen, kuinka harva kuitenkaan kommentoi. Harmillista. :(

Np: Simple Plan - How Could This Happen to Me

Wednesday, March 25, 2009

I made sure I looked how I wanted to look

Mau. ♥

Olisin jo eilen tai maanantaina postannut, mutta tänään oli matikan koe niin enpä oikein kerennyt/jaksanut kun piti siihen lukea. :---(( Onneksi se on nyt ohi, ellen sitten joudu uusintaan...

En oikein tiedä mistä päivästä pitäisi alottaa kertominen, vaikka ei tässä nyt mitään maata mullistaa ole tapahtunutkaan. :D

Viikonloppu kului kotona kelliessä, ja serkkuni Katja ja Riikka kävi meillä katsomassa Twilightia yms. Ei mitään erikoista.
Sain sentään tällaisen Pikachu-hamakorun tehtyä, jei. :D Näyttää kyllä enemmän kuin epämuodostuneelta tuossa huonolaatuisessa kuvassa, kauempaa katsottuna se on paljon hienompi. =DOnko lukijoideni joukossa muuten yhtään TinyPicin käyttäjää? Itse sinne nimittäin tunnuksen tein, että voisin julkaista välillä kuvia vähän isompina, mutta kysyisin että mikä on nopein/yksinkertaisin tapa liittää sitten ne kuvat postaukseen, koska itse tein kolmen kuvalla niin että kopioin niiden linkit ja sitten liitin vain tekstin sekaan. Saa antaa muitakin vinkkejä TinyPicin käytössä. :)

Okei mutta tässä maanantain asu. Voisin vähän skarpata noissa ilmeissä...

Image and video hosting by TinyPic

♥ mekko & pitkis: H&M
♥ huppari: Jim&Jill (Vilulta)
♥ farkut: Seppälä
♥ Hello Kitty koru (ekaa kertaa käytössä♥): Vantaan joltain kirpparilta, en muista nimee
♥ helmet: Seppälä
♥ korvikset: H&M
♥ rannerengas: Cybershop
♥ pinnit: Glitter (Allulta)
Muikee muikku.

Aaa tiistaina pystyin pukemaan kivan asun kun sain iskältä kyydin kouluun. ♥ Oli ekaa kertaa ruusuhame päällä.

Image and video hosting by TinyPic

Haha kivasti jää rypylle tuo paita tuon vyön päältä. :DD Ei mulla sentään noin pahasti ihrat tursua vyön yli. Vielä..

♥ hame: Gina Tricot
♥ paita, toppi & trikoot: Seppälä
♥ vyö: Jim&Jill
♥ kaulakoru: Glitter
♥ ruusupinnit: H&M
♥ korvikset: Indiska (Allulta)
♥ rannekello: Leijona
Oli taas pidempi kymmenenvälkkä, ja erityisesti sillon kun aurinko paistaa niin mennään Allun kaa kauppiksen päätykäytävään ottamaan vähän aurinkoo. ♥
Ah oon AINA yhtä muikeena Allun kanssa otetuissa kuvissa, mikäköhän siinä on. :---((

Silmät vuotaaaa kun aurinko vähän paistaa. 8))
Oon mestari keksimään uusia tapoja ottaa yhteiskuvia.
Alleron kynnet, joihin tehtiin pinkillä Stabilolla viirut. :---D
Nyyh mun kynnet on tälläkin hetkellä ihan tylsästi lakatut.
Kenkulit. Omani Spirit Storesta. ♥
Seilorityttö Mara. Laukku Cybershopista.
Tää kuva näyttää siltä että oisin nukahtanu samalla kun oon puristanu rannettani.
Kauppaopiston nainen.

Sitten tämän päivän eli keskiviikon asuun, joka oli yhdellä sanalla sanottuna värikäs.

Image and video hosting by TinyPic

♥ farkut: Modtex
♥ t-paita & huppari: H&M
♥ pipo, sydänkaulakoru & korvikset: H&M
♥ Hello Kitty: Seppälä
♥ Kitty-pinni: Ninja
♥ rannerengas: lapsuusajoilta


Vähän epäloogiseen kohtaan nyt kyllä tulee nämä kuvat, mutta pikkuvikoja.
Kuvailin siis vähän lemmikkejä sunnuntaina kun paisto niin ihanasti aurinko & kun käytettiin koiria.
Oi kun rakastan noita loskakasoja.
Koirillamme on tapana hakeutua aina aurinkokohtiin lämmittelemään.
Ensinnäkin jättiläisdreeveri Remu.
Pupilli kutistui ihan pieneksi kirkkauden takia.
Vanhusbeagle Napsu pysytteli sohvalla varjossa kun Remu valtasi aurinkopaikan.
Vuotava nenä.
Wou! Sain Pimusta jopa yhden julkaisukelpoisen kuvan! Välillä tuntuu että sitä on melkein mahdotonta kuvata kun se ei ole mikään kameran ylin ystävä.

Mitäs muuta...
No koulussa ainakin luvassa vielä ruotsintunnin esitelmä, jonka pidämme Allun kanssa Ruotsin eri vaatekaupoista ja muista hyvistä kaupoista. :D Meinasimme ensin pitää Muumeista, mutta koska tosi moni valitsi pitää niistä niin keksittiin meille sitten noin läheinen aihe. ♥
Ensiviikolla myös taloushallinnon ja ruotsin koe, yhyy en jaksa. ;__; Nyt on koskenut vaihteeksi tosi useasti päähän, johtuu varmasti mm. stressistä.

Ainiin ja pikkuinen kiinananihmeeni eli skootterini on tällä hetkellä huollossa, ja on siellä varmaan jonkin aikaa kun siihen pitää tilata joku uusi vilkkuhommeliini (osaan nää termit ♥) mutta toivon mukaan pääsisin mahdollisimman nopeasti taas ajelemaan, ah! Voisi kyllä nuo yöpakkaset pikkuhiljaa alkaa alenemaan, koska ei kuitenkaan nappaisi ajaa 13km kouluun hirveässä pakkasessa. :---((

Kevät tule jo!!

Np: The All-American Rejects - Move Along

PS. LISÄÄ KYSYMYKSIÄ KEHIIN, please. 8---)) Niitä saa siis enemmän kuin mielellään käydä jättämässä edelliseen postaukseen, koska muuten kysymyspostauksesta tulee ihan pätkä, ja emmehän me sellaista voi sallia.

PPS. Tein muuten pieniä muutoksia ulkoasuun Nompan ohjeilla, eli levensin tuota kirjoitustilaa (heh termit taas hallussa..) ja sen seurauksena tein myös uuden bannerin, joka nyt ainakin liittyy enemmän tuohon blogini nimeenkin, miltäs näyttää? =))
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11